Šta je novo?

Telefon do 330e

separator

Cenjen
Učlanjen(a)
10.07.2013
Poena
169
Planiram da prodam G3 koji me je odlicno sluzio 2 godine, e sad ne znam sta uzeti za sledece 2 godine, stavke koje su bitne su kamera i trajanje baterije, moze biti novo ili polovno, zasad sam gledao sam Honor 8 i OP3.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Te marketinske fore oko "premium" modela su upravo to, fore na koje se ljudi navlace da daju ogroman novac za odredjene modele. Da ima neke razlike u izradi pa da kazes ok, ovaj je od plastike a ovaj "premium" od metala, ali i taj Honor je vrhunski izradjen telefon. Ovo ostalo, ekran, baterija, fluidnost, kamera...sve odavno "u pet deka".
Honor je neverovatno lep telefon, kao i vecina Huawei modela. Ja sam kupio Mate S i danas posle 8 meseci i dalje ne mogu da ga se nagledam.

Ma gde će LG da uzme, još bez garancije samo fali da crkne ploča i eto problema...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Naredne 2 godine ne bih uzeo LG mob, cisto da ovi novi modeli izadju iz garancije i da se vidi da nije crkao svaki drugi.

Stvarno kataklizma kakve komponente stavljaju da toliko njihovih modela crkava.
Do skoro su svi zivi preporucivali N5X, a ispada kako se blizi kraj/izlazi iz garancije oni svi putuju..

Nezavisno od toga, uvijek ljudima preporucujem telefone koji nisu Samsung i Ajfon. Zasto biti isti kao i vecina...
Ček, ti namerno ne bi koristio nešto gde sve radi bez problema samo zato što to većina koristi :d
Ne razumem tvoju logiku...:d

LG pretpostavljam :p

Zašto rizikovati? Šta ako crkne? Treba i naći od operatera običan, ne SE nikako, taj nikako.

Treba kupovati samo uredjaje sa validnom garancijom, posebno LG koji je raspad a ni modeli ostalih proizvodjaca nisu bez problema.
Niko ne kaze da ce G5 crci na dobro poznat nacin ali svakako treba naci primerak sa garancijom, posebno kada se zna kako su se ''proveli'' vlasnici G3, G4, G5, Flex 2, 5X bez garancije.

LG Bootloop Lawsuit Adds Nexus 5X, and the LG G5 and LG V20 to the Case

Poslednja izmena:
Samsung Galaxy A5 2017 ima bug sa prednjom kamerom koje ima neki čudan fokus pa su fotografije uglavnom loše osim ako se postavi na preciznu daljinu koja je podešena za tu kameru. Tako sam barem pročitao na stranim forumima i komentarima. Ne znam da li je to moguće rešiti softverski ali sada sam se poprilično udaljio od odluke da uzmem Samsunga.
Problem je što sam pre dve i po godine uzeo za oko 250€ Nokiu 925 koja je po karakteristikama praktično premium model i sada treba da izdvojim mnogo više novca da bih dobio telefon koji je opet ispod premium nivoa po pojedinim karakteristikama. Ali šta ćeš, navikao se na vrhunsku izradu i kameru i sve i sada bih opet isto za male pare, ali nema :)
Razmisliću još malo, verovatno uzmem ovaj Honor deluje mi kao najbolja kupovina u toj cenovnoj klasi, osim ako ne iskoči neka dodatna kinta pa uzmem neki prošlogodišnji premium poput Galaxy S7 Edge ili nešto slično po ceni.
Uzmi u obzir u nubia z11, i ja sam sam u istoj dilemi, imas tu xiaomi mi5s, leEco le pro3, le max 2 je malo jeftiniji.

A5 2017. Nešto sigurno i provereno. Uz to i vodootporan.

Huawei ima neki bug (prodji poslednjih stranu dve u P9 i P10 temi) da odjednom smanji osvetljenje kada se udje u odredjene aplikacije i neke to nervira ti. Kao i nemogućnost da se stavi 2 jezika srpski engleski na Gboard sa custom layout qwerty. Ima tu jos i namestanja gašenja aplikacija sta gasi sta ne gasi, mora sve to da se namesti ako misliš da ti dodje viber ili WhatsApp poruka...

+1 za Samsung naravno..Imam oba u kuci.. P9 ima neke bagove koji me izludjuju... A5 17 savrseno upeglan uredjaj... Razlika u kamerama je zanemarljiva... Ako se bas dvoumis mogu ti napraviti par fotki sa oba.... U brzini rada nema nikakve razlike... U igrama ne znam ne igram ih.... A5 meni bar izgleda mnogoLepse i skuplje... Zastitno staklo ne mpzes zalepiti ni na jedan jer su zaobljeni.... Kao jedinu manu Samsungu bih naveo plasticno home dugme na kojem se vide tragovo koriscenja posle kratkog vremena.. Oba telefona su hladna ne greju se itd

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Sve sto doct.cor pise za Huawei ne treba uzeti za ozbiljno :D

Zasto bi iko dao pare sa telefon koji nema podrsku ?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ima podršku još godinu i po, zar ne?

P. S. A ja sam se bas usrecio od podrške Samsunga. Na s3 su imali sudden death issue, gde se telefon sam od sebe brickovao, pa su to sledećim update-om software-a rešili. Tako je dobro rešenje bilo da kad god se nešto desi u pozadini audio plejer zastuca.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Preporuka i za Sony Z5,jos bolja opcija nego P9.Moze se naci nov sa garancijom za te pare.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Videh malopre na kp, Sony XZ za 355-360€ i to novi. Nešto mi tu sumnjivo ili je to stvarno predobar dil?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Videh malopre na kp, Sony XZ za 355-360€ i to novi. Nešto mi tu sumnjivo ili je to stvarno predobar dil?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Daj bre ljudi digoste Huawei iznad Samsunga i Iphonea.. Razumem da neko nije imao druge telefone i razumem da svako hvali svoga konja.. P9 je mnpgo manje stabilan telefon od Samsunga iEvo Sony-ja evo putujem slusam Dezer koji puca ako otvorim kameru... A posle nekoliko fotki se cak i Emui launcher refresuje.. Nemojmo pricati nerealno i to nije primer sa jednim telefonom vec ovo mi je drugi p9 koji imam. Mozda ja silujem telefon ali ovo bi trebalo da je flashsip i da radi.. Ne kazem da je los vec da neki preteruju u hvaljenju za jedan kineski proizvod

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Kad ste vec kod P9, kako funkcionise dodatna garancija preko fabricke aplikacije?
Da li tu 3. godinu dobijas za radnju ili moze bil gde u svetu kontaktirati zvanican servis?

I da li neka kompanija nudi popravak telefona preko zvanicnog servisa, predstavnistva ili cega vec i da te ne primorava da ides tamo gde si kupio telefon?

Vrh Dno