Ljudi, prava garancija je jedino kod operatera. Ove iz mobilnih servisa u vecini slucajeva mozete da okacite macku o rep. Ja sam se svega nagledao, i manjw vise zakljucio ds je sve to lopovska banda i da su razlike koje imas u odnosu na Kineze vise psiholoske prirode, sam sebi govoris "imam garanciju, imam garanciju". Ove Madjare mora da nosi diler, a to je njegova dobra volja, slicno kada saljes tel za Kinu. Osim operatera, ovde retko ko nudi pravu garanciju, i zato oni koji su kupovali po ovim servisima bolje da mole boga da im se nesto ne pokvari. Kinezi isto, zasticen si donekle paypal-om i aliexpress-om, ali opet imas troskove slannja tako da to nije prava garancija. Kinwzi nude dobar odnos cene i kvaliteta, ko kaze drugacije gresi zestoko. Ja sam porucio preko 10 telefona za ovih 5 godina od kada sam poceo da kupujem na netu, ni sa jednim nisam imao problema, ali ni sa jednim, svi su i dan danas u funkciji. Uvek se dese greske, pa poglwdaj sta se desava sa samsung s6/7, znam tri coveka koji imaju ljubicaste linije preko ekrana, i ne mogu da ostvare garanciju, telefon od 600-700€, nema tu pravila.