Šta je novo?

Targo Telekom

Naravno sad kada ovo priznaješ, sledeći put šta god napisao ne samo u ovoj temi nego u bilo kojoj drugoj ljudi te neće shvatati ozbiljno pa makar pričao i o korišćenju upaljača, toliko o tome...

Ujedno koje pročitao mogao je da vidi propust u tvom pisanju sa dve potpuno različite informacije u jednoj rečenici, uz svu objektivnost postaćeš BenchTrol sa titulom... lepo čovek sam sebe pokopa onako domaćinski, bolje nego u reklami za Afričku Šljivu...

Slažem se, još mu ja šaljem PM ako može da kaže ko je kupac. :mad:

Ono što ne mogu da razmem, tj. ne ulazi mi nikako u glavu, da je očigledno da neki ovde navijaju da Targo propadne, potpuno ludilo.

Pa valjda je i Vama u interesu da se Targo konsoliduje i počne da širi bazu korisnika.

Poslednja izmena:
Informacija mu je jednako dobra kao i prethodne, to je cinjenica. Mislite o tome.

Steta, trebalo je da me pustis da trolujem. Kad sam davao tacne info, nisu hteli da veruju u to. A sada kada sam napisao potpuno non sense da je targo prodat i da prikljucenja krecu za mesec dana, oni su se primili.
Ovo stvarno nema smisla,mislim da bi neko trebao da reaguje na iznosenje ovakvih lazi.Pozdrav

Tvoj subjektivni osecaj je onako, prilicno bitan i relevantan. Kao sto rekoh, izvoli i citiraj sta sam napisao netacno u vezi Targa.

Pazi, on je bar priznao. A koješta se ovde moglo pročitati na prethodnih pet stotina strana. Bez aprililili.
Iz tih 500 strana mozes da izvuces 5 informacija koje su vredne pomena i to sve moze stati u 5 prosto prosirenih recenica, a sve ostalo je beskorisno naklapanje po sistemu trla baba lan.

Nisam bas dugo pratio ovu temu,ali ono sto mogu da kazem citajuci poslednjih par strana je da oni koji vec imaju TT su par srecnih :/

A za dalje kako ce se odvijati situacija zaviasi bukvalno od para koje ima ili nema TT jer svasta se prica ...

Puca veza stalno, poslednjih pola sata. A nije DNS. Sve vreme imam IP adresu, ali protoka više nema nego što ima. Blok 34.

Edit: sad je, izgleda, OK

Poslednja izmena:
Puca veza stalno, poslednjih pola sata. A nije DNS. Sve vreme imam IP adresu, ali protoka više nema nego što ima. Blok 34.

Edit: sad je, izgleda, OK

Блок 23 слична ситуација.

Kod mene sve ok izgleda, ali ne znam kako je bilo danas..

Na mom ruteru je 1 dan i 5 sati up time trenutno. A onoliko koliko sam bio kuci nije se resetovalo.

Inace stigao racun sve lepo redovno ... Ako ikoga i zanima uopste :D

Sada je pukao DNS server. Čini mi se da ono danas nije bilo do njega.

Poslednja izmena:
I kod mene je puk'o izgleda. Već dva puta sam restartovao ONT i nije pomoglo. Sva sreća pa imam komšije koje nisu čule za zaštitu Wireless-a :D

Nije sam DNS. Restartovao i ja, nemam IP adresu.
Edit: Blok 34

Poslednja izmena:
Kod mene radi normalno o_O
Jedan komp mi je na google dns a drugi nije menjan. Nisam imao problema nikakvih.
Mozda je nesto drugo? Ploca opet?
Blok63 radi normalno

Mene zeza net ceo dan, puca , evo sad proradio, vec nedelju dana uvece sporo do bola. Download spada na 100-200. Dosao Februar, lose je poceo. Lokacija Blok 23, korisitim OpenDNS.

Meni je DL super, stalno 28-32 i ping nula, a imao sam prekide konekcije na po 2-3 min u 21.00h i 21.20h. Verovatno su nesto restartovali, vidim da su i @mimago i @kibicer imali prekid u isto vreme. (Blok 37)
3287536190.png

UL ce se valjda ispraviti, kad poprave... samo nek ne puca mnogo ko kod ostalih provajdera.

Poslednja izmena:
Ma to je net prolupao, jer su na Targo TV uveli Pink Grand 1 (na 106 kanalu, a i pind western na 107.) :) :smash:

Od kad sam postao korisnik TT, imao sam samo jedan prekid, zaista uvek radi i net i tv, i to punom brzinom. Nemam dropova.

Nazad
Vrh Dno