+1 Ne zaboravi da kloniraš zadnju MAC adresu (uređaja koji je dobio javnu IP, u Tvom slučaju ONT) na novi ruter (u slučaju da je sve radilo pre zamene rutera / bridge mod ONT-a).Kupi za par hiljada ruter i ONT postavi u bridge mod...
Iz mog iskustva mogu da potvrdim da im je tehnička podrška izuzetno dobra, ljudi se trude, sve ti do detalja objasne i vrlo su fer i korektni (kao i ljudi na "terenu" / monteri) . Do sada svaki (sitan) problem koji sam imao su mi u vrlo kratkom roku rešili, tako da tih par prekida od priključenja koje sam imao i ne računam... BECKS je izuzetno korektan i njemu treba zahvaliti za skoro sve odgovore i informacije u ovoj temi na bech-u......Meni su ljudi iz Targa sve natenane objasnili kako i šta da uradim...
+1 Na žalost ne vidim adekvatnu alternativu internet ponudi Targa. Pre raskida ugovora posavetuj se sa Targo tehničkom podrškom, realni su, ne pričaju ti bajke i tek nakon toga odluči šta dalje.Sigurno će dati sve od sebe da reše Tvoj problem... Ne odlučuj ishitreno da se ne bi posle kajao. Naravno finalna odluka je samo na Tebi, a ne na Targu....Ili možeš da promeniš provajdera i da za iste ili veće pare imaš lošiji net.
Ovde ima Radijus Vektor koji je njesra, ostaje jos adsl da uzmem??
Gde je to "ovde"?
Kad si poslednji put proveravao "tu" kako radi njihova usluga?
Price od pre 2-3 godine ne moraju da su tacne sada...
Pročitaj Orion temu pre nego sto se zaletis.Ma bio sam danas do Oriona, daju internet i tv za istu lovu i to cu najverovatnije da uzmem.
Procitaj Orion temu pre nego sto se zaletis!!!Ma bio sam danas do Oriona, daju internet i tv za istu lovu i to cu najverovatnije da uzmem.
Nisam ni morao da pisem, ali bolje da mu se dvaputa kaze nego da mu nismo rekli...Pročitaj Orion temu pre nego sto se zaletis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari