Ja nisam stavio dodatni ruter, nemam potrebe za tako necim jer do sad nisam imao ni jedan problem, sve radi savrseno vec godinu dana. Svojim masinima sam dodelio staticke ip adrese, a onda u ONT-u vezao MAC adrese za te staticke i to je jedina izmena koju sam napravio u odnosu na fabricka podesavanja. Doduse ovde se pominje da win serovanje ne radi, ja koristim sambu i nfs, a to radi besprekorno. Kad mi dodje neko sa strane sa mobilinim/laptopom nisam primetio da mu treba nesto vise vremena da se konektuje, mada nisam ni obracao paznju.
Vi manje srecni koji imate probleme mislim da to nije do ONT-a (pod pretpostavkom da smo svi dobili iste uredjaje) nego nesto sa njihove strane. Kacenjem dodatnog rutera necete dobiti mnogo toga, osim jos vise kablova u moru postojecih
i zezanja sa podesavanjem jos jednog uredjaja.
Vi manje srecni koji imate probleme mislim da to nije do ONT-a (pod pretpostavkom da smo svi dobili iste uredjaje) nego nesto sa njihove strane. Kacenjem dodatnog rutera necete dobiti mnogo toga, osim jos vise kablova u moru postojecih