Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U toku dana mi se vratila brzina na normalu, koja je sa aktiviranom speed upom oko 480 kb/s, na torentima.

I meni. :(

Ja sam pre jedno dve godine aktivirao speedup uslugu,dobio 6/1 i nikad je vise nisam izgubio. :D
Cak sam i proslog leta obnovio ugovor,i dalje click 4,nit mi se resetovala brzina niti sta.I dalje stoji 6/1 i uvek skida sa 660-670 Kb/s (naravno gde je to moguce,recimo RS premium).

Javicu kolegama u Krusevcu da provere to. Kako se prezivate Zorane?

Onda morate da javite i kolegama u Novom Sadu da provere ovo, pa baš nije pošteno Click 1 paket sa isteklim ugovorom.

1826585046.png

I onda još neko kaže da telekom adsl ne valja. (ili to oni znaju samo časte verne korisnike)

Ja sam iz Novog Sada. Samo mi dajte podatke kako bih mogao sutra da proverim na centrali. Hvala na saradnji.

sta ima da se proverava, 6Mbs za 1500din je korektan odnos

naravno ako je bez ugovorne obaveze, ako je u pitanju ugovor onda je to nepovoljno za korisnika i u tom slucaju trebalo bi da se podigne na 12Mbs za iste pare
to mu je onda realno kao onih 10Mbs kod SBB-a

Poslednja izmena:
@Nothingman

pa kad si svima redom replicirao na speedup bug, stekao se takav utisak

Poslednja izmena:
Ovih dana ocekujem da me pozovu da preuzmem opremu, odlucio sam se za promociju 4mbps+IPTV za ~1500 din.
Da li ce mi UPLOAD biti ~400kbps ili mogu da se nadam mozda duplo vecem?

Jesi proverio za tu promociju 4mbps+IPTV za ~1500 din.? Ja sam na pomenutoj od 2010 god. I preporucio sam oratku, i kad je potpisao krajem 2011 god on ima IPTV 1 god gratis i 1,5 mbps ,a ne 4 kao ja.

Pitanje:

Pošto mi je istekao ugovor u Telekomu, hoću da pređem kod novog provajdera. Išao sam u poslovnicu da uzmem MIK ali su mi tražili opremu, pa sam morao to da odložim.

U nedoumici sam, koja je onda svrha MIK-a ako će mi biti uskraćen pristup netu u prelaznom periodu?

Meni su u Telekomu dali MIK i nisu trazili opremu nazad ali nisu hteli da dozvole Veratu da predjem kod njih dok opremu ne razduzim.
Znaci sleduje ti par dana bez neta,tako mora.

Meni su u Telekomu dali MIK i nisu trazili opremu nazad ali nisu hteli da dozvole Veratu da predjem kod njih dok opremu ne razduzim.
Znaci sleduje ti par dana bez neta,tako mora.

Javi utiske da se priljucis na Verat :)

Ne razumem bas prethodan post ali nema veze,kod Verata sam vec dve godine.
Svrha MIK-a je da ti on garantuje port u centrali i mislim da vazi 30 dana posle toga ako nigde ne predjes gubis port u centrali.

Ne razumem bas prethodan post ali nema veze,kod Verata sam vec dve godine.
Svrha MIK-a je da ti on garantuje port u centrali i mislim da vazi 30 dana posle toga ako nigde ne predjes gubis port u centrali.
ja nisam dobro formulisao pitanje ,izvinjavam se !

Heh, glupa stvar onda, u svakom slučaju ostajem bez neta. A verujem da ima dosta portova tako da u svakom slučaju gubitak ne bi bio problem :) Da li ću onda tekući meseć plaćati samo do pola kod Telekoma i pola kod novog provajdera?

Ja danas isao da podnesem zahtev za net, drugi ili treci adsl na moje ime, ni ne znam vise :) Posto sam podstanar i nemam kabl, onda mi je ova trenutna akcija bila najbolje resenje 1500 kinti godinu dana i posle 2450 jos godinu za 4mb + iptv....
Javicu kako radi :) mada sto ne bi radilo dobro...

Heh, glupa stvar onda, u svakom slučaju ostajem bez neta. A verujem da ima dosta portova tako da u svakom slučaju gubitak ne bi bio problem :) Da li ću onda tekući meseć plaćati samo do pola kod Telekoma i pola kod novog provajdera?
Da,placanje je bas tako kako si napisao.

Potrebna mi je pomoć oko podešavanja HG530 rutera. Naime, iptv portovi mi ne trebaju ali mi trebaju sva 4 LAN porta, da li neko zna kako da to odradim pošto uopšte ne dobijam dodatne opcije oko podešavanja rutera, čak ni ip adresu ne mogu da mu menjam kada unesem telekom, telekom

hvala, proradilo napokon

Uzeh ADSL + IPTV i ok, zadovoljan sam , samo mi cudno ako je 4Mb/s trebalo bi da na speed testu dogura do 3.5-3.8 max.... meni ide 4.34 :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno