Ovako je sve pocelo:
Dogadja se od njihovog famoznog apdejta.Zvanje po nekoliko puta u toku dana i onda finale,da moram da pocnem da se dopisujem snjima
Prvo:
Unazad mesec dana imam problem.
Radi se o prekidu interneta,padom download i uploada.Kontaktirao sam korisnicki servis ne znam koliko puta.U prvim kontaktima mi je receno da imate problem sa Novim Beogradom i da je to trenutno,Pozivam ponovo,opet isti odgovor,ali i uz obecanje da ce napisati nalog tehickoj sjuzbi da otkloni kvar.Niko me nije kotaktirao niti me imaju u vidu.Dolazi do apdejta koji je bio koban po mene.U razgovoru sa vasim operaterom dobijam informaciju da taj apdejt ima losu kombinaciju sa mojim modemom.On mi obecava da ce proslediti nalog za zamenu modema.Kao i uvek Vase ljubazno osoblje me ne kontaktira.Zovem i opet isto,da nije izdat nikakav nalog za bilo kakvu intervenciju,i da modema uopste ni nema,i da ne znaju do kada ce kvar trajati.
A da ne govorim o E-Mail adresi,pingu,nestajanju tv kanala itd...
Te vas ovim ovim putem obavestavam da necu platiti racun za 9 mesec.
Obavestavam vas i da ako moj problem i dalje ne bude resen i za naredne mesece necu placati racune.
A ako me iskljucite tuzicu vas za nepostovanje ugovora.
Drugo:
Stigao mi je racun za period 01.09.2013/30.09.2013 umanjen za 374,86 din.Bas bih volela da znam,kako ste izracunali da sam ostecena za tu sumu.Tokom navedenog perioda ja sam vas kontaktirala mnogo puta nezadovoljna brzinom interneta.Posto smatram da sam ostecena za ceo protekli mesec a redovno sam do sada placala sve racune.Ovaj necu da platim a kako mi se cini ni za 10 mesec(oktobar)jer moj problem i dalje traje,jer vi ste ti koji niste ispostovali ugovor.Ni jednom se niste udostojili da na nase molbe odgovorite vec ste sve prepustili nama i odugovlacili sa resenjem problema.
Zar ste stvarno mislili da bih vam dozvolila da mi raskopate ceo stan,na godinu dana.Mislila sam da cete napredovati i pruzati jos bolje i sugurnije usluge.
Da bi dobio ovakav odgovor
“Poštovani,
Posle provere Vaše reklamacije sa nadležnim službama, utvrdili smo da ste dana 23.09.2013. prijavili smetnju koja se odnosila na povremene prekide interneta.
Prema Opštim uslovima (koji su sastavni deo korisničkog ugovora) član 3, stav 4: “U slučaju kontinuiranog prekida koji traje duže od 48 časova, Korisnik nije dužan da plati nadoknadu za period za koji nije imao uslugu, ukoliko je blagovremeno prijavio kvar”. Pošto smetnja koju ste imali nije okarakterisana kao kontinuirani prekid TARGO Telekom nije u obavezi da izvrši umanjenje računa.
Međutim, pokazujući razumevanje za potrebe korisnika, TARGO Telekom je odlučio da Vam kao vid kompenzacije za povremene prekide interneta koji su se javljali u toku osam dana septembra račun umanji za 374,86 rsd, što odgovara ceni usluge za pet dana korišćenja.
Vaš,
TARGO Telekom”
Danas ponovo pocinje ludilo,da bi mi na kraju rekla da je najbolje da ja kupim modem marke ASUS i da tada ima da pici ko ludo.Na moje pitanje kako cemo za cifru istog rece.Posaljite pismo i mozda cemo vam umanjiti racune...