Šta je novo?

Targo Telekom

Ne svuda, recimo baš moj ulaz nije :)

Ni blok 4 nema net od sinoc. Lik iz SBB-a mi je "obecao" da ce doci u ulaz do kraja meseca. Sacekacu jer ipak kod njih dobijam 6 meseci za dinar. Vektor nema nikakve akcije tog tipa,ali svakako ostaje kao alternativa ako se kojim slucajem prica sa SBB-om izjalovi.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Proradio, ali dokle...

Ne znam da li nekome znaci..
Zvala me je neka ljubazna devojka iz Targo. Izvinila se za prekid interneta u proteklom periodu. Otisao im je neki uredjaj, koji moze da se popravi,medjutim ni ona ni tehnika ne mogu da garantuju koliko ce on da radi do ponovnog prekida. Sama popravka je brza, ali pitanje je da li u tom trenutku radi sluzba za odrzavanje. Za nabavku novog uredjaja trenutno nemaju mogucnosti. Iz razgovora sam shvatio da Targo nema neku perspektivu, tako da ostaje samo promena provajdera...
Zvao sam i SBB - Novi Beograd im je najslabije pokriven i Blok 2 nemaju u skorom planu za prikljucenje...
Tako da ne znam sta da radim...

Trebalo bi da je beogrid došao do 45 bloka.

Koliko ja znam, Beogrid je odavno u 45-om. Secam se jos ranije sa DC-ja da je bilo ljudi iz 45-og koji su sherovali terabajte i terabajte materijala

Ne znam da li je u celom ali sigurno ih ima u nekim zgradama

Poslednja izmena:
Evo ga opet prekid, taman kad se završi radno vreme u 19h, prekine i nema do sutradan. Ovo više nije ni smešno.

To nije NIKAD bilo smesno...

Ovo me neodoljivo podseća na onu sagu od pre godinu i epizodu sa pločom koja ne radi,
i čiji je kvar selektivno pogađao korisnike.

Užas, izgleda da je ovo poslednji ekser u kovčegu.

Da, ako ima smisla ponavljati, blok 8 a po dvadeseti put u zadnjih nedelju dana bez neta.

Poslednja izmena:
A jako je interesantno što šalju račune u punom iznosu. Čak i da hoćeš da raskineš ugovor, moraš da platiš sve, kao da si imao besprekornu uslugu.

Evo da vam i ja prenesem moje iskustvo. Ja sam iz bloka 7a. Od 2012 sa kod targa. Imam iste probleme kao i svi ostali. Imao sam ovih dana problema sa digitalnim signalom naravno internet je prekidao vise puta dnevno nekada i preko deset puta. Mislio sam da je to normalno za targo. Trazio sam im drugi modem. Dobio sam modem sada imam digitalnu sliku kako treba ali zanimljivo je da se drugi modem neuporedivo manje resetuje. U ova dva dana samo tri puta. Net se pojavi posle jedne minute max. Slobodno im trazite druge uredjaje mozda nekada nemate net a da je to do samog starog dotrajalog uredjaja a ne do problema sa njihovom plocom. To je moje iskustvo

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vezano za račune, izlaze u susret vezano za smanjenje, ali moraš da se iscimaš malo. Pošalješ
mejl, sa naznakom u kojim periodima nisi imao internet i umanje ti.

Opet, s ozbirom na količinu korisnika pogođenih kvarovima, trebalo bi oni sami to da urade, a ne
da ti pišeš žalbe.

A zasto bi se iko iscimao da mu uplate manje para? Ovako ko se zali, dobice manji racun, ko ne, platice ceo iznos

Na žalost, Targo je do te mere u raspadu, da ni ne pokušavaju da naplate neplaćene račune. Bukvalno je tvoja dobra volja.

Svaki dan u periodu od 19h-21h nestaje net do sutradan. Malo su bezobrazni, nevezano u kakvoj su situaciji. Ako niste sposobni da ovo malo korisnika koji su vam ostali verni uslužite kako treba, ugasite firmu.

Edit: vratio se net
Edit2: a možda i nije...

Poslednja izmena:
Da ti potvrdim ovaj drugi edit: Nema ipak neta

Obrazac kao što kažeš je isti, oko 18-19 sati nestane, dođe sutra tek oko podneva, možda nešto ranije.

A sudeći po broju ljudi koji se ovde žale, sve mi više govori da nema mnogo nas koji smo ostali na ovom brodu
koji tone. Ja ipak imam tu neku mazohističku crtu u sebi, pa ću stegnuti zube, optika je ipak optika i nisam nešto voljan
da je se odreknem.

Zar ne kontate da stecajni upravnik ima naredbu da skroz rasturi firmu a onda rasproda delove... dok ima korisnika mora da radi a kad vas ne bude moci ce lakse rasprodati...
Bezite ljudi, trazite alternativu, targo je mrtav. :(

Blok 7a po obrazcu stigao net 10h. i biće ga dok sam odsutan do 17h . Dok upalim kompjuter internet će prestati da radi. Sva sreća radi maxi-mobile hotspot, 1G poklon 200 din mesečno.

I u 9a ista priča kao i kod ostalih svih ovih dana. I ja se snalazim sa mobilnim internetom, ali ne može ni to doveka.
Slao sam mejl Beogridu i od njih nema vajde, a jedino su mi oni bila neka ozbiljna alternativa.
Nisu ništa dalje objašnjavali sem da vidim kod sbb-a da li kod njih ima tehničkih mogućnosti.
Kod mene u ulazu su tu još Pošta Net i Ikom. Ikom trenutno ima bolju ponudu, a navodno će biti od 1. februara novih paketa kod Pošte.
Bilo kako bilo, izgleda da će biti pa-pa normalnom upload-u. Ne odustajem još uvek od Targa, ali sam blizu.

I u 9a ista priča kao i kod ostalih svih ovih dana. I ja se snalazim sa mobilnim internetom, ali ne može ni to doveka.
Slao sam mejl Beogridu i od njih nema vajde, a jedino su mi oni bila neka ozbiljna alternativa.
Nisu ništa dalje objašnjavali sem da vidim kod sbb-a da li kod njih ima tehničkih mogućnosti.
Kod mene u ulazu su tu još Pošta Net i Ikom. Ikom trenutno ima bolju ponudu, a navodno će biti od 1. februara novih paketa kod Pošte.
Bilo kako bilo, izgleda da će biti pa-pa normalnom upload-u. Ne odustajem još uvek od Targa, ali sam blizu.

SBB je vlasnik Beogrida i Ikoma. Ako u ulazu imaš Ikom, znači da sigurno neće doći SBB i Beogrid.

Da, na akviziciju Ikoma sam potpuno zaboravio. Samo što nisam čuo da li je to prošlo na kraju.

Izgleda su namestili da se ceo sistem (TV signal i internet) automatski restartuje na svakih nekoliko sati. Bio je restart oko 18h i sada oko 21:10h (sinoć oko ponoći). To onemogućava da ostanemo bez neta po celu noć kao što je do sada bio slučaj.

Primetio sam ranije kada su bili prekidi po celu noć, internet dođe tek nakon što nestane signal TV-a što će reći da ga je neko manualno restartovao, a sada je to automatski.

Blok 7a obrazac 18-19 više ne važi, a i automatski restart ne pomaže. Interneta nema već drugi dan.

Kod mene sve u redu ova 3 dana.

Blok 7a 3. dan konstantno nema interneta. Danas je ponedeljek, novi radni dan, pa ću da sečakam šta će uraditi. To što svetle sve lampice kao da internet radi, i što radi TV koji sam otkazao, meni ništa ne znači. Interneta nema. Neki "bridge mod" i resetovanje modema nije rešenje za jednu optičku mrežu. Izgleda da ću na moju žalost morati da otkažem uslugu Targa koja je radila odlično.

Nazad
Vrh Dno