+elektronska placanja 80 din...Kod aik, kartica za vista devizni nije doplatna, vec se naknadno aplicira, nakon otvaranja racuna i prenosenja zarade.
Zamerke su sto trebas da imas mala ocekivanja od banke, po mogucnosti nikad fizicki da ne ides na salter, pa se neces ni razocatiBankomati, ebanking, web banking, sms OK.
I master kreditna kartica im nije nesto, za deljenje na rate ti uvek uzme barem 5%, i indeksirana je po defaultu u evrima, (mislim da moze i da se indeksira u dinarima ako im jako naglasis kada apliciras za karticu).
Meni je 0?+elektronska placanja 80 din...
Ovo je već pitanje za advokata, da li on to pokušava da podigne novac pre nego što je banka obaveštena o njenoj smrti.Imam jedno vrlo konkretno pitanje na koje bi mi neko možda mogao dati odgovor:
Našem kućnom poznaniku je umrla žena na privremenom radu u Italiji. Karitas organizacija je uplatila 1600e na njen račun u Banca Posta. On ima karticu (mastercard) i zna pin i ništa drugo ne zna o računu niti o uslovima. Zna li neko kako da on sa najmanje provizije podigne te pare sa bankomata kod nas? Možda npr Unicredit Banka ili neka druga imaju manju proviziju? I on će te pare morati verovatno u dinarima da digne ili može evre?
Obavestena je banka ali je Karitas ostavio racun bas zbog tog razloga, jer su u teskoj materijalnoj situaciji pa su ostali duzni za sahranu.Ovo je već pitanje za advokata, da li on to pokušava da podigne novac pre nego što je banka obaveštena o njenoj smrti.
So true!@uji
Ti treba da napraviš neki sajt da preneseš svo to znanje o bankama. Jednog dana će ti dosaditi da odgovaraš na pitanja... I šta ćemo tad!
Ja još uvek nisam dobio nikakvo obaveštenje ni mejlom ni pisanim putem. Doduše račun je za pravno lice ali to svakako nema veze.ali to je prema obaveštenju koje je CA poslala svojim klijentima na mejlove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari