Šta je novo?

Targo Telekom

Meni u 8a nema ni KATV ni neta od 31.08. Celom ulazu ne radi, ljudi svakodnevno zovu, ali izgleda da nema pomoći. Šteta, preko 3.5 godine je baš lepo radilo.

Srećom pa imam MiFi i solidan paket na njemu, pa mi nije problem, a TV ionako ne gledamo nešto, pa nisam ni jurio alternativu jer sam u gužvi ovih dana i slabo sam kući.

Kad budem imao vremena, potražiću neku alternativu, makar PTT KDS bez ugovorne obaveze na neko vreme.

Poslednja izmena:
Zašto niko nije komentarisao ovde oglas stečajnog upravnika od pre jedno tri nedelje u Politici o prodaji Targo Telekoma? Niko nije video, ili sam ja propustio post? Samo pišete o prekidima, znam da je to najveći problem, ali čudno mi da ste propustili vest.. Nadam se da će napokon da se desi nešto pozitivno sa Targom pa da se vratim na optiku..

Pa oni ga prodaju više od godinu dana ako se ne varam.

Pre neki dan kad sam zvao podršku, on je nešto tuc-muc pominjao septembar za neko preuzimanje, pa kad sam ga za to pitao posle prestao da priča o tome, ko zna šta rade ...

Mislim da ce doci trenutak da ako ista budu iskreni prema korisnicima i kazu vise nismo u stanju da servisiramo kvarove. Placam redovno, nije problem ako dodje do kvara ali barem obavestite korisnike, pustite info na sajtu....
Evo citam ovde da neki nemaju net vec skoro pa dve nedelje, i to nije jedan korisnik vec ceo ulaz, uzas.

Ako sam dobro razumeo komšiju koji se više raspitivao, oni više i nemaju ekipu/tehničare koja izlazi na teren i rešava kvarove, ceo TT je sada samo par ljudi, nego valjda samo prime prijavu, proslede zahtev stečajnom upravnikom, pa ukoliko u nekom trenutku ima nešto para oni angažuju neku treću firmu koja izađe i reši problem ako može. Ko zna šta rade.

U principu ne nadam se da će se nešto rešiti, bilo je lepo dok je trajalo, platiću račune do avgusta koji budu stigli, lepo je radilo 3.5 god. Za avgust neću plaćatiti, 10 dana kako nemam net ni TV, a za posle videćemo.

Ako nešto uspeju da srede uskoro super, previše sam u gužvi i premalo kući da bi mi sada smetalo, a ako ne, šta da se radi, tražim alternativu, a ako se nekad nešto desi da TT uskrsne, neko ih preuzme i sl. rado ću se vratiti.

Poslednja izmena:
targo1.JPG
targo2.JPG

Radovi na novoj okretnici autobusa kod Ušća su verovatno razlog prekida signala...

Nisu mogli pliće da ukopaju optiku...

Nego, Blok 8a, stigao net, pre nekih pet minuta.

Desilo se ono što sam i mislio - kad je Bivis napisao da je nestajao net u 8a, pomislio sam da će možda da proradi i kod mene - i jeste.

Došao kući s posla, radi net i TV.

Verovatno je bilo potrebno resetovati switch ili šta već odgovorno za moj ulaz, ali očigledno da 10 dana nije imao ko to da uradi.

Opet prekid interneta...

I blok 7a opet prestao internet. Radio popodne i sad opet nestao. Jel zna neko koliko puta treba da se resetruje modem da on dobije slobodan put za internet, ili mi možda dužina kabla do kompjutera nije odgovarajuča.:) Šalu na stranu, izgleda da se Targu približio kraj.

Stigao net, koliko će trajati ovo zadovoljstvo, to je pitanje. :d

Ako proguramo sa internetom danas 20h-21h imaćemo do petka. Za vikend je pitanje. Moje predvidjanje za blok 7a :)

I opet nema neta.

Igleda da poslednjih dana ne uspevaju da nameste da radi 24 bez prekida.

blok 8 a ista situacija nema neta, call centar kao da ne postoji....

EDIT:

Evo sada je stigao net, videćemo da li su rešili problem ili
će se sa prekidima nastaviti i danas.

Poslednja izmena:
Možda će čak raditi do 21-22h. Žao mi je, ali mislim da od njih više nema vajde.

Treći dan za redom nestaje net u 21-22h i nema ga do sutra ujutru, kao da ima neki tajmer ***. *****u li još jednom oni dinara za ovaj mesec od mene videti neće. Za prethodne "vikend" prekide nisu umanjili ni dinar, sada ću im ja umanjiti da se oni ne muče.

Meni u 23 nestalo prvi put posle dugo vremena...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nema opet neta od 00:00h, sjajno...

Kod mene od 01:00 - ni neta ni TV.

Da, ista situacija, blinka internet lampica. Ranije nam je Becks bio izvor informacija, sada smo u potpunom mraku. Evidentno je da jos uvek nisu uspeli da otklone problem koji traje vec par nedelja.

Pa ko da ga ukloni? Misliš da je tamo ostao dovoljno ljudi da srede neki kvar ili da imaju novca da zamene neispravnu opremu?

Za sada smo našli dovoljno zainteresovanih ljudi u ulazu, jurimo da dovučemo nekog drugog provajdera (osim postojećeg PTT KDS sa njihovim brzinama iz prošle decenije, pošto ljudi ne bi da se vrate kod njih) i čim to uradimo, svi raskidaju s TT-om.

Mozda se smiluju i angazuju nekoga da sredi kvar, nada umire poslednja. Nego Mighty pusti info ako uspete da dovdete SBb, u onoj novoj zgradi na raskrsnici kod benz. pumpe sbb je dosao.

Više puta smo iz zvali, ali nisu nešto zainteresovani, sve nešto nije im u planu još naš kraj, odmori su, da vidimo ponovo za 3-4 meseca ...

Nazad
Vrh Dno