Šta je novo?

Targo Telekom

I meni stigao danas za septembar. Inace, na dnu racuna ti pise za koji period je i koji je rok za placanje 😉

Juce je stigao septembarski a danas oktobarski.

Ajde sutra neka posalju i novembar i decembar i sretna ng sa -10.000 din.

Da li imate internet? Da li je moguće da sve radi i da u toku noći prekine, 31. dec. , em je vikend, em Nova godina, srediće ga nikad?

Delim tvoju patnju brate po stečajnom netu. :d

Nema neta još od jutros od 3:00 am, blok 8a je u pitanju, plašim se da ako
danas ne dođe, popraviće ga verovatno posle praznika.

Nema ni u bloku 4,Pariske komune.
A nema jos ni ovih iz SBB-a.
Usao Radijus vektor u zgradu,ali to je bzvz..cekam ove iz SBB-a.Uvode u ulici,ali mnogo to sporo ide..

Sent from my D6503 using Tapatalk

Kad živite u provinciji 😀

Kod mene već dugo vremena sve u najboljem redu, jedino što ponekad nestaje struja pa mi se ONT šlogira, ali ipak radi dobro. A dokle će, ne se znae 🙂

8a, isto ne radi net, samo TV.

Srećom pa ovih mesec dana imam i drugi net koji sad već više koristim od TT-a (Orionova optika), inače da za NG ostanem bez neta ...

Čim se provrednili i poslali dva računa dan za danom, znao sam će nešto da izbaksuziraju.

Da li neko zna zbog cega nema interneta -Pariske komune - i koliko ce to trajati?
Neko je pisao za SBB da rade u Pariske komune, da li mozete reci gde?

Stigao net. Neka je sa srećom svima koji slave.

Opet nestao net.

Da li neko zna zbog cega nema interneta -Pariske komune - i koliko ce to trajati?
Neko je pisao za SBB da rade u Pariske komune, da li mozete reci gde?
Navodno je uveden u 51,49 i 47..pa je kao "zapelo" kod 45 zbog dozvole prolaska kabla kroz neki podrum,tako rece njihov komercijalista poslednji put kad smo se culi.

P.S. U Pariske komune opet nema neta od jutros...

Ne bi ja na Vektor isao ako ne moram...

Navodno je uveden u 51,49 i 47..pa je kao "zapelo" kod 45 zbog dozvole prolaska kabla kroz neki podrum,tako rece njihov komercijalista poslednji put kad smo se culi.

P.S. U Pariske komune opet nema neta od jutros...

Nema ni kod mene danas u 8a, kao ni pre neki dan, a za vreme NG nekoliko puta prekidali TV program i sl.

Vidim da su opet ukidali neke kanale, nemam pojma koje, ali primećujem rupe u listi.

Mislio da ih ostavim za rezervni net i TV, ali kako mi se čini od toga nema ništa. U sredu im vraćam ONT i raskidam ugovor, posle 4 godine i kusur meseci, uzeću SBB D3i.

Nema ni kod mene danas u 8a, kao ni pre neki dan, a za vreme NG nekoliko puta prekidali TV program i sl.

Vidim da su opet ukidali neke kanale, nemam pojma koje, ali primećujem rupe u listi.

Mislio da ih ostavim za rezervni net i TV, ali kako mi se čini od toga nema ništa. U sredu im vraćam ONT i raskidam ugovor, posle 4 godine i kusur meseci, uzeću SBB D3i.
Ja ci im vratiti ONT,a drugi ugovor mi je istekao pre par meseci,tako da ga ne raskidam jer jebprestao da vazi. A nemogu ni da mi traze kao uslov za raskidanje placene sve racune,jer kao sto rekoh nema sta da se raskida.
Vratim uredjaj i pozdravim se sa njima,a ova poslednja 2 bezobrazno vezana računa im necu platiti,sem ako bas budem morao,mada koga ce oni raspali i u stecaju da jure za naplatu. Taman kompenzacija za nekvalitetnu uslugu,kada bih za ovih 4-5 god. sabrao svo vreme bez neta,to bi bilo to otprilike.
Ja nikada nisam dobio umanjenje racuna,t.j. uvek sam placao pun iznos,a neta cesto nije bilo po dan dva. Cak razmisljam da im telefonom otkazem uslugu,a ako im treba ova sklopocija nekanposalju nekog po nju,a mogu im poslati i kurirskom sluzbom o njihovom trosku.

Ti neke stvari malkice naopako shvatas, ne ide to bas sve tako u zivotu, poslu, odnosima medju poveriocima, nije to bas sve toliko prosto u vezi ugovornih obaveza...
Bolje ti je da odes, odneses spravicu sa svim pripadajucim elementima, dobijes potvrdu da si vratio opremu i da si raskinuo odnose koje si ima s njima da ne bi posle imao probleme...
Tvoja volja, savet si dobio, primera mudrog i savesnog ponasanja si mogao tokom ove teme ranije da procitas i obavestis se kako treba s njima obustaviti "saradnju".

@nužno zlo: Ugovor imaš, inače ne bi imao uslugu od njih (kakva god da je) i ne bi mogli da ti šalju račune/fakture.

Ono što ti je isteklo je ugovorna obaveza, tako da možeš u bilo kom trenutku da raskineš ugovor.

Ti neke stvari malkice naopako shvatas, ne ide to bas sve tako u zivotu, poslu, odnosima medju poveriocima, nije to bas sve toliko prosto u vezi ugovornih obaveza...
Bolje ti je da odes, odneses spravicu sa svim pripadajucim elementima, dobijes potvrdu da si vratio opremu i da si raskinuo odnose koje si ima s njima da ne bi posle imao probleme...
Tvoja volja, savet si dobio, primera mudrog i savesnog ponasanja si mogao tokom ove teme ranije da procitas i obavestis se kako treba s njima obustaviti "saradnju".
Kada sam potpisivao drugi ugovor,zbog radnog vremena nisam mogao da se kod njih pojavim licno,pa su mi na njihov predlog ugovor poslali postom,a ja im potpisan ugovor takodje vratio postom.
Ne vidim razlog da se potpisivanje o raskidu saradnje kao i vracanje uredjaja ne obavi na isti nacin. Ako budem mogao da stignem verovatno cu otici licno,ali ako ne budem mogao,onda nemam drugu opciju.

@nužno zlo: Ugovor imaš, inače ne bi imao uslugu od njih (kakva god da je) i ne bi mogli da ti šalju račune/fakture.

Ono što ti je isteklo je ugovorna obaveza, tako da možeš u bilo kom trenutku da raskineš ugovor.
Na to sam mislio..nemam vise "ugovornu obavezu".

"Šut se s rogatim ne moze bosti"!
To sto rogati je na umoru ne znaci da nije jos uvek u stanju da bode ili da mu nece biti bolje...

Ti slobodno nastavi da se inatis s administracijom pa makar bila traljava i skoro nepostojeca ali kad ti zafali taj jedan papir naucices na tezi nacin...

Otišao u TT danas, vratio ONT, raskinuo ugovor, proverili mi da su sve uplate do sada OK i da ništa ne dugujem, napravili zapisnik i potpisali, naknadno će stići računi za novembar i decembar.

Sve gotovo za 10 minuta.

Žao mi je što se ovako završilo, posle 4 i kusur godine.

Blok 8a nema neta, nestalo pre pola sata.

@Mighty

Jeste tužno, lepa priča je Targo bio u prvih godinu dana, možda čak i suviše lepa za ove naše prostore.

Edit. ipak je do mene, resetovao sam ruter, ima neta.

Poslednja izmena:
Proveri da li postoji klauzula o automatskom produzenju ugovora...
Vec davno smo svesni da je Targo pukao ali sam licno ocekivao da ce da nas prebace na SBB u dogledno vreme (kupovina, spajanje...)
Zadrzao sam Targo internet i uzeo D3i TV.
Ponuda je odlicna, ali internet TV je ipak samo internet TV (da kazemo nuzno zlo). Puca, gubi signal, koci... A kad se uzmen u obzir da je internet od Targo od programa za novogodisnje praznike nisam video skoro nista!
Ako neko ima poznanike na polozaju u SBB da nam javi sta se desava sa pregovorima Targo-SBB, mislim, da ne raskidamo bez veze ugovore, ako ce u skoro vreme biti preuzimanje (kao sa iKom i dr.)
Hvala unapred! Srecni praznici!

Ako neko ima poznanike na polozaju u SBB da nam javi sta se desava sa pregovorima Targo-SBB, mislim, da ne raskidamo bez veze ugovore, ako ce u skoro vreme biti preuzimanje (kao sa iKom i dr.)
Hvala unapred! Srecni praznici!

Odakle ti to da SBB pregovara sa Targom?
Postavili su optiku skoro na 90% teritorije na kome je i Targo, tako da nema šanse da žele da kupe isti.

I baš na tih 10% sam ja...

Btw opet prekid interneta.

Nazad
Vrh Dno