Šta je novo?

Targo Telekom

Mozes preko telefona, ali mislim da moras doneti ONT ovde. Barem tako ostali rade.

Becks je stavio link, ali nestade. Guglaj Factor banka, a cerka je PV naložbe.

Trebalo bi da su dobre vesti za potencijalne nove korisnike i malo zdrave konkurencije nije na odmet :)

Društvo "PV Naložbe" iz Slovenije, koje je kupilo taj kapital, je obavestilo javnost i korisnike da promena vlasničke strukture u "Targo Telekomu" do koje je došlo preuzimanjem većinskog udela koji je pripadao "Nubi Svetovanje in Investiranje" neće uticati na poslovanje "Targo Telekoma" i odnos sa korisnicima usluga i poslovnim partnerima.

Ja mislim da se svi bas nadaju da ce ovo konacno uticati na poslovanje i odnos ka korisnicima! :)

Mislim da na zalost to nece uticati na kvalitet bar ne brzo...
Sad ce ovi finansijski da vide da li moze nesto brzo da se zaradi, mislim da nisu spremni na ono sto bi bilo normalno.
A to je mukotrpan rad na trzistu koje ima maltene duopol SBB i TS....

Ne mora da bude brzo ,samo neka nastave tamo gde su stali ako bude moguce..

Ma ljudi uzela banka na ime duga firme za kredit toliki % u vlasnistvu i sad ona gleda kome ce i za koje pare da proda nedonošče. Eto ih jos jedan trgovac "decom", samo sto ovi ne otese vec pruzese "dete"... Je li stvarno mislite da ce slovenci da ulete sa jos 5-10-20 milki evra pa da poguraju firmu? Voleo bi ja to ali mislim da nece, barem nece banka koja je naplatila svoja dugovanja i kojoj je zurba da sada ona taj mucak proda dalje i dobije zivu lovu u svojoj kasi...

Poslednja izmena:
Pre ce banka nesto da uradi, nego bivsi vlasnik. Dobro je da se sve pomerilo sa mrtve tacke, preprodace se ili ce se kupiti neka oprema da se jos malo prosire, digne cena... U svakom slucaju, bolje da se nesto desava nego da je "status quo".

Ma ljudi uzela banka na ime duga firme za kredit toliki % u vlasnistvu i sad ona gleda kome ce i za koje pare da proda nedonošče. Eto ih jos jedan trgovac "decom", samo sto ovi ne otese vec pruzese "dete"... Je li stvarno mislite da ce slovenci da ulete sa jos 5-10-20 milki evra pa da poguraju firmu? Voleo bi ja to ali mislim da nece, barem nece banka koja je naplatila svoja dugovanja i kojoj je zurba da sada ona taj mucak proda dalje i dobije zivu lovu u svojoj kasi...

Tacno tako nego mene mrzelo da pisem nasiroko...

:shock: Kad malo bolje procitam, nista mi nije jasno. TT se bunio da Faktor banka jednostrano proda svoj udeo, ta ista banka je u stecaju koliko kapiram, a prodat je udeo Nube njenoj cerka firmi? WTF? Ako dobro kapiram, banka je imala neki deo koji je htela da proda, TT to nije dozvolio. Sada je banka uzela i ostatak od Nube, pa moze da proda sve?

Poslednja izmena:
Kad bi banka ili ti njena kcerka firma isplatili postojece dugove, platili za osnovnu opremu i licence za softver, da osposobe firmu da radi normalno, da ne propada vec barem da normalno radi, ako mogu da popune kapacitete na podrucju gde imaju infrastrukturu i to bi bilo fantasticno u kakvom su stanju sada... kad bi, kad bi ...

Poboljsanje se vec vidi, pukao net opet u Kicublo.

Meni takođe malopre ode net, srećom imam 3G pretplatu. Prvo je Skype prekidao na svakih minut-dva, a onda jednostavno nesta konekcija.

Inače pre neki dan mi reče kolega da su se prostorije TT koje je imao u prizemlju gde radim ispraznile, a ne viđam im ni vozila. Nisam video jedino za one na trećem spratu da li su prazne, tj. da li su potpuno uhvatili maglu. Proveriću sutra.

Meni takođe malopre ode net, srećom imam 3G pretplatu. Prvo je Skype prekidao na svakih minut-dva, a onda jednostavno nesta konekcija.

Inače pre neki dan mi reče kolega da su se prostorije TT koje je imao u prizemlju gde radim ispraznile, a ne viđam im ni vozila. Nisam video jedino za one na trećem spratu da li su prazne, tj. da li su potpuno uhvatili maglu. Proveriću sutra.

da li je ovo kraj jednog smora (dugogodisnjeg) ili stize feniks,...da ni blokovi nemaju Net,..

komunikacija takodje kroz 3G,..

Poslednja izmena:
Crče ... a nije nikad ...

edit: Proradilo :)

Poslednja izmena:
Pozdrav svima.
Sredjen je problem usled kojeg pojedini delovi NBGa nisu imali net.

Radi sad.

Nazad
Vrh Dno