Društvo "PV Naložbe" iz Slovenije, koje je kupilo taj kapital, je obavestilo javnost i korisnike da promena vlasničke strukture u "Targo Telekomu" do koje je došlo preuzimanjem većinskog udela koji je pripadao "Nubi Svetovanje in Investiranje" neće uticati na poslovanje "Targo Telekoma" i odnos sa korisnicima usluga i poslovnim partnerima.
Ma ljudi uzela banka na ime duga firme za kredit toliki % u vlasnistvu i sad ona gleda kome ce i za koje pare da proda nedonošče. Eto ih jos jedan trgovac "decom", samo sto ovi ne otese vec pruzese "dete"... Je li stvarno mislite da ce slovenci da ulete sa jos 5-10-20 milki evra pa da poguraju firmu? Voleo bi ja to ali mislim da nece, barem nece banka koja je naplatila svoja dugovanja i kojoj je zurba da sada ona taj mucak proda dalje i dobije zivu lovu u svojoj kasi...
Meni takođe malopre ode net, srećom imam 3G pretplatu. Prvo je Skype prekidao na svakih minut-dva, a onda jednostavno nesta konekcija.
Inače pre neki dan mi reče kolega da su se prostorije TT koje je imao u prizemlju gde radim ispraznile, a ne viđam im ni vozila. Nisam video jedino za one na trećem spratu da li su prazne, tj. da li su potpuno uhvatili maglu. Proveriću sutra.
Kod mene u 19a sve kao i prvog dana.
Pozdrav svima.
Sredjen je problem usled kojeg pojedini delovi NBGa nisu imali net.
Odakle ti ta informacija ???![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari