Šta je novo?

Tcl inverter TAC-12CHSD/TPG31I3AH

Tesko i drugi...ko ce da otvara novu klimu.

I to je jeftina klima tesko da ima dvoredni izmenjivac, logicno je da nema.

Havala.Nema potrebe da je otvaras,to se valjda vidi sa strane.Nema to veze sto je jeftina.Covek ovde na forumu slikao skoro kupljenu neku jeftinu VOX klimu.A ima dvoredni isparivac.Ajde molim te pogledaj sa strane,ako mozes,trebalo bi da se vidi.

Jesi li uspeo da vidis kakav je isparivac.Otvorio si temu,o ovoj klimi,a treba da te molimo za konkretne informacije o uredjaju.

Uzeo i ja za moje roditelje ovu klimu, u planu je da se greje nekih 30-35 kvadrata u prelaznom periodu, a posle toga šporet na drva kad baš zazimi 😁. Prvi utisci su pozitivni, klima nije bučna, fino greje i video sam je da se spušta na nekih 230W, nije puno radila pa nemam neki veći uzorak. Za pare koje je kupljena ova klima (nekih 37 crvene), mislim da nema puno boljih rešenja koliko sam ispratio. Spoljna jedinica deluje solidno robusna i relativno teška 25.5 kg za ovaj cenovni rang, unutrašnja oko 9.5kg takođe ne deluje loše.

Tehnomedia, vidim da je sad još jeftinija za hiljadu dinara 😁

Koliko su precizni usmerivači vazduha?

Razmišljam da je stavim u solidno izolovanu spavaću sobu od 15m², a kako su dimenzije sobe 3×5m pozicija za ugradnju je takva da bi krilca morala da budu usmerena u levo kako bi duvala ka vratima.

Pa bila je do pre dva dana 31.000din u Gigatronu. Ja cu je takodje poruciti ako ostane ovakva cena narednih par dana.

Mnoge klime su osetno pale sa cenom

Kontam da ima je pala prodaja zbog pomeranja crvena tarifr na 1200kmh.
+ Proslo leto

Ja sam u ponedeljak narcuio online u Metalcu ifs za 28.990 posto je ta prva pojeftinila ovoliko i u jos jednoj radnji da bi video u sredu da je ova tpg31 bas na popustu u pomenute 2 radnje tako da sam uzeo ovu a jutros odkazao ifs koja inace nije ni stigla.
Tako da sam exstra prosao u avgustu sam uzeo aeri+ za 39k sa vaucerom a sad tpg31 za 36k. :)

Nazad
Vrh Dno