Treba mi telefon za zenu pa me zanima sta je najbolja kupovina trenutno? Zena mi je u kasnim 20im ako to moze da pomogne, voli puno da prica i da fotka (uglavnom selfije, hranu, odecu i slicne gluposti) i da pretrazuje neke krpice po internetima. Do sada se patila i snalazila sa Xiaomi S2 pa ce verovatno bilo sta sto joj uzmem biti nebo i zemlja. Ono sto bi trebalo da bude koliko toliko bitno pored gore pomenutih informacija da ima pristojnu da ne kazem jacu bateriju. Koristice se i neka manja aplikacija za posao i jako je bitno da prilikom minimiziranja iste ne kresuje, sto bi znacilo bar 4gb rama ako ne vise.
Ponuda mi deluje bas skrnavno, mozda i najtuznije u prethodnih X godina, ali po onome sto sam procitao naginjem ka Note 8 pro ili Realme 7 pro. N8P bi joj sigurno zavrsavo posao, ali ajde, neka malo promeni Xiaomi. R7P verovatno overkil, ali ce sa njenim koriscenjem moci da ga koristi duze od 2g sigurno. Neki predlog, savet? Zahavljujem!
Ponuda mi deluje bas skrnavno, mozda i najtuznije u prethodnih X godina, ali po onome sto sam procitao naginjem ka Note 8 pro ili Realme 7 pro. N8P bi joj sigurno zavrsavo posao, ali ajde, neka malo promeni Xiaomi. R7P verovatno overkil, ali ce sa njenim koriscenjem moci da ga koristi duze od 2g sigurno. Neki predlog, savet? Zahavljujem!