Društvo "PV Naložbe" iz Slovenije, koje je kupilo taj kapital, je obavestilo javnost i korisnike da promena vlasničke strukture u "Targo Telekomu" do koje je došlo preuzimanjem većinskog udela koji je pripadao "Nubi Svetovanje in Investiranje" neće uticati na poslovanje "Targo Telekoma" i odnos sa korisnicima usluga i poslovnim partnerima.
Ma ljudi uzela banka na ime duga firme za kredit toliki % u vlasnistvu i sad ona gleda kome ce i za koje pare da proda nedonošče. Eto ih jos jedan trgovac "decom", samo sto ovi ne otese vec pruzese "dete"... Je li stvarno mislite da ce slovenci da ulete sa jos 5-10-20 milki evra pa da poguraju firmu? Voleo bi ja to ali mislim da nece, barem nece banka koja je naplatila svoja dugovanja i kojoj je zurba da sada ona taj mucak proda dalje i dobije zivu lovu u svojoj kasi...
Meni takođe malopre ode net, srećom imam 3G pretplatu. Prvo je Skype prekidao na svakih minut-dva, a onda jednostavno nesta konekcija.
Inače pre neki dan mi reče kolega da su se prostorije TT koje je imao u prizemlju gde radim ispraznile, a ne viđam im ni vozila. Nisam video jedino za one na trećem spratu da li su prazne, tj. da li su potpuno uhvatili maglu. Proveriću sutra.
Kod mene u 19a sve kao i prvog dana.
Pozdrav svima.
Sredjen je problem usled kojeg pojedini delovi NBGa nisu imali net.
Odakle ti ta informacija ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari