Usao Radijus vektor u zgradu,ali to je bzvz..cekam ove iz SBB-a.Uvode u ulici,ali mnogo to sporo ide..
Stigao net. Neka je sa srećom svima koji slave.
Navodno je uveden u 51,49 i 47..pa je kao "zapelo" kod 45 zbog dozvole prolaska kabla kroz neki podrum,tako rece njihov komercijalista poslednji put kad smo se culi.Da li neko zna zbog cega nema interneta -Pariske komune - i koliko ce to trajati?
Neko je pisao za SBB da rade u Pariske komune, da li mozete reci gde?
Bas sam gledao sad,O.K. je ponuda.Pogledaj novu ponudu Vektora ...povoljnije mi deluje nego SBB ?
Navodno je uveden u 51,49 i 47..pa je kao "zapelo" kod 45 zbog dozvole prolaska kabla kroz neki podrum,tako rece njihov komercijalista poslednji put kad smo se culi.
P.S. U Pariske komune opet nema neta od jutros...
Sent from my D6503 using Tapatalk
Ja ci im vratiti ONT,a drugi ugovor mi je istekao pre par meseci,tako da ga ne raskidam jer jebprestao da vazi. A nemogu ni da mi traze kao uslov za raskidanje placene sve racune,jer kao sto rekoh nema sta da se raskida.Nema ni kod mene danas u 8a, kao ni pre neki dan, a za vreme NG nekoliko puta prekidali TV program i sl.
Vidim da su opet ukidali neke kanale, nemam pojma koje, ali primećujem rupe u listi.
Mislio da ih ostavim za rezervni net i TV, ali kako mi se čini od toga nema ništa. U sredu im vraćam ONT i raskidam ugovor, posle 4 godine i kusur meseci, uzeću SBB D3i.
Kada sam potpisivao drugi ugovor,zbog radnog vremena nisam mogao da se kod njih pojavim licno,pa su mi na njihov predlog ugovor poslali postom,a ja im potpisan ugovor takodje vratio postom.Ti neke stvari malkice naopako shvatas, ne ide to bas sve tako u zivotu, poslu, odnosima medju poveriocima, nije to bas sve toliko prosto u vezi ugovornih obaveza...
Bolje ti je da odes, odneses spravicu sa svim pripadajucim elementima, dobijes potvrdu da si vratio opremu i da si raskinuo odnose koje si ima s njima da ne bi posle imao probleme...
Tvoja volja, savet si dobio, primera mudrog i savesnog ponasanja si mogao tokom ove teme ranije da procitas i obavestis se kako treba s njima obustaviti "saradnju".
Na to sam mislio..nemam vise "ugovornu obavezu".@nužno zlo: Ugovor imaš, inače ne bi imao uslugu od njih (kakva god da je) i ne bi mogli da ti šalju račune/fakture.
Ono što ti je isteklo je ugovorna obaveza, tako da možeš u bilo kom trenutku da raskineš ugovor.
Ako neko ima poznanike na polozaju u SBB da nam javi sta se desava sa pregovorima Targo-SBB, mislim, da ne raskidamo bez veze ugovore, ako ce u skoro vreme biti preuzimanje (kao sa iKom i dr.)
Hvala unapred! Srecni praznici!
I baš na tih 10% sam ja...
Btw opet prekid interneta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari