Eh, pa promenu mobilnog operatera obaviš daljinski preko mejla i telefona a za promenu banke ti treba bar 2 radna dana ako ne i više.
pa ako su ove normalniji malo manje banke gde nisu ogromne guzvi nije bas tako.. raskig max sat vremena. nov ugovor u drugoj banci isto max sat vremena. da kazemo i da je 3 sata to max i to je to. Nakon toga jos jedan odlazak po kartice u banku kad je gotovo. Znam jer sam bio u Erste kad je davala 5000 din prosle godine, sad u Sberbanci obe godine kad je davala 5000 din (jos i majstor u kuci su davali i imao sam hitnu besplatnu popravku bas pre 2 meseca na osnovu toga) i 2018 u Raif kad je davao 5000 din..sve te pare su davali za prelazak u banku uz prebacivanje plate.. Plus je erste davala godinu dana free a sberbanka pola godine free. A uvek imam i moby free racun vec par godina.
Odrzavanje tekuceg racuna u poslednje 3-4 godine sam platio max par meseci ostalo sve free plus gratis pare... Racunam kad potrosim 3-4 sata na prelazak u drugu banku i dobije 5000 din za to to je kao da sam placen 10e po satu. A ide to i brze. U sberbanci sam sve uradio za sat dva i sad treba uskoro da gasim racun
I sad cu da predjem verovatno trajno na EFG premium paket na kraju bas zbog godisnjeg besplatnos sistematkog pregleda i besplatu opstu praksu
ps. i naravno onda cekam ako naredna banka ponudi 5000 din gratis i odoh kod njih