Ljudima teško pada da napuste Targo koji nudi ovo:

za 1.600 rsd mesečno (ugovor na 2 godine), najslabiji paket. Targo je jedan od retkih, ako ne i jedini internet provajder (kod nas) koji ne primorava korišćenje drugih usluga (TV ili telefon) pored interneta. Konkurencija nudi izuzetno jadan upload koji je često najviše “
do 2Mb/s“ (stvarno dobijate 10-15% manje !) , a i to se papreno naplaćuje...
Skoro sam nabavio novu HD web kameru (Logitech C920 umesto stare C910), i evo kako izgleda Skype "call technical info" sa sagovornikom u USA koji je na kablu - Comcast:

Ja sam host i šaljem sliku full HD formata 1920x1080, a sagovornik mi kaže da je neverovatno sve glatko (slika i ton) i da nema uopšte seckanja tokom razgovora, kao da gleda digitalnu TV. Skype statistika to i potvrđuje. Dobar upload koji nudi Targo sada dolazi do izražaja.
Što se tiče TV-a, Targo je jedini koji ne skrembluje digitalne TV kanale koji se nalaze u osnovnoj (i za sada jedinoj) ponudi, odnosno sve digitalne kanale moguće je pratiti ukoliko imate TV sa DVB-C tjunerom (što svi noviji televizori imaju), dakle ne treba vam STB niti bilo kakav dodatni uređaj pre svakog TV-a što je pod obavezno kod konkurencije... Cena TWIN paketa (NET + TV) je po mom mišljenju konkurentna na našem tržištu.
Problemi nekih korisnika na delu Targo mreže su, kako čujem, još uvek prisutni, ljudi opravdano postaju nervozni ali im se opet ne prelazi kod konkurencije koja nudi mnogo manje za mnogo više para. Da imaju ekvivalent Targu, već bi otkazali ugovor sa nijima, a ovako ipak bi da sačekaju rešenje problema i za sada neotkazuju ugovor... Kome se žuri neka slobodno pređe kod konkurencije, činjenica je da problemi nisu od juče, ali to ne znači da se možda već sutra neće rešiti.