Samo jedna dopuna, ja sam u bloku 8a![]()
Komšo, ja sam u istoj zgradi kao i ti, celo veče mi lepo radi net, nisam imao ni jedan prekid, na Skype-u smo od 20.00 do malopre skoro stalno, a i nešto download-ujem, sigurno bih primetio da nema neta. Da ti nije do ONT-a?
Ili su ti nešto poremetili ovi što su zbog vodovoda raskopali celu ulicu ispred ulaza 38?
U poslednjih 8-9 meseci izmedju jednog I nijednog korisnika
Ima po NBG najvise, ukupno imaju 2-3000 korisnika
Kao u februaru, nadam se 2014. godine, ce povezati nas koji cekamo 8 I vise meseci
Konkretno,, ja cekam od kraja juna
Ja sam isto želeo da promenim paket (ili na TWIN ili brži net) zbog akcije koja im važi do kraja ovog meseca, i u petak (7 februar) rekoše mi da trenutno nije moguće promeniti paket u bilo koji drugi, i da se mogu ostaviti lični podaci, pa kada bude tehnički moguće, kontaktiraće... Kao trebalo bi vrlo uskoro da tehnički sve bude omogućeno, pa sad videćemo...Pretpostavljam da ne vredi ni da pozovem da se raspitam da nadogradim paket sa interneta na TWIN...
Ja sam isto želeo da promenim paket (ili na TWIN ili brži net) zbog akcije koja im važi do kraja ovog meseca, i u petak (7 februar) rekoše mi da trenutno nije moguće promeniti paket u bilo koji drugi, i da se mogu ostaviti lični podaci, pa kada bude tehnički moguće, kontaktiraće... Kao trebalo bi vrlo uskoro da tehnički sve bude omogućeno, pa sad videćemo...
zbog akcije koja im važi do kraja ovog meseca, i u petak (7 februar) rekoše mi da trenutno nije moguće promeniti paket u bilo koji drugi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari