Šta je novo?

Telefon do 350e

metalpirat

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2009
Poena
320
Sta preporucujete da uzmem, a da nije Iphone. HTC, Sony ili LG?

Ju...a i whatsapp koristim..razbija program kao i google talk...ustvari drug i ja smo se slozili da je bolji...steta sto mnogi s kojima se puno dopisujem nemaju androide i...broj sms bi se prepolovio

pa kad imas 2 varijante onda poruke i odu, a imam i najbolju drugaricu od koje dobijam savete 🙂 tako da mi bukvalno samo na njih odu poruke, a i to sto kazete, kad imas toliko poruka ne moras da skracujes reci nego lepo brate se raspises, samo me nekad nervira kada napisem tako veliku poruku, report nikad da dodje 😀 a sto se tice minuta, nista lepse nego kad znas da mozes da pricas i tako bahatis se 😀 pricam po sat vremena svaki treci cetvrti dan 😀 mnogo se vise isplati postpejd nego pripejd 🙂

ne

Poslednja izmena:
Haha. Ja sam mislio, da je to ona fora NOOOT! Na kraju rečenice. 😀

Moze i sarkasticno da bude, svejedno objasnih 🙂 Doslo do greske u ''stampi'' 😀 kucam preko telefona, pa nisam obracao paznju 🙂

Sent from E71 😛

Ja sam telefonom toliko zadovoljan da je to neverovatno. Imao sam do juce Galaxy S2, i konacno mogu da kazem hvala bogu ponovo telefon u ruci. Izrada vrhunska, baterija odlicna, velicina kao sto telefon i treba da bude, a ne ona papucha, ekran na dnevnom svetlu 5x bolji nego prenahvaljeni samoled. Meni telefon najvise i treba napolju, na dnevnom svetlu, u pokretu, a ne da surfujem u kaficu (daleko da Desire S nije za surf). Ma, odavno nisam bio ovako zadovoljan telefonom. Ovo plus IPAD i ja sam sve potrebe za razgovorom i surfom van kuce resio.

e sada ga pretera za 5x bolji na dnevnom svetlu, koristih ds 2 nedelje i mogu da kazem da slcd je svetlosnim godinama iza samoled tehnologije sto se tice vidljivosti, tj u njegovom slucaju nevidljivosti na suncu 🙂

Evo da preformulusem galaxy 2 na suncu nisam video da procitam mail, na desire s uopste nemam taj problem. Dakle samoled mi je bio neupotrebljiv. Samoled lepo izgleda sareno itd, ali na suncu je krs, i kad pomislim koliko kosta smuci mi se... Koristio sam pre toga i ip4 i on se takodje bolje vidi. To za svetlosne godine mozda u nekim igricama, za poslovne korisnike ko mi kaze prednost samoleda... Ne znam. Ako cemo da pricamo o igrama, mozda, ali to zaista nije ono za sta mi telefon sluzi...

ja sa DS na suncu nisam mogao da vidim gde se nalazi ona velika strelica za promenu pesme, tj video sam samo neke obrise....dok obican samoled sa gs brise patos sa njime. ali ako ti je lakse, jeste, slcd je mnogo upotrebljiviji na suncu nego samoled 🙂

Ne znam sto da mi bude lakse, i cemu taj smajli. Imao sam sve najkvalitetnije telefone, i tvrdim da je desire s za 330-350e upotrebljiviji telefon od nekih daleko skupljih. Ako ce tebi biti lakse sto si dao 200e a realno pojma nemas za sta onda ok. Ponavljam mogu da kupim koji pozelim telefom trenutno, ali da bacam pare da mi bolje rade igre nisam budala. Da ne napominjem kvalitet izrade.
Kad ti je do smajlija:
Da mi se jure tinejdzerke po strahinjica opet bolje radi iphone4 🙂 realno sam skontao da je taj hvaljeni samsung stvoren samo za klasicne ludake koji ce 5 puta dnevno da menjaju rom i da benchmarkuju telefone da vide ciji je brzi (citaj veci) za piko sekundu, cast izuzetcima. Ozbiljni ljudi nemaju vremena za te *******cije, idu na posao, sastanke, cuvaju klince itd... Ovo je za skolarce 🙂

smajli je deformacija 😀
slazem se, desire s deluje prilicno ozbiljno kao telefon, super je kao smartphone ali ne kao i multimedijalni uredjaj. cak sam se i ja prvih 5 dana kada sam ga posedovao razmisljao da li ga kupim ili ne kada budem menjao telefon. ali onda sam skapirao da jednostavno nije to za mene. ovaj telefon je pored GS nesto najbolje sto moze da se uzme u rangu od oko 300 evrica. a i svaki od tih telefona puca na drugaciju populaciju korisnika

Nazad
Vrh Dno