Upravo sam mislio na to razvlacenje kako sam kazes. Kada se slika koja je 4:3 razvuce na 16:9 ljudi (i sve ostalo) na toj slici postanu nekako debeljuskasti 🙂 tj neprirodno siroki, deformisani. Mada nebitno, nije tema ove diskusije.Ja imam plazmu i nemam nikakav problem sa kanalima. Svi su lepo razvuceni preko celog ekrana, a sa onim "debele cike i tete" ne znam na sta si tacno mislio.
NBG je bolji od centrq ali je Targo dosao prvo na NBG jer je realno najgusce naseljena opstina i najlakse je prekopoti...
Targo telekom ima novogodišnju akciju - svako ko potpiše dvogodišnji ugovor za duo paket, dobija 12 meseci gratis i internet i kablovsku! Akcija navodno traje 10 dana, ne znam koji datumi su u pitanju
Odlična prilika za one koji još nisu potpisali, a nameravaju.
Valjda je to i novogodišnji poklon nama postojećim korisnicima. Nemam reči.
Targo telekom ima novogodišnju akciju - svako ko potpiše dvogodišnji ugovor za duo paket, dobija 12 meseci gratis i internet i kablovsku! Akcija navodno traje 10 dana, ne znam koji datumi su u pitanju
Odlična prilika za one koji još nisu potpisali, a nameravaju.
Valjda je to i novogodišnji poklon nama postojećim korisnicima. Nemam reči.
Isplate se itekako 😉 Al ne za 1500 korisnika, vec TT tj Nuba, je dobar deo svog Net linka preporadala nekome ne secam se kome, za neku lepu cifricu 😉
Sve u svemu, sa akcijom ili bez, ne treba da kukate i da osujete paljbu po TT-u odmah... Jer vam net radi extra? Jel imate brzine koje ste potpisali? Imate najbolji odnos DL-UP u Srbiji? nemate razloga za nezadovoljstvo 😉 Jest da je Kablovska malo siromasnija sa izborom kanala, al valjda ce i to uskoro ispeglati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari