Jutros samo što sam otvorio jednu stranicu, opet je nestao. Da li mora baš za vikend uvek da nestane?
Stigao net u 13:12, štopujem vreme da vidim koliko će ovog puta izdržati! :d
Izdržao je 24 min.
Identicno i kod mene...Stigao net u 13:12, štopujem vreme da vidim koliko će ovog puta izdržati! :d
Izdržao je 24 min.
Edit preko fona i sve ode... Meh ma isto je bilo. Ovo je treci ili cetvrti prekid koj traje ovoliko kod mene od kad sam ja tu. Niti jedan jedini put nisam uspeo prijaviti kvar nego se uvek BECKS pojavi pa skonta da nije uredu i resi problem. Ne znam zasto sam mislio da cu sada uspeti... Odavno doduse Targo nije "provajder" vec samo gomila poluispravne infrastrukture i par radnika. Ja gurao dokle sam mogao ako dodje sutra fino ako ne raskidam odma pa kad drugi provajder dodje...
Razumem te u potpunosti, ja sam recimo napustio PTT kds i presao kod IKOM-a kada su ovi ukinuli sport klub pakete, Ikom mi je jedina alternativa, jer SBB-a nema kod mene
u ulazu. Ali internet još kod njih nisam uzeo, ostao sam sa Targom u nadi da će se situacija popraviti.
Da je sa Targom sve ok, pa lepo kao gospodin čovek pojačam paket kod njih, uzmem i TV, a što da ne i fiksni telefon, jer pretpostavljam da bi i to uveli da se nije
desilo sve što se desilo.
Evo vidim da im se i sajt polako raspada, nekoliko linkova je neupotrebljivo na njihovom sajtu... http://www.targotelekom.rs/raspored-analognih-kanala/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari