Ceo sistem je puko kad su zuti izgubili vlast jer sistem je trebao da pod diregentom dulicem i raznim mahinacijama brzo poveze celu srbiju,da za kratko vreme stekne puno korisnika,da se sve legalizije raznim uredbama i da se to na kraju proda jednom investicionom fondu.Posto su zuti pukli pukla je i njihova kombinacija.Ja sam prvi pricao da ce puci ali me niko nije shvatio ozbiljno.Kad su zuti sisli sa scene pare su stopirane a i ono sto je dugovano dobavljacima namerno nije placeno da se tu na lopovski nacin povrati deo ulozenih para jer jedino u srbiji osnujete firmu sa 300 eura,napravite dug prema dobavljacima ,nemate nista na ime firme i na elegantan nacin maznete nekim mucenicima velike pare.Ako takav provajder treba da nam imponuje onda smo mi svi u propasti.
Nigde ali nigde u optužnici nisam pročitao da se na teret stavlja nenamensko trošenje para iz budžeta, već jedino način dolaženja do dozvola.
Ali pošto ti imaš druge informacije budi savestan građanin i prijavi tj. prosledi sve dokaze koje imaš.