Šta je novo?

TEKKEN 6

Pa kako iste kad konzolaška još nije ni izašla? Ili si ti Milan Tarot pa unapred znaš?

O *** :) Moraju biti iste, ili 99.9 % iste, ne mogu da menjaju nista znacajnije jer mora biti ista igra zbog takmicenja i turnira. Ako pozelis da ucestvujes na nekom turniru u inostranstvu (a pogotovo USA i Japanu) to ce se igrati na Arcade masinama..

Poslednja izmena:
Sto volim ove sto igraju sa zenama Tekken :D
Opet ponavljam, poznavanje svih poteza ne garantuje pobedu.

ja ne mogu da shvatim da ima ljudi koji igraju tuce na turnirima, zar ima toliko dokonih ljudi!?!?!?

Tekken postaje jako zanimljiv kada predješ sa stadijuma "perem ortake 24/7" na stadijum "znam sve 10hit combose realtime da primenim" :)

ja ne mogu da shvatim da ima ljudi koji igraju tuce na turnirima, zar ima toliko dokonih ljudi!?!?!?

Pogledaj na youtube imas turnira, da vidis kakva je to atmfosfera! Ljudi se deru, vriste, ludnica! Kao da si na fudbalskom stadionu Hebote!
Evo ti jedan primer: (nije tekken vec SF)
http://www.youtube.com/watch?v=v7cW2nMf1gk
Obrati paznju na Ken-a bez imalo energije!
Kao sto kaze na kraju: "You had to be there..." :smoke:

^
It's not over till it's over :D

Poslednja izmena:
Ma ove tuče jedino da igraš ko tenis - do 6 rundi u 2 seta :D

Ocekivao sam da bude kao Soul Calibur4 gde su zbog DL DVD izbacili 2/3 contenta i samo ubacili online mode
ali ovde su uspeli da ubace dodatni content ...
zanimljivo videcemo koliko ce od ovoga zapravo da zavrsi na konzoli

Poslednja izmena:
Nista posebno, 5 deo sa malo lepsom grafikom i to je to. SFIV je i dalje best :)

Zasto ne porediti? Ako ces da kazes da je bolji, zadrzi za sebe :) Stvar ukusa..

Smatras da sf4 moze da se poredi sa TEKKEN 6?Zadrzacu svoje misljenje za sebe,kao sto je i djalf zadrzao za sebe;)
Tema je TEKKEN 6 a ne SF4,osim ako se nepretvori u to:)

Poslednja izmena:
Nista posebno, 5 deo sa malo lepsom grafikom i to je to. SFIV je i dalje best :)

Videcemo.
I Tekken serijal je posle T4 postao casual, SF posle third strike-a.
Ako cemo realno Blaz Blue je trenutno najbolja tuca, mada me nesto sprecava da joj se ozbiljnije posvetim.

Ne vole svi manga.

Onda ne razumem zasto kazes da je BlazBlue najbolja tuca. Evo sad sam bas pogledao neku borbu i ne vidim po cemu se doticna igra razlikuje od SFIV. Kao i u SFIV nema puno prave tuce vec se sve svodi na ultre, nekakve komboe i magije (gledao sam video, nisam igrao BlazBlue). A sam crtez vrsti manga (GuiltyGear izgleda kao Alan Ford u odnosu na BlazBlue).

Meni licno najbolja tabacina je Soul Calibur i to prvi (sa Dreamcasta) i treci deo. A da nisam puno subjektivan znam jer kad sam kod druga sto ima PS2 sa jos dva druga igrao Tekken 5 i Sould Calibur 3 to je izgledalo ovako: prvo smo igrali Tekken jer je to ipak Tekken i smorili se posle pola sata. Posle smo upalili SC3 (od nas cetvorice samo sam ja prethodno igrao Soul Calibur). Igrali smo dva sata i razvalili se od zabave dok nas ortak nije razjurio.

Borbeni sistem u Blaze Blue-u je dosta napredniji i SVAKI lik je unikatan.
Ali sam dizajn likova mi je odbojan, kao sto je bio i u GG.

Naravno, konzole nemaju snage da izguraju skoro nista u HD rezoluciji vec se koriste razne fore da bi se upsacale-ovala slika, Capcom ima odlican engine. Vreme je za PC momci :D

Pre ce biti da su nesposobni developeri u ovom slucaju mada i ovde se samo radilo o motion blur-u, bez njega igra radi u 768p tako da nece biti da su konzole bas preslabe.

Editovanje ini fajlova je odlican sport :)
Sta se palite? Pa jedino GOW je nesto spektakularno sto je najavljeno u 1080p.
Tekken 6 znaci nece biti ni u 1280x720, smesno.

Editovanje ini fajlova je odlican sport :)
Sta se palite? Pa jedino GOW je nesto spektakularno sto je najavljeno u 1080p.
Tekken 6 znaci nece biti ni u 1280x720, smesno.

All of which sounds like another cross-format catastrophe

[ We'll be producing a more in-depth report once we've taken a closer look at the PlayStation 3 version of Tekken 6, but in the case of the Xbox 360 version, the reduction in resolution is also backed by additional processing of the texture quality. So in choosing between the two options, you're effectively selecting fewer jaggies (768p) instead of nice motion blurring, and higher quality, sharper textures (576p)

Dakle, kada pravite igre koje su za PC a ne zove se PC, dobijate ovo....
Dok je bila PS3 ekskluziva, Tekken je bio mama....
Sad je samo..... daleki poznanik (sto se tice grafike :p )

Poslednja izmena:
Dakle, kada pravite igre koje su za PC a ne zove se PC, dobijate ovo....
Dok je bila PS3 ekskluziva, Tekken je bio mama....
Sad je samo..... daleki poznanik (sto se tice grafike :p )

Otkud to da ti ostavis ovakav komentar, zar ti nisi protiv provokacija i konzolnih ratova ;)?
I nema ovo nikakve veze za x360, Soul Calibur 4 odlicno izgleda i radi na obe konzole, a i Tekken bi radio da motion blur nije ubacen u pricu.

U svakom slucaju ovo je tabacina, a tu grafika ne igra nikakvu ulogu.

Otkud to da ti ostavis ovakav komentar, zar ti nisi protiv provokacija i konzolnih ratova ;)?
I nema ovo nikakve veze za x360, Soul Calibur 4 odlicno izgleda i radi na obe konzole, a i Tekken bi radio da motion blur nije ubacen u pricu.

U svakom slucaju ovo je tabacina, a tu grafika ne igra nikakvu ulogu.

Ma zezam se naravno, to je bilo apropo price nekih DJ-eva da se predje na PC (vidis smiley na kraju posta) ;)

I u samom tekstu se pominje SC4, i sta i kako radi i cela logika zasto rade tako sto rade...

Kao i u ostalim igrama, ako me baja siba na sve strane kad cu da stignem da vidim da je upotrebljen downscaling i motionblur, a ne 720p?
Mada to uvek moze da dodje kao dobar izgovor, izgubio sam mec zato sto mi je nazubljena grafika bola oci :d

Pa znas kako, Dj-evima su najbitnije tehnicke karakteristike dj opreme, a to kako sviraju nije nikoga briga, bitno da su dj-evi :D

Vrh Dno