Šta je novo?

Targo Telekom

Kod mene (h. Jugoslavija) pojavi se prekid u isto vreme kad i kod vas. Međutim, ja samo prekinem konekciju i ponovo se nakačim i onda radi.

Sad je tek došao net.

Blok 44 tek sada dosao net. Primetio sam da nije svetlelo LINK i AUTH. Sada je sve kako treba da bude...

Blok 8a od jutros bez neta. Ovoga puta ne blinka internet lampica, reset rutera ne pomaze.

Evo od pre par minuta i kod mene ponovo prekid.

I net i TV prekidaju stalno, većinu prenosa sa olimpijade je nemoguće gledat, taman kreneš nešto da gledaš, nestane TV signal :(

Zna li neko jel' dovoljno poneti modem i ličnu kartu da bi raskinuo ugovor? Ne mogu da nađe papire. Ali valjda se nisu skroz raspali pa će me naći u evidenciji :d

Pitanje, da li ste i kada dobili zadnji racun? i da li redovno placate racune? Ja moj racun nisam dobio vec par meseci niti u platio. Zelim da raskinem ugovor sa njima, da li ce mi traziti dokaz o izmirenim svim racunima?

Hvala, u napred ako neko nesto zna.

Moraš da podneseš dokaz o plaćenim svim računima. Mogu da ti izdaju duplikate za račune koji su dospeli, a nisi ih platio. Naknadno treba da dobiješ račun za mesec u kojem raskidaš ugovor, za taj mesec plaćaš prema broju dana.

Pitanje, da li ste i kada dobili zadnji racun? i da li redovno placate racune? Ja moj racun nisam dobio vec par meseci niti u platio. Zelim da raskinem ugovor sa njima, da li ce mi traziti dokaz o izmirenim svim racunima?

Moras da im das dokaz o uplatama, postoje dve varijante da im odneses ili da im posaljes mail-om razlog je sto on nemaju uvid u uplate zadnjih mesec dana.
Ja sam raskinuo ugovor tako sto nisam isao kod njih vec sam se dogovorio putem telefona odnosno maila.
Moras samo da budes uporan :D

Kada sam raskidao ugovor, nisam imao neplacenih racuna i nisam nosio uplatnice kao dokaz. Odneo sam samo ONT i raskinuo ugovor, a posle sam dobio jos 2 uplatnice (jednu za ceo mesec i jednu za 11 dana). To sam im platio i to je to.

Kako beše, jel može da se otkaže samo tv?

Ne može. Nikakve promene usluge nisu moguće, ne može ni na veći paket. Moguć je samo raskid.

Jel nekome stigla uplatnica za zadnji mesec, meni nije. Ok, nije problem,
platiću kada stigne, ali samo da ne bude a dešavalo se ranije da ne šalju uplatnice
po nekoliko meseci, a onda pošalju po dve ili tri odjednom.

Treba to onda uskladiti u već ionako nategnuti budžet.

Meni stigao junski racun a zadnjih par racuna ide opomena da neplacam na vreme tralalala, a placam. Nego dobih ponudu mts internet 10mbs 6 meseci gratis. Odem do mts-a i jeste ta ponuda, pitam da li mogu posle 6 meseci da prebacim na 50mbs, moze ali se ceka neki deo za ugradnju, pitam pa koliko se ceka i stize odgovor da moj komsiluk ceka od maja. Svratim do komsije koji ima 50/2 mts internet a ono ping 50ms i covek vodi bitku od januara, uz mts komentare da je sve to normalno. I sada posle svih prica Nuba, Dulic, pa nije Targo nikako mogao da prezivi, rasturio bi sve ostale. I ovakav kakav je Targo najbolji. A posle ako prsnu definitivno kuku lele.

I ja sam teška srca raskinuo ugovor, nažalost sve češći prekidi interneta su me naterali na to. Prešao sam u RV, nije mi najsrećnije rešenje ali nema boljeg. Elem, pre par meseci sam poslao TT mail sa upitom da li mogu da raskinem samo TV i rekli su da može. Što se tiče samog procesa raskida, navedeno je da će računi za jul i avgust naknadno stići.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

I ja prošle godine, tešak srca raskinuh ugovor. Ali na sreću kod mene postoji i Beogrid, koji takođe izvrsno radi.

Blago tebi, da znaš kako je na ikomu posle Targa... bolje da ne počinjem..

Gde zavrsi Becks? Da predjemo tamo gde je on.

On je u drugoj vrsti poslova sada, nema veze sa netom... IT (ne ET ) sektor uvek nadje posao svuda...

Sada sam ih zvao a na temu prekida korišćenja televizije.

Poslati "zvaničan" email sa skenom lične karte ili nekog dokumenta i od sledećeg obračunskog perioda trebao bi da stiže samo internet. Tako reče gđa iz call centra.

Poslati "zvaničan" email sa skenom lične karte ili nekog dokumenta i od sledećeg obračunskog perioda trebao bi da stiže samo internet. Tako reče gđa iz call centra.

To su onda neke novine,znam da jedno vreme nije moglo nista od tih promena.

Ponovo ću da ponovim, drago mi je što je Targo došao, i uzburkao ISP sektor. Mnogi su zbog njega povećavali brzine.

A šteta što je propao...

Targo sad ima problem sa dns. Ko ima problem, neka pređe na google public dns – on radi.

Jel ova promena paketa > TWIN u NET paket, jel to sigurna promena ako se zahtev podnese ili samo ako je neko prethodno raskinuo ugovor sa traženim NET paketom pa je samo u tom slučaju moguće (zamene samo ime korisnika i adresu u sistemu naplate) ? Promena NET paketa na drugu brzinu (veću ili manju) koliko znam nije moguće trenutno (?), mada ni ovo što sad ispade da (kao) može TWIN u NET isto ranije nije bilo moguće ?! Jel se nešto desilo sa tim mrežnim licencama koje su Targu istekle pa je sad moguća promena paketa, ili su našli način da prevaziđu te licence nekako, bar u smislu promene paketa ili je samo puka sreća da je neko raskinuo ugovor sa baš tim paketom što neko drugi traži?

Vrh Dno