Šta je novo?

Targo Telekom

Ja sam u 21. bloku, jel se zna kraj problemu,dva dana ne mogu da se zakacim u opste??

Зна се промени провајдера. Добро се сећам тих мука и нервоза и прекида у битним тренуцима. Неће поправити никад.

Ovde ima Radijus Vektor koji je njesra, ostaje jos adsl da uzmem??

Kupi za par hiljada ruter i ONT postavi u bridge mod, ili mu isključi DHCP i wifi i poveži novi ruter da mu bude jedini klijent na koji se dalje kače svi uređaji. Meni su ljudi iz Targa sve natenane objasnili kako i šta da uradim, i od tada mi nijednom nije pukao net, ima više od mesec dana, a do tada je pucao 2-3 puta mesečno.

Ili možeš da promeniš provajdera i da za iste ili veće pare imaš lošiji net.

@bbaza

Kupi za par hiljada ruter i ONT postavi u bridge mod...
+1 Ne zaboravi da kloniraš zadnju MAC adresu (uređaja koji je dobio javnu IP, u Tvom slučaju ONT) na novi ruter (u slučaju da je sve radilo pre zamene rutera / bridge mod ONT-a).

...Meni su ljudi iz Targa sve natenane objasnili kako i šta da uradim...
Iz mog iskustva mogu da potvrdim da im je tehnička podrška izuzetno dobra, ljudi se trude, sve ti do detalja objasne i vrlo su fer i korektni (kao i ljudi na "terenu" / monteri) . Do sada svaki (sitan) problem koji sam imao su mi u vrlo kratkom roku rešili, tako da tih par prekida od priključenja koje sam imao i ne računam... BECKS je izuzetno korektan i njemu treba zahvaliti za skoro sve odgovore i informacije u ovoj temi na bech-u...

...Ili možeš da promeniš provajdera i da za iste ili veće pare imaš lošiji net.
+1 Na žalost ne vidim adekvatnu alternativu internet ponudi Targa. Pre raskida ugovora posavetuj se sa Targo tehničkom podrškom, realni su, ne pričaju ti bajke i tek nakon toga odluči šta dalje.Sigurno će dati sve od sebe da reše Tvoj problem... Ne odlučuj ishitreno da se ne bi posle kajao. Naravno finalna odluka je samo na Tebi, a ne na Targu.

Poslednja izmena:
Deo Zemuna, deo Novog Beograda i nisam siguran neka me neko ispravi za ovo Nova Pazova ili Stara to sam zaboravio.

Da li će seljani iz okoline beograda ikada osetiti čari normalne upload brzine po prihvatljivoj ceni?

Njihov ruter/modem jeste u bridge imam svoj sa kojim bacam net.
Zvao sam ih, kao rade, do njihovog softvera je ali evo cetvrti dan nista, neozbiljno.

Ovde ima Radijus Vektor koji je njesra, ostaje jos adsl da uzmem??

Gde je to "ovde"?
Kad si poslednji put proveravao "tu" kako radi njihova usluga?
Price od pre 2-3 godine ne moraju da su tacne sada...

Pojavio mi se gadan problem. Reinstalirao sam Windows na kompu i sada nece da mi se poveze na net. Pokusao sam sa rucnim podesavanjem ali nece. Takodje na mobilnom nece da mi se nakaci na wifi (nakon rucnog podesavanja ip i ostalog na kompu), dok na laptopu wifi sljaka bez problema o_O help? :D

Gde je to "ovde"?
Kad si poslednji put proveravao "tu" kako radi njihova usluga?
Price od pre 2-3 godine ne moraju da su tacne sada...

21. blok (predhodi post ), ne znam kako bih proverio "tu" uslugu, sa njih sam presao na Targo upravo iz razloga sto su bili neozbiljni i skuplji 3x za manju brzinu.

Meni sve radi, bez ikakvih znacajnih problema, pa ako totalno cvrkne tt predji.
Od pojave TT RV se "uozbiljio", brze dolaze da poprave, podigli su brzine onoliko koliko im oprema moze da podrzi.
U bl 21 ne bi trebalo da imaju problema.
E sad sto su skuplji i imaju sporije pakete, sto je UL mnoooogo manji, to je tako ali barem radi...

Ma bio sam danas do Oriona, daju internet i tv za istu lovu i to cu najverovatnije da uzmem.

Ma bio sam danas do Oriona, daju internet i tv za istu lovu i to cu najverovatnije da uzmem.
Procitaj Orion temu pre nego sto se zaletis!!!
Pročitaj Orion temu pre nego sto se zaletis.
Nisam ni morao da pisem, ali bolje da mu se dvaputa kaze nego da mu nismo rekli...;)

Drug bbaza ako si bio na RV pre 3-4g, pre nego sto je dosao TT, znaj da je to neko drugo vreme u poslovanju te firme nego nakon TT, zato ti savetujem da ih odma ne obdacujes zbog toga kakvi su onda bili...

Poslednja izmena:
Nemam vec nedelju dana internet ni u kancelariji ni kuci (21,28 blok), ko slepac idem po kaficima da procitam mailove i odgovorim.
10x sam ih zvao i pitao "kad ce problem biti resen" i svaki put mi je receno "ne znam".
Sto znaci da moze i vecno tako.
Koga mi preporucujete da uzmem? Na radijus vektoru sam bio i otisao na Targo upravo iz razloga sto su se ponasali kao ovi sad.
Ne znaju sta je problem i ne znaju kad ce biti resen????

Jeste 1/1, oni jedini nude simetricnu vezu, samo je pitanje da li ih ima tu kod tebe, u ovim savskim blokovima to sljaka ok.

Nema kod nas, steta.

Opet sam zvao Targo, "ne znamo kad ce biti reseno, kolege prate signal". Koliko vidim pustice mi nikad. :smash:
Idem sutra sva tri ugovora da raskinem a idem i u udruzenje potrosaca da vidim ako me drndaju oko raskida kakva su mi prava.

Ma mislio oko racuna i to, platio sam zadnji ovaj necu 7100 za sva tri placam.

@Bbaza Ima Beogrida i u 28, ali ne svuda. U soliterima postoje, mada je moje kratko iskustvo sa njima lose. Mozda me zadesio los trenutak (u toku je tranzicija firme pod okrilje SBB-a), ali toliko problema za veoma kratak period nisam imao nikada ni sa kim. Opet, kad ne mozes mnogo da biras... U svakom slucaju, zovi ih, pitaj mozda hoce nekako da dobace lan kabl do tebe.

Zovem danas Targo, svi racuni izmireni pa moze raskid.(inace nije proradio, prate signal jos uvek)
Verovatno cu na sud sa njima, sta drugo.
Bio u Republickoj uniji potrosaca jedva su docekali ovakav slucaj :) kazu vec su poizuvali neke provajdere sa tim njihovim prevarantskim ugovorima.
Videcu.

Cek, cek? Oni nece da raskinu ugovor sa tobom, dok im ne platis racun za ovaj period kada ti nije ni radio internet. :d Mislim da se ne bih ni cimao sa njima oko toga, poslao bih im pisamce da zbog jednostranog neispunjenja ugovornih obaveza smatram da su oni raskinuli ugovor samnom bez najave i obavestenja, iskljucio bih uredjaj i prestao vise da komuniciram sa njima... Da nece mozda firma pod blokadom da te tuzi?

Malopre videh negde na netu da su prsli i da su pod blokadom, gde moze to da se proveri?

Nazad
Vrh Dno