U prevodu, placa se sad 175, a tek od 1.9.2024 ce biti 250din ?Naknadnim guglanjem, došao sam do izjave direktora Bojana Kekića za medije
Stoga, ovo će ostati na snazi do 1.9.2024.
U prevodu, placa se sad 175, a tek od 1.9.2024 ce biti 250din ?Naknadnim guglanjem, došao sam do izjave direktora Bojana Kekića za medije
Stoga, ovo će ostati na snazi do 1.9.2024.
Tako je.U prevodu, placa se sad 175, a tek od 1.9.2024 ce biti 250din ?
I mene zanima. Baš sam hteo da se požalim kako sam instalirao aplikaciju na novom telefonu i ista me tera da pozovem korisnički servis kako bih dobio aktivacioni kod. Više ne šalju preko SMSa.Zna li se zašto je tema o Raiffeisen banci nestala?
Imaš tri opcije:I mene zanima. Baš sam hteo da se požalim kako sam instalirao aplikaciju na novom telefonu i ista me tera da pozovem korisnički servis kako bih dobio aktivacioni kod. Više ne šalju preko SMSa.
Održavanje Računa Plus u Poštanskoj štedionici je 175 RSD. Pre odluke NBS bilo je 250 RSD ali je umanjeno i to ostaje do daljnjeg. Evo i linka sa svim uslovima: https://www.posted.co.rs/korisno/doc/PUN/PUN-Racun-plus.pdfZar nije 250rsd?
Pogledajte prilog 404280
Ne, to su dve zasebne banke koje nemaju saradnju. AIK je kupila samo srpsku Sberbanku po ubrzanoj proceduri zbog oduzimanja dozvole od strane evropske centralne banke, odnosno protivljenja Hrvatske da preuzme njihovu podružnicu.Da li je moguće podizanje novca Atos banke na bankomatima AIK banke bez provizije?
Proviziju za podizanje gotovine na bankomatima u inostranstvu određuje matična banka i kod nas u Srbiji se kreće od 3% pa naviše. U tom slučaju, važno je ne prihvatati DCC (dinamičku kartičnu konverziju) koja se najčešće manifestuje upitom za podizanje u lokalnoj valuti, gde se odabere „ne".Na bankomatu Intese skida nekoliko eur proviziju.
Ako je tako odredila sama grupacija (Erste Sparkasse, Intesa, NLB, UniCredit) da podizanje unutar grupacije ide bez provizije, to je do interne odluke banke. Addiko je čak i prestala sa primenom ovakve prakse, dok Raiffeisen, primera radi od početka ne nudi podizanje gotovine u susednim zemljama bez provizije.Koja banka uzima najmanju proviziju prilikom podizanja novca debitnom karticom druge banke?
UniCredit je to maltene najpravičnije rešila da ide po nekom njihovom kursu menjačnice.Ja npr. imam Unicredit račun u Bosni, i nakon što ste mi vi sa foruma rekli da dižem bez konverzije na bankomatima Unicredit Srbija, bukvalno mi skida 0.3 dinara provizije po solidnom kursu, što je super.
Izvini, ja sam laik za ovu oblast, šta podrazumijevaš pod matičnom bankom? Ona čiju karticu imaš ili ona na čijem bankomatu karticom druge banke pokušavaš da digneš novac?Ne, to su dve zasebne banke koje nemaju saradnju. AIK je kupila samo srpsku Sberbanku po ubrzanoj proceduri zbog oduzimanja dozvole od strane evropske centralne banke, odnosno protivljenja Hrvatske da preuzme njihovu podružnicu.
Proviziju za podizanje gotovine na bankomatima u inostranstvu određuje matična banka i kod nas u Srbiji se kreće od 3% pa naviše. U tom slučaju, važno je ne prihvatati DCC (dinamičku kartičnu konverziju) koja se najčešće manifestuje upitom za podizanje u lokalnoj valuti, gde se odabere „ne".
Ako je tako odredila sama grupacija (Erste Sparkasse, Intesa, NLB, UniCredit) da podizanje unutar grupacije ide bez provizije, to je do interne odluke banke. Addiko je čak i prestala sa primenom ovakve prakse, dok Raiffeisen, primera radi od početka ne nudi podizanje gotovine u susednim zemljama bez provizije.
UniCredit je to maltene najpravičnije rešila da ide po nekom njihovom kursu menjačnice.
Čeka se, jer reizdavanje pina ide iz centrale pa se šalje poštom za filijalu, gde nažalost nešto drugo mora da trpi.Za uredjaj koji zelim da kupim traje akcija do kraja meseca, ali za novi PIN kod navodno se ceka od minimum 15 dana![]()
Ne rade to na licu mestakao da je neka kvanta fizika da samo cisto zamene kod na kartici...
Ne bi mogao bez pina preko bankomata, mada i preko šaltera bi ti svakako bila naplaćena provizija, to se već tretira kao zajam.ako bih zeleo da podignem tih 70.000 kojih mi je odobreno na kartici kasnije, posle, mesec, dva, preko bankomata onda bih navodno platio proviziju i baska bih tih 70k morao bih da rasporedim u 6. mesecnih rata![]()
Sutra je ponedeljak, mada nije kasno ni danas.nvm moracu da ih cimam svaki drugi dan nakon 10 dana da ubrzaju proces.. ili da im zapretim prituzbon NBS?![]()
s obzirom da im je ceo sistem faličan, budi srećan ako ikad išta dobiješSta je problem i da li se moze ubrzati proces promene PIN-a kod EuroBanke?
Uz karticu mi nije dosao PIN kod pa sam morao da trazim navodno promenu PIN-a, i dobijem odgovor da mi je minimum 15 dana, upravo mi X osoba kaze da vec ceka na isti i 2 meseca je proslo
Mozda bih donekle i razumeo da sam izgubio creditnu karticu pa da mora da se ceka nekoliko dana zbog navodnog 'pronalaska' iste da ne bi doslo do bez veze obnove.. ali samo zamena PIN KODA....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari