Šta je novo?

Tehnomedia i Benchmark započinju saradnju

Srećna vam i uspešna saradnja, a nas ako se setite - setite, ako ne, to je bila naša dužnost... 😁
Ovo me podsetilo na onaj vic kad Lala u vozu naspram sebe ima zgodnu ribu i onda joj kaze:
  • Vi bas imate srece sto sam preko puta vas ja, a ne drugar Pera, on vam je znate mnogo bezobrazan, on cim bi vas vido tako lepu, on bi vam odmah ischto, a ja nisam taki.
  • neg kaki!?
  • pa, ak date, date...

na primer: popust vaučeri 30% za članove foruma, 50% za administratore 2 puta godišnje za jednu računarsku komponentu.
Sve ostalo bi bilo bezveze.
ja u tehnomediji nikada ništa za računar nisam kupio.

Zaboravio si 40% za moderatore :)

Vi imate baš velika očekivanja, ja se samo nadam da će početi da poštuju zakonski propisan rok za rešavanje reklamacija, bez onog- odbijamo reklamaciju ali u duhu dobrih poslovnih odnosa nastavićemo sa daljim testiranjima... i da će prestati da šalju otvorene i umazane proizvode, kada na sajtu nigde ne piše da je proizvod outlet. Moja iskustva su iz 2023. jer od tad ništa nisam kupovao kod njih, možda su se popravili u međuvremenu.

Na to prvo ih primorava zakon aposle većina prodavaca ignoriše dokle mogu.

Ne primorava ih zakon da krše zakon :ROFLMAO: Za to je jedan drugi veliki lanac tržišna inspekcija u Novom Sadu kaznila jednom (link).

Neće biti ništa 🤣

Očekujem Tehnimedija logo u toku video recenzija, zauzvrat će Tehnimedija kačiti na svoje mreže Benchmark recenzije, eventualno možda budu neke Benchmark konfiguracije...

Pa da, bljestace reklama kao Yettel sto bljesti. :D I to je to.

Ne primorava ih zakon da krše zakon :ROFLMAO: Za to je jedan drugi veliki lanac tržišna inspekcija u Novom Sadu kaznila jednom (link).
Kako krše zakon kada zakon kaže da moraju da daju neki odgovor za 7 dana, to što oni kažu da je zahtev u principu odbijen jeste neki odgovor a zakon ne nalaže koji tačno odgovor mora da bude.

Tako kao što je tržišna inspekcija procenila jednom da je to obmanjujuća poslovna praksa, imaš na linku da ne idemo u off više.
Nadam se da neko ima lepša iskustva od mene.

Nazad
Vrh Dno