Zna li neko jel' dovoljno poneti modem i ličnu kartu da bi raskinuo ugovor? Ne mogu da nađe papire. Ali valjda se nisu skroz raspali pa će me naći u evidenciji :d
da, + ispravljac (napajanje)
Pitanje, da li ste i kada dobili zadnji racun? i da li redovno placate racune? Ja moj racun nisam dobio vec par meseci niti u platio. Zelim da raskinem ugovor sa njima, da li ce mi traziti dokaz o izmirenim svim racunima?
Hvala, u napred ako neko nesto zna.
Pitanje, da li ste i kada dobili zadnji racun? i da li redovno placate racune? Ja moj racun nisam dobio vec par meseci niti u platio. Zelim da raskinem ugovor sa njima, da li ce mi traziti dokaz o izmirenim svim racunima?
Hvala, u napred ako neko nesto zna.
On je u drugoj vrsti poslova sada, nema veze sa netom... IT (ne ET ) sektor uvek nadje posao svuda...
Sada sam ih zvao a na temu prekida korišćenja televizije.
Poslati "zvaničan" email sa skenom lične karte ili nekog dokumenta i od sledećeg obračunskog perioda trebao bi da stiže samo internet. Tako reče gđa iz call centra.
Jel ova promena paketa > TWIN u NET paket, jel to sigurna promena ako se zahtev podnese ili samo ako je neko prethodno raskinuo ugovor sa traženim NET paketom pa je samo u tom slučaju moguće (zamene samo ime korisnika i adresu u sistemu naplate) ? Promena NET paketa na drugu brzinu (veću ili manju) koliko znam nije moguće trenutno (?), mada ni ovo što sad ispade da (kao) može TWIN u NET isto ranije nije bilo moguće ?! Jel se nešto desilo sa tim mrežnim licencama koje su Targu istekle pa je sad moguća promena paketa, ili su našli način da prevaziđu te licence nekako, bar u smislu promene paketa ili je samo puka sreća da je neko raskinuo ugovor sa baš tim paketom što neko drugi traži?Sada sam ih zvao a na temu prekida korišćenja televizije.
Poslati "zvaničan" email sa skenom lične karte ili nekog dokumenta i od sledećeg obračunskog perioda trebao bi da stiže samo internet. Tako reče gđa iz call centra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari