Alister
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 17.07.2001
- Poena
- 2,395
Otpustanje viska radnika je znak da domacinski vode racuna o svom poslovanju i eliminisu nepotrebne troskove.
:d
Otpustanje viska radnika je znak da domacinski vode racuna o svom poslovanju i eliminisu nepotrebne troskove.
Komsija, to im i ja kazemNe branim Targo, ali preterali ste sa prognozama bankrota, kao da konkurencija nema problema i sličnih ispada kao Targo. ... P.S. Lokacija: N. BGD / Carina < sve šljaka super
Hvala na odgovorima i na savetu. Dobio sam ih juce i danas poslao mail sa objasnjenjem problema, mozda i bude nestoZovi slobodno, uradice oni vec nesto![]()
I imam jedno pitanje za sve na forumu: Da li je neko otkazao svoj ugovor sa TT, kad vec pricate toliko da su propali ?
Što se tiče kontakta vendora u vezi problema sa novim firmware-om ONT-a, dali ima nekog odgovora sobzirom da je prošlo oko 2,5 meseca od kako smo dobili prvi update ? Ima li vendor neki rok do kog mora da reši problem? Dali se možda razmišlja o promeni proizvođača ili modela ONT-a ili ne?
Komsija, to im i ja kazemBas sam danas otkazao Telenoru ugovor, mesec dana prekida interneta, placam a ne dobijam nista. I sta treba da reklamiram, da me zaludjuju da kod mene nije u redu, kad znam da jeste. Te pare cu dati Targu, bar znam da ne ispaljuju.
I imam jedno pitanje za sve na forumu: Da li je neko otkazao svoj ugovor sa TT, kad vec pricate toliko da su propali ?
Inače, jedno pitanje... Da li postoji neki provajder u Srbiji koji daje i veću brzinu od one propisane ugovorom..
Koliko sam shvatio imas ADSL. Mozes da cekas jos par meseci optiku i TT, ili da probas da potpises ugovor sa nekim drugim kablovskim operaterom. Mozda ce on brze pruziti uslugu.Pusti to "koliko se cekalo na port kad je ADSL poceo, posto je to davno proslo vreme Koliko se danas ceka na ADSL, kablovski net ili WiFi?
Pitanje
Nisam dobio racun za prosli mesec, zoven podrsku, svira muzika do beskonacnosti. Koliko znam rok za placanje je 20-ti, sta sad, zasto nema racuna, zasto se podrska ne javlja ako je sve ok.
Postom, obicno je stizalo do 10-tog u mesecu@Lega99 Jel dobijas racun mailom ili postom?
Po zakonu o Obligacijama svaki takav ugovor je nevazeci. Ne moze se nesto menjati bez saglasnosti oba ugovaraca, normalno u ovoj drzavi sve moze,Dalje, svi su se ogradili da zadrzavaju pravo na izmenu svog pravilnika !? A jel imas ti pravo da izmenis svoj pravilnik ?
Ima li naznaka da će Targo rešiti problem sa restartovanjem ONT-a koje se pojavilo od ažuriranja firmvera?
Ni ja nisam dobio racun za ovaj mesec, i ovo je 4. dan bez targovog interneta, sva sreca pa se kacim na komsiju, nego da li ima jos neko problema sa internetom ? Meni su rekli da je ekipa na terenu i da ne znaju kada ce odkloniti kvar...Da li jos neko ima problema sa internetom ? Lokacija: Blok 70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari