Pa nije samo na Targo serveru (speedtest.net) ping "nula", ja sam testirao (u Srbiji) i na "Telekom Srbija" serveru i isto je (često) ping 0 ms. I to sve preko wi-fi na lap-topu udaljenom 15m od wi-fi rutera![]()
Jedan mali off. Danas sam kupio laptop i instalirao Windows 8 Enterprise 64bit. Imam PC sa istim Windowsom. Komp se na net kaci preko UTP kabla na switch-u koji ide u ONT. Kada laptop povezem na net preko wi-fi onda ne vidim pc u mrezi, a kada ga povezujem preko utp-a onda ga vidim. Kako da resim to, nije mi jasno o cemu se radi pa laptop ne vidi komp
Koliko sam gledao, ping sa TT-a ka serverima koji su na provajderima u okviru SOX-a je mali, averange je 3-4ms, raspon uglavnom 2-8ms.
Za nas u Mirijevu su mrtvi da mrtviji ne mogu biti.
Овде још нико није пријавио квар модема. Најстарији има можда годину дана тако да није реално очекивати да се нови уређаји кваре баш тако често.... modemi se kvare i prekidaju sami od sebe, oni ne vide nista na sistemu jer im je istekla licenca za nadzor.
Mozda ce Targo stvarno da propadne ako je zaposljavao ovakve radnike koji ne mogu ni recenicu da sastave. Ali pre ce biti da je iz neke konkurencije.Pa i nije nesto fino zaradio za sada. A ako se pravopis uzme u obzir, onda je zarada jos slabija.![]()
Jos nisam potpisao Ugovor itd, kakva je trenutno situacija sa ONT-ovima i uopste instalacijom? :S
Za plakanje... Niko od juna...
Onome ko ume da cita, ovo je dovoljno jasno. Nedostatak ONT-a nije posledica uvozne procedure, cekanja na odobrenje i slicnih stvari, nego zato sto jednostavno nisu ni bili poruceni.... Inače, očekuje se da uskoro dobiju nove rutere, naime raskinuli su sa prvobitnim dobavljačem i sklopili ugovor sa novim.
...
Ponavljam, da su i sami konstatovali da je finansijska situacija ne baš najbolja, ali da neće dozvoliti da tolika ogromna investicija propadne, i da su ruteri poručeni i da se uskoro očekuju od novog dobavljača.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari