Nisam napisao epilog? Izvinjavam se ako nisam. Platili su bolničke troškove u Francuskoj, tek pošto sam uložio žalbu u OTP banci.Eh, čuo sam da su slabo zainteresovani, a u međuvremenu nađoh i ovde sa foruma iskustvo tog tipa. Tako da bi mogao @Tomiprunet da nam javi epilog svoje priče sa njima.
Wow, pokrivaju čak i covid19, to se čini mi se kod svih doplacuje, samo ga generali ima u paketu. Kul😍
Da li se prijavljuje putovanje ili nema nikakvog kontakta sa Otp i triglavom, samo se ode na put?Nisam napisao epilog? Izvinjavam se ako nisam. Platili su bolničke troškove u Francuskoj, tek pošto sam uložio žalbu u OTP banci.
Nisam nista prijavljivao. samo sam otisao na put.Wow, pokrivaju čak i covid19, to se čini mi se kod svih doplacuje, samo ga generali ima u paketu. Kul😍
30k € je sasvim dovoljno za 15 dana u inostranstvu. 👌
Jel ima jos neka banka promociju bez odrzavanja računa, koja daje porodicno putno osiguranje, ali bez prebacivanja plate?
Za OTP je prednost sto mogu i online da otvorim taj prestiž račun. Jako olaksavajuca stvar.
E da, jel ima nekih uslova oko tog online prestiž računa ili ne? Jer ga realno ne bih ni koristio, vec ga uzimam iskljucivo zbog putnog osiguranja.
Da li se prijavljuje putovanje ili nema nikakvog kontakta sa Otp i triglavom, samo se ode na put?
I da li se putno osiguranje od 30 dana racuna od otvaranja racuna pa narednih godinu dana, ili im se presek vrsi prvog u godini , pa se novih 30 dana osiguranja dobija 01.01. ?
Ja sam dobio taj prestiz, iako ne dobijam platu ( tj dobijao sam pre 20godina ) .Hvala ti i na toj informaciji, zasad mi kupovina eura nije potrebna.
Malo me buni ova stavka kod njih: "Potreba potrošnja karticom na mesečnom nivou: 75.000 din", da bi se dobio prestiž za 0 din mesečno.
Pa otud moje pitanje jel ima jos nekih uslova (sem online otvaranja), jer ne planiram taj racun da koristim za uplatu/isplatu/placanje... Vec iskljucivo zbog putnog osiguranja. Stajace na tkzv 'nuli' 😀
+ Ako odeš u CG, Bosnu i Tursku (na ličnu kartu) teško da mogu da dokažu da si bio tamo i onda imaš te dane za ostatak Evrope (i sveta).30k € je sasvim dovoljno za 15 dana u inostranstvu
Ako odeš u CG, Bosnu i Tursku (na ličnu kartu) teško da mogu da dokažu da si bio tamo i onda imaš te dane za ostatak Evrope (i sveta).
Evo šta je tim povodom rečeno u drugoj temi.Čuo sam se Triglavom više puta od jutros
Broje dane preko pečata. Navodno šalju upit i graničnim prelazima da provere dane za zemlje gde se ide sa ličnom.
Meni lično je to problem jer imam dosta odlazaka u RS. Blizu sam granice i ne bi mi palo na pamet da aktiviram putno nego bih se vratio u Srbiju ako bi bilo potrebe za lekarom. Pitao sam da mi isključe BiH/RS iz pokrića ali nije moguće. E sad, nešto baš sumnjam da će oni slati upit svim prelazima ali ko zna.
Je nemam načina da ispunim taj uslov, a inače ako neko ima neki info za tu ili drugu banku gde se takođe u nekoj kombinaciji može dobiti KUPOVINA DEVIZA PO SREDNJEM KURSU molio bih da napiše pošto je baš to nešto što će mi uskoro biti potrebno....možeš da tražiš povlašćen evro kurs i onda je prodaja i kupovina dveiza, do 2500 evra mesečno, po srednjem kursu Narodne banke.
Isto kao Halk. A koja je osiguravajuća kuća? Ne nalazim na sajtu. Liči na Triglav, a čuo sam neka loša iskustva sa njima. U Halku je Dunav.
AIK banka nudi to uz paket račun pod nazivom AIK Supreme, čije je održavanje 790 dinara mesečno. Konkretno, srednji kurs ti je dostupan na dan plate. Nisam, doduše, siguran da li si ograničen na iznos plate (u smislu, primio si 100k plate, pa samo 100k i možeš da razmeniš u evre po povlašćenom kursu), jer to ne piše nigde, ali imalo bi mi logike da jeste slučaj.a inače ako neko ima neki info za tu ili drugu banku gde se takođe u nekoj kombinaciji može dobiti KUPOVINA DEVIZA PO SREDNJEM KURSU molio bih da napiše pošto je baš to nešto što će mi uskoro biti potrebno
Eto, još jedno negativno iskustvo, ne znam stvarno što su takvi... Da li je ta polisa bila vezana za banku ili nije? Pitam, pošto je član sa srećnim epilogom dobio novac nakon žalbe samoj banci, pa OTP onda ovde dođe kao svojevrsni garant, za razliku od situacije u kojoj je polisa samostalno kupljena.Od Triglava bežite. Nisu hteli rendgen noge da refundiraju na koji je uputio njihov lekar kod kojeg su nas poslali.
RF iRačun, ako u tvom mestu ima ova banka i samo ćeš da podižeš penziju. Održavanje je besplatno.Koji je najbolji/povoljniji račun za penzonere? Da li nudi neko besplatan ili neke benfite?
Yettel bank max moze i za penziju, radi i promocija 10 meseci po 500din, svi bankomati bez provizije, placanja bez provizije, zasad je sve potpuno besplatno, a postoji i dinarska stednja po vidjenju sa solidnom kamatom.Koji je najbolji/povoljniji račun za penzonere? Da li nudi neko besplatan ili neke benfite?
AKo primaju penziju Yettel Max je besplatan?Yettel bank max moze i za penziju, radi i promocija 10 meseci po 500din, svi bankomati bez provizije, placanja bez provizije, zasad je sve potpuno besplatno, a postoji i dinarska stednja po vidjenju sa solidnom kamatom.
Al eure? Kroz otp aplikaciju za rsd je 3.5% a ako odes do filijale dobijes dal 4.25...tesko da bi starije generacije verovale bankama, drugarica od moje babe ima zena 80 i samo u slamaricu a otac '63 stavlja u yettel dinare a trenutno orocio u otp sa 2.73% mislim
Nije ako odes i trazis vecu. Samo za manje sume je obratno (do 5k)U AIK banci je bilo obrnuto, veca kamata je preko aplikacije, a manja ako odes do filijale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari