Šta je novo?

Telefon do 330e

separator

Cenjen
Učlanjen(a)
10.07.2013
Poena
169
Planiram da prodam G3 koji me je odlicno sluzio 2 godine, e sad ne znam sta uzeti za sledece 2 godine, stavke koje su bitne su kamera i trajanje baterije, moze biti novo ili polovno, zasad sam gledao sam Honor 8 i OP3.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ja sam na kraju rešio da se otvorim malo više i za 415€ uzmem Galaxy S7, nov sa VIP garancijom. Jeste cifra veća od one koju sam planirao, ali je ovaj telefon najbliži zahtevima koje sam imao. Nije idealan, ali neki kompromisi su morali da se naprave.

Hvala svima na pomoći i savetima, mnogo su mi značili vaši komentari.

Kamera na mate 9 ubija. Vredi svaku paru. Sad ce me ovi sto se razumeju popljuvati, ali meni slike izgledaju odlično, boje nisu prenaglasene kao na Samsungu. Wide aperture mode bas kul slike pravi. Mate je zver.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Mislim da ima vaznijih stvari na telefonu od kamera koje ionako sluze za drustvene mreze gde se kompresuju slike. Ekran, softver, kvalitet izrade i baterija. Bas na temi xiaomi mi5 smo pricali o tome, kamere na Kinezima i vise nego odlicno obavljaju posao, ja ne vidim neke prevelike razlike izmedju tih samsung galaxy teelefona i ovih Kineza iz srednje klase. Polovan telefon bi uzimao samo od nekoga koga znam iskreno.

A neko rece da se dobije mnogo losija konfiguracija, ne bih se bas slozio sa time, drug mi ima taj s7, svakako dobar telefon, ali me nije impresionirao, kvalitet izrade nista spektakularno. Mozda neki one olus 3. Kako im se krecu cene kod nas?

Poslednja izmena:
Samo sto zaboravljas da za te kineze ne postoji garancija pa posle mozes da ga cuvas kao ciglu za pod sto da se ne klacka.
Ili se uglavnom tesite sto sam cesto procitao, pa dobro sta se i ocekivalo za te pare i jos kinez.

Poslednja izmena:
Garancija na kineze je ista kao i wc papir garancija "prodavnica" kod nas i garancija telefona donetih iz Mađarske itd. Dakle imaš a u stvari nemaš. Ono što ide sa pravom, zvaničnom garancijom je druga priča, a i druga cena.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

A i garancija koja je na tuđe ime ne vredi ničemu, lično sam se u više navrata nažalost uverio u to.

Jedino što znači jeste potvrda da telefon jeste "nov" i kupljen kada piše na garanciji, i da nema prevare od strane kupca, ali garanciju kao takvu bez lica na koje se ista vodi možete da okačite mačku o rep.

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Za 330€ moze se kupiti novi Samsung C7 koji po meni odlican.
Ne znam bas kakva je kamera osim sto je 16 MP ali bas je lep, metalno kuciste, jaka baterija 3300mAh, veliki ekran, 4GB ram memorije, 32 ili 64 interne memorije...
Ja sam takav trazio polovan pa nisam uspeo da nadjem jer je to nov telefon, iz februara 2017

c7golden.jpg

Poslednja izmena:
A i garancija koja je na tuđe ime ne vredi ničemu, lično sam se u više navrata nažalost uverio u to.

Jedino što znači jeste potvrda da telefon jeste "nov" i kupljen kada piše na garanciji, i da nema prevare od strane kupca, ali garanciju kao takvu bez lica na koje se ista vodi možete da okačite mačku o rep.

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Ovo nije uopste tacno, ti sa validnom garancijom nosis tel u servis a ne kod operatera. Serviser obavi popravku i zove te da preuzmes tel.
Jedino sto moze da bude problem ako ne moze da se popravi pa salju nov u poslovnicu gde jedino vlasnik ugovora moze da podigne i to radi samo MTS, e sad ti mozes da uzmes punomocje od vlasnika za tel. Jeste malo peripetija al imas legalnu garanciju.

Ljudi, prava garancija je jedino kod operatera. Ove iz mobilnih servisa u vecini slucajeva mozete da okacite macku o rep. Ja sam se svega nagledao, i manjw vise zakljucio ds je sve to lopovska banda i da su razlike koje imas u odnosu na Kineze vise psiholoske prirode, sam sebi govoris "imam garanciju, imam garanciju". Ove Madjare mora da nosi diler, a to je njegova dobra volja, slicno kada saljes tel za Kinu. Osim operatera, ovde retko ko nudi pravu garanciju, i zato oni koji su kupovali po ovim servisima bolje da mole boga da im se nesto ne pokvari. Kinezi isto, zasticen si donekle paypal-om i aliexpress-om, ali opet imas troskove slannja tako da to nije prava garancija. Kinwzi nude dobar odnos cene i kvaliteta, ko kaze drugacije gresi zestoko. Ja sam porucio preko 10 telefona za ovih 5 godina od kada sam poceo da kupujem na netu, ni sa jednim nisam imao problema, ali ni sa jednim, svi su i dan danas u funkciji. Uvek se dese greske, pa poglwdaj sta se desava sa samsung s6/7, znam tri coveka koji imaju ljubicaste linije preko ekrana, i ne mogu da ostvare garanciju, telefon od 600-700€, nema tu pravila.

Poslednja izmena:
Toalet papir je dokle god zavisiš od nečije dobre volje i dokle god ne možeš da se žališ inspekciji u slučaju problema. Može da bude ok a ne mora. Znam mnogo primera gde nije bilo kako treba.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno