Šta je novo?

Tehno Lider Shop

Pauk

Zapažen
Učlanjen(a)
24.04.2025
Poena
20
https://tehnolidershop.rs/
Sve neki kineski proizvodi Ima i naš telefonski broj ali izgleda isto kao nekoliko sličnih sajtova i neznam dal ij stvarno lokalna online prodavnica tj. naša ili "naši" Kinezi. itd.
Poručio sam neke stvarčice, dobuio potvrdu ali nema tracking broj. Prošlo već više od mesec dana i ništa, ne odgovaraju na mail. Imali neko ko je radio sa njima ?

Ja bi pre kupovine makar malo izguglao, nismo više u kamenom dobu da ne može da se dođe do informacija u par klika mišem. A robu bolje da ti ne pošalju, šta god da si naručio.

Screenshot from 2025-05-21 10-11-12.png

Ah da, svemoćni Giigle, kako znati smisao života bez penjanja na vrh planine i pitati svemoćnog pustinjaka. Recenzije selažiraju tek tako pa ne znače ništa niti podatak o adresi, Ono što me interesuje je neko lično iskustvo i znanje o kompaniji. Neko ko je kupovao od njih ili tako nešto

O kojoj "kompaniji" tačno govorimo :) Pošto na sajtu nigde ne postoji nijedan podatak ko je vlasnik shopa - nema PIB-a, matičnog broja, adrese, fiksnog telefona... samo mobilni telefon i Gmail adresa... Moje mišljenje je da ih zaobiđeš u širokom luku.

@Pauk

Imas recenzije gde se svako ko je nesto kupio ili porucio od njih bukvalno posra* na njih i ti trazis jos necije misljenje. Valjda ce to jedno misljenje da popravi celokupan utisak o njima :D

O kojoj "kompaniji" tačno govorimo :) Pošto na sajtu nigde ne postoji nijedan podatak ko je vlasnik shopa - nema PIB-a, matičnog broja, adrese, fiksnog telefona... samo mobilni telefon i Gmail adresa... Moje mišljenje je da ih zaobiđeš u širokom luku.
Pa sigurno nism platio unapred, samo sam nešto malo naručio koliko za probu ali nije jedina takva, svaki drugi oglas na FB neka slična "kompanija".
@delboy
Nisam trražio mišljenje samo od tebe. Pošto ima puno takvih onda bi sve bilo isto.

U cemu je razlika izmedju misljenja na google recenzijama i ovde na forumu ? Ovde si mesec dana, sumnjam da nekog znas pa da ti je njegovo misljenje presudno isto kao sto ne znas ni one koje pisu te google recenzije. Vec imas gomilu misljenja tamo, ustedi si vreme i pare. A sto se tice toga da ima gomila tih web shopova, makar izlistaj sajt i vidi da li je regularna firma, u tom slucaju imas pib i maticni broj, na osnovu toga mozes da saznas gomilu stvari pa makar da ti to malo pomogne da doneses ispravnu odluku.

Već godinama gledam i pratim Benchmark pa poznajem ljude, sada kada sam u penziji imam više vremena pa rekoh da se priključim. Znači mi svako mišljenje.

Nazad
Vrh Dno