Nema to kod nas, naviklo da se grbavi pa to je to. Eto iz prilozene slike vidi se da vuces 6 Mb/s a koliko vracas 7 Kb/s, ajde bar da nemas upload pa da razumem nego imas pa ga jos ogranicavas. Ajde da je to ADSL pa da te razumem jer se download i upload kolju kada su oba pustena na max ali ovo ti je FTTH i nema sta da se kolje... pustis da sve radi na max i uzvias.
Zao mi je brate ali neces jos skora biti prikljucen. A kako se ovi u firmi postavili, milslim na Dulicevog kompanjona skoro da nece biti Targo Telekoma. Nema modema, licence istekle nema materijala za rad na gradjevini, radnici se odpustaju nema para. Ti razmisli dal cekas ili ne.Ima li nade da ce uskoro krenuti instaliranje novih korisnika? Ili makar neki nagovestaj kada ce se to desiti?
Zao mi je brate ali neces jos skora biti prikljucen. A kako se ovi u firmi postavili, milslim na Dulicevog kompanjona skoro da nece biti Targo Telekoma. Nema modema, licence istekle nema materijala za rad na gradjevini, radnici se odpustaju nema para. Ti razmisli dal cekas ili ne.
Citam ovu temu vec neko vreme pa mi sad pade na pamet da se registrujem. Ako je problem u modemima, zar ne bih mogao da kupim sebi modem i da dodju da mi izvuku kabl u stan ? Potpisao ugovor pocetkom jula. Drugo, u kolikoj god da su krizi, nece preko noci neko iskopati optiku i baciti u djubre, na uradjenom i zapocetom im hvala u svakom slucaju, ili ce nastaviti da posluju ili ce ih neko kupiti. Takodje, sta god da se desava sa firmom to ne dotice ni one koji su vec korisnici, koliko vidim dobijaju daleko vise nego sto su platili i taj deo price nije problematican, a i da bude, Targo je taj koji bi prekrsio uslove potpisanog ugovora, pa dan posle toga imate pravo da se vratite na provajdera kod koga ste i bili...
I jel moze neko da mi kaze/da link kakav je modem u pitanju, da vidim cene i kvalitet ? Pozdrav.
dobih fin odgovor od operatera : pokusaj instalacije u zgradi bio 31.7 ,ali je neki nezadovoljni komsija prekinuo radove ,i sta sad raditi ???
Kad si se prijavio I koliko su im trajali radovi? Da li si dobio neki mesec za DZ?
ljudi jedno pitanje, kako se stavlja ovaj Targo ruter u Bridge mod? Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari