Ja sam cekao od pocetka aprila do kraja oktobra. To je firma koja je takoreci tek startovala, nije neki provajder koji se tim poslom bavio negde u inostranstvu pa da ima velikog iskustva, nego pocinju od nule i to sto imaju izvesnih problema se mora razumeti. Uhodace se, to je sigurno, nisu krenuli bez para, banke su iza njih i taj sistem ce se brzo stabilizovati. Mozda im se moze zameriti na nepreciznim obecanjima u vezi rokova uvodjenja na odredjenim lokacijama, mada je tesko znati kakve sve muke oni ovde imaju kao nova konkurencija, pretpostavljam da ostalim provajderima/mocnicima ne idu u prilog i tu je svasta moguce.Ja cekam od 27.05 na instalaciju.
Ja sam cekao od pocetka aprila do kraja oktobra.
Svaka cast na strpljenju
Dobio si godinu dana za DZ verovatno (sve ispod 3-4 meseca je uvreda)?
ovo bas i ne razumem, valjda ugovor mozes da raskines kad hoces ako ti je istekla ugovorna obaveza. A i PTT mislim da sada ima paketa i bez ugovorne obaveze.
SBB ima svoj nezavisan link, Verat takodje, i jos par provajdera imaju svoje nezavisne linkove ka inostranstvu, nije TS monopolista u tom pogledu.
uglavnom, interesantno je uporediti i cene:
SBB-kabl: 24/2 Mb/s = 2.888 din na ugovor od 12 meseci,
Verat-adsl max. 16/1 Mb/s = 3.990 din a imaju i uslove: http://www.verat.net/pdf/opsti-uslovi-adsl-2011-04-11.pdf zelje, cestitke, pozdravi... a 16 je mozda teoretski i moguce.
TT-ftth 24/12 Mb/s = 1.599 din
da li neko zna nabavnu cenu tog ONT-a na recimo 1.000 komada? cisto informativno me zanima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari