Upravo sam mislio na to razvlacenje kako sam kazes. Kada se slika koja je 4:3 razvuce na 16:9 ljudi (i sve ostalo) na toj slici postanu nekako debeljuskastiJa imam plazmu i nemam nikakav problem sa kanalima. Svi su lepo razvuceni preko celog ekrana, a sa onim "debele cike i tete" ne znam na sta si tacno mislio.
NBG je bolji od centrq ali je Targo dosao prvo na NBG jer je realno najgusce naseljena opstina i najlakse je prekopoti...
Targo telekom ima novogodišnju akciju - svako ko potpiše dvogodišnji ugovor za duo paket, dobija 12 meseci gratis i internet i kablovsku! Akcija navodno traje 10 dana, ne znam koji datumi su u pitanju
Odlična prilika za one koji još nisu potpisali, a nameravaju.
Valjda je to i novogodišnji poklon nama postojećim korisnicima. Nemam reči.
Targo telekom ima novogodišnju akciju - svako ko potpiše dvogodišnji ugovor za duo paket, dobija 12 meseci gratis i internet i kablovsku! Akcija navodno traje 10 dana, ne znam koji datumi su u pitanju
Odlična prilika za one koji još nisu potpisali, a nameravaju.
Valjda je to i novogodišnji poklon nama postojećim korisnicima. Nemam reči.
Isplate se itekakoAl ne za 1500 korisnika, vec TT tj Nuba, je dobar deo svog Net linka preporadala nekome ne secam se kome, za neku lepu cifricu
Sve u svemu, sa akcijom ili bez, ne treba da kukate i da osujete paljbu po TT-u odmah... Jer vam net radi extra? Jel imate brzine koje ste potpisali? Imate najbolji odnos DL-UP u Srbiji? nemate razloga za nezadovoljstvoJest da je Kablovska malo siromasnija sa izborom kanala, al valjda ce i to uskoro ispeglati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari