Šta je novo?

Targo Telekom

@method
tebe se ne sećam u ovoj temi. Jel ti ONT u bridge modu?

Samo jedna dopuna, ja sam u bloku 8a :)

Komšo, ja sam u istoj zgradi kao i ti, celo veče mi lepo radi net, nisam imao ni jedan prekid, na Skype-u smo od 20.00 do malopre skoro stalno, a i nešto download-ujem, sigurno bih primetio da nema neta. Da ti nije do ONT-a?

Ili su ti nešto poremetili ovi što su zbog vodovoda raskopali celu ulicu ispred ulaza 38?

Nije, od kako sam presao na targo ruter je otisao u fioku, nisam ga cak ni probavao.

Izgleda da si jedan od retkih koji nema probleme sa restartom ONT-a u tom setup-u. Ja teško spojim i 7 dana.
Imam nakačeno dosta uređaja na WiFi, bude ih i 7-8. Nekako smo ovde zaključili da ONT to ne voli.
Mada, primetio sam da ima restarta i kada nikoga nema kod kuće (tada nakačen samo PC LAN-om), ko će ga znati..

Na mom kućnom ruteru imam nakačene 3 sprave, ni najmanji problem od kada sam ga ubacio.

U igroanici sa druge strane prošao pakao sa resetovanjem, bridge sve sredio, blagosloven bio...

Komšo, ja sam u istoj zgradi kao i ti, celo veče mi lepo radi net, nisam imao ni jedan prekid, na Skype-u smo od 20.00 do malopre skoro stalno, a i nešto download-ujem, sigurno bih primetio da nema neta. Da ti nije do ONT-a?

Ili su ti nešto poremetili ovi što su zbog vodovoda raskopali celu ulicu ispred ulaza 38?

Ne znam što se zbilo, ali proradilo je samo od sebe. Mada je i mene uplašilo to kopanje cevke :D

Meni se dešavalo do pre mesec dana da recimo ne mogu da povežem mobilni ili laptop na ruter, jedino rešenje onda je restart, PC nikada nije imao tih problema jer je on nije povezan preko WiFi.

Elem, da kucnem u drvo, već skoro mesec dana nemam tih problema, tako da sada funkcioniše odlično.

Ma juce je ceo dan bilo vise sitnijih problema u mrezi.
Mrzim kad se sve tako nakupi u jednom danu pa ne znas gde prvo da krenes da gledas.

Godinu ipo dana koristim Targo,nikakvih problema nema,sve sljaka kao na pocetku.Nikakvih restarta nema,bas mi nije jasno kako neki imaju takve probleme kakve pisu.Slika na tv-u takodje odlicna nema nikakvih prekida.

Sad bas gledah ove njihove pakete i cene i podje mi voda na usta.Kolko su se oni prosirili po samom Beogradu

U poslednjih 8-9 meseci izmedju jednog I nijednog korisnika
Ima po NBG najvise, ukupno imaju 2-3000 korisnika
Kao u februaru, nadam se 2014. godine, ce povezati nas koji cekamo 8 I vise meseci
Konkretno,, ja cekam od kraja juna

Ima li neko podatak kada je bio poslednji talas priključenja?

Kada je poslednji korisnik priljučen?

Da nije možda mart prošle godine?

U poslednjih 8-9 meseci izmedju jednog I nijednog korisnika
Ima po NBG najvise, ukupno imaju 2-3000 korisnika
Kao u februaru, nadam se 2014. godine, ce povezati nas koji cekamo 8 I vise meseci
Konkretno,, ja cekam od kraja juna

Ne pratim temu ,jer sam daleko od dogadjanja ,ali sta je problem ,pa toliko cekate .Politicke prirode ili nesto drugo.

Kod mene u ulaz su verikalu postavili u martu i nikoga nisu priključili, tj. nisu celu zgradu priključili na ulaz. P307 je par ulaza od mene i koliko znam damo je ista situacija.

