Telekom ili SBB, nema ko treći, 99% telekom.
U suštini, samo da ne bude telekom.
Onaj prvi period kada je Targo počeo da radi, jedan je od retkih trenutaka u ovoj zemlji gde smo na tržištu mogli jasno da vidimo i
osetimo strah velikih monopolista od konkurencije i povećanje paketa kao rezultat toga.
...
Mada, ukoliko Targo padne šaka telekomu pa čak i SBB nekako mi se čini da možemo da se pozdravimo sa konkurentnim cenama.
Onaj prvi period kada je Targo počeo da radi, jedan je od retkih trenutaka u ovoj zemlji gde smo na tržištu mogli jasno da vidimo i
osetimo strah velikih monopolista od konkurencije i povećanje paketa kao rezultat toga.
Steta, trebalo je da me pustis da trolujem. Kad sam davao tacne info, nisu hteli da veruju u to. A sada kada sam napisao potpuno non sense da je targo prodat i da prikljucenja krecu za mesec dana, oni su se primili.
Steta, trebalo je da me pustis da trolujem. Kad sam davao tacne info, nisu hteli da veruju u to. A sada kada sam napisao potpuno non sense da je targo prodat i da prikljucenja krecu za mesec dana, oni su se primili.
Sve to oko kupovine su i dalje samo tracevi i nista nije potvrdjeno.
Ja sam se naslusao svega i svacega u zadnjih 3-4 meseca i na kraju nista nije bilo tacno.
Bilo bi lepo da te banuju sa ove teme dok se Targo ne proda, pa onda troluj koliko hoces.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari