MarcusS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.06.2007
- Poena
- 445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5600 & ID-COOLING XTS 224
- Matična ploča
- AsRock B550m STEEL LEGEND
- RAM
- 2x16 GB Corsair Vengeance RGB PRO sl 3600mhz
- GPU
- Sapphire PURE 7700XT 12GB WHITE
- Storage
- M.2 Kingston KC3000 512GB + 2TB Toshiba + 4TB Seagate
- PSU
- Cooler Master Bronze 650w
- Kućište
- Zalman S5 White
- Monitor
- Benq Zowie XL2540K
- Miš & tastatura
- Logitech G910 spectrum & Logitech G PRO mouse
- Ostale periferije
- Logitech G PRO X
- Mobilni telefon
- Google Pixel 7 Pro
- Pametni uređaji
- Huawei Watch GT2 Pro
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Jel ova promena paketa > TWIN u NET paket, jel to sigurna promena ako se zahtev podnese ili samo ako je neko prethodno raskinuo ugovor sa traženim NET paketom pa je samo u tom slučaju moguće (zamene samo ime korisnika i adresu u sistemu naplate) ? Promena NET paketa na drugu brzinu (veću ili manju) koliko znam nije moguće trenutno (?), mada ni ovo što sad ispade da (kao) može TWIN u NET isto ranije nije bilo moguće ?! Jel se nešto desilo sa tim mrežnim licencama koje su Targu istekle pa je sad moguća promena paketa, ili su našli način da prevaziđu te licence nekako, bar u smislu promene paketa ili je samo puka sreća da je neko raskinuo ugovor sa baš tim paketom što neko drugi traži?
Ne znam šta da ti kažem osim:
Poslao mail juče, danas me zvali i rekli da od Septembra plaćam samo net tj sa oktobarskim računom...
Ne znam kako pravno to regulišu ali verovatno 100 pogašenih kanala (čitaj: sve što valja) ide u prilog svima nama koji bi da prestanemo da plaćamo nešto što je realno sra nje usluga tj totalno drugačija od onog što smo počeli da plaćamo.