Očigledno da firma ima probleme koje ne može da reši. O uzrocima se samo nagađa

Kod mene zakacili obavestenje da krece potpisivanje ugovora i ostade na tome - prosla godina mislim april da je bio, 63 blok

Ljudi, i dalje imam problem sa tv-om tj kada prebacim nekad na neki kanal, prvo bude crna slika sa zvukom, pa se pojavi slika kasnije. Nekad i sa 10ak sekundi zakašnjenja, ume da ide na živce. Spominjao sam to pre, msm da mi je BECKS rekao da probam da nađem kanale ponovo, ali mrka kapa. Neka ideja? Meni jedino pada na pamet da je slabiji signal...

A što se tiče sitnih gluposti oko mreže, očigledno je to do toga što je konačno oko nje neko krenuo nešto da petlja, tako da probajmo da gledamo to sa pozitivne strane. :)

Pretpostavljam da govoriš o digitalnim kanalima. Kod mene nema tih simptoma, nikada ih nisam uočio. Inače, VID lampica mi ne svetli, nikada i nije, što bi moglo da znači da imam slabiji signal. Demodulator TV-a prijavljuje nivoe TV signala od 89 do 100%.

Ja ću realno sačekati do kraja meseca, pozvati ih radi dodatnih informacija i na osnovu toga ili nastaviti sa čekanjem i mučiti se sa trenutnim net-om ili ću uzeti lelekom 20-30mb paket .. Inače ja čekam od 3. Jula (tad je potpisan ugovor
Iskreno se nadam da će krenuti sa priključcima :)

Pretpostavljam da ne vredi ni da pozovem da se raspitam da nadogradim paket sa interneta na TWIN, zeznuo sam se žestoko što u samom startu još
dok je situacija bila dobra, nisam iskoristio priliku da otkačim PTT kablovsku i uzmem taj twin paket.

Ne vidim zasto ne bi mogao, slobodno pozovi. Ako se ne varam sve sto treba jeste da ti puste kanale a ti da na ont zakacis koaksijalac.

Ako sam ja dobro razumeo neke postove od ranije, prvo zakači koaksijalac na ONT, vidi da li nečega ima ;-) . Digitalni kanali nisu kodirani, da znaš.

Pretpostavljam da ne vredi ni da pozovem da se raspitam da nadogradim paket sa interneta na TWIN...
Ja sam isto želeo da promenim paket (ili na TWIN ili brži net) zbog akcije koja im važi do kraja ovog meseca, i u petak (7 februar) rekoše mi da trenutno nije moguće promeniti paket u bilo koji drugi, i da se mogu ostaviti lični podaci, pa kada bude tehnički moguće, kontaktiraće... Kao trebalo bi vrlo uskoro da tehnički sve bude omogućeno, pa sad videćemo...

E, ***, ako ne mogu da ti daju veću brzinu po većoj ceni... Kapiram da je to nekoliko klikova mišem, ništa više?

Pa to je problem sto nema gde da se klikne :D

Ja sam isto želeo da promenim paket (ili na TWIN ili brži net) zbog akcije koja im važi do kraja ovog meseca, i u petak (7 februar) rekoše mi da trenutno nije moguće promeniti paket u bilo koji drugi, i da se mogu ostaviti lični podaci, pa kada bude tehnički moguće, kontaktiraće... Kao trebalo bi vrlo uskoro da tehnički sve bude omogućeno, pa sad videćemo...

Ovo mozda moze ako ima free slot.

E, to već razumem :)
Sad ću da vam platim internet, pa iznajmite neki TS monitor, i rešen problem! :)

zbog akcije koja im važi do kraja ovog meseca, i u petak (7 februar) rekoše mi da trenutno nije moguće promeniti paket u bilo koji drugi...

To su isto meni rekli pre 3 meseca i ovde sam vam napisao. (Posle ispada da ja trolujem, a oni sto naklapaju i nista ne kazu ne troluju) Ponudili su mi da potpisem ugovor ako hocu po sadasnjim cenama, a posle kasnije da mi promene paket kad bude bilo moguce u februaru... Nisam hteo odmah da pravim sa njima novi ugovor jer je moguce i da promene kombinacije paketa, pa da mi se neki drugi vise svidi. Nadam se da se cene nece duplirati, ali i da hoce, cena mi nije presudna. Ranije su imali u ponudi 80Mb/s, mozda ce opet staviti taj paket, mozda i veci, pa cemo videti sta cemo kad bude bilo.

Nazad
Vrh Dno