Šta je novo?

Targo Telekom

Licno, pre bih dao i za losiju uslugu koji dinar vise domacem provajderu nego Slovenackim mafijasima. Neko ko je mrezu izgradio na politicke veze, bez dozvola za rad, ko ima trenutno sporove po celoj Evropi nije dovoljno dobar da bi mu dao pretplatu. U Srbiji ima dovoljno strucnjaka da naprave dobre mreze, kao sto su to dokazano SBB, Radijus Vektor, IKOM, Sattrakt, Kopernikus itd itd itd, neko ko radi sve iz pocetka na nacin stap kanap i sem kablova spustenim u zemlji i datacentrom kakve imaju mala i srednja preduzeca u Srbiji ne bi smeo da postane konkurentan zbog fine reklame i novog lepog imena. Za neke stvari moramo malo postati i nacionalisti inace lako mozemo presuditi mnogim nasim gradjanima, a napuniti dzep Slovencima.

Preko raznih veza znam kakva je njihova infrastruktura i kakav im je data centar i kakav kadar ljudi radi tamo. Rec skart i stap kanap odlicno opisuje celokupno stanje. Tako da pazite na koji korak se odlucujete.
Izvini jesili ti "zabrinut" a mozda i "komsija"? ;)

Juce primetim u bloku 45 da neko kopa mikro rovove napokon, nadam se Targo.

Kod mene u 62-om je kopa TKB, te sam njih kontaktirao za informacije. I na kraju dobio info da su oni kopali za Targo.

iskreno ja se ne bih uzdao u TKB jer cela njihova politika poslovanja jeste da iskopaju kablove da rade neko vreme kao KDS/ISP i onda bi verovatno prodali telekomu ili PTT-u.

Pre 13 godina kad je TKB kopao kablove po zvezdari mirijevu i okolini, TKB je tih godina tad radio kao KDS operater i onda je sve to prodao PTT KDSu valjda 2002-2003.

Kolega u blokovima kome je TKB postavljao kablove je uspeo da nađe nekog iz TKB, dobio je odgovor da su oni kablove postavili, ali da će najverovatnije Targo sve iznamiti i da će Targo biti ISP na TKB kablovima na NBG.

I samo napred, nek idu dalje, pa ce preci i u sledece blokove ;)

Izvidnica se muvala juče oko Belvila. Predvidjam da će tu da bude problem sa uvodjenjem na klasičan razbibeton način. Postoji LAN instalacija po zgradama, ali je tu već upao Telekom...

U mene svracali "izvidjaci" iz Vektora, raspitivali se sta bi moglo da se poboljsa... al sam se isprico sa covekom, "dusu otvorio", e sad sta ce sefovi i direktor da prihvate ( i shvate od onog sto sam im porucio) videcemo...

ŽIVELA KONKURENCIJA !!!

Poslednja izmena:
Sajt opet radi...nema nikakvih novosti. Možda ga je "zabrinuti komšija" oborio :D

U mene svracali "izvidjaci" iz Vektora, raspitivali se sta bi moglo da se poboljsa... al sam se isprico sa covekom, "dusu otvorio", e sad sta ce sefovi i direktor da prihvate ( i shvate od onog sto sam im porucio) videcemo...

ŽIVELA KONKURENCIJA !!!

Daj neke detalje :) ...sa kojom namerom su dosli, da ti nesto ponude ili da pljuju konkurenciju?

Raspitivali se sta bi moglo da se poboljsa... kako da budu bolji, sta bi mogli uciniti da poboljsaju svoju uslugu, sta im zameramo, sta ne valja ...
Jest' spomenuo forum (ovaj) jeste spomenut i TT ...
Ja sam taj koji je pricao, on je taj koji je pisao, njegova prica me nije zanimala, od njih me zanima sta i kako rade, nude, mogu i hoce, a ne sta oni uprazno pricaju ...

ŽIVELA KONKURENCIJA !!!

Poslednja izmena:
^ Samo bahato sa njima :D

Ahaha ! Da, to sigurno. Od njih jedino ko moze da te shvati za ozbiljno je "zabrinuti komsija". On ce sa razumevanjem da te odslusa dok mu drzis lekciju iz fer poslovanja i kako to treba a oni tako ne rade.

bili su danas po bloku 70 raspitivali se kod predsednika kucnog saveta

... pa mozda shvate i prihvate nekad u buducnosti...

Zar ti zaista mislis da ce oni nesto da promene ? ...evo, opet su poceli da ostavljaju stupidne flajere sa uslugama za merenje potrosnje grejanja/elektricne energije, IP telefonija (koje nemaju)
Sto ne urade nesto konkretno, Ikom povecava protok, SBB daje 3 meseca za 1din ,,,a oni postavljaju na site pateticne banere "14godina sa vama" :wc:

Fleš vest: Razvlače kablove na uglu Goce Delčeva i Otona Župančiča. Kamion Nuba invest je prisutan na licu mesta sa velikim koturom. Radnici crni kabl namotavaju i spuštaju u Targo šaht. :D

I ja mogu da potvrdim, video sam ih danas na toj raskrsnici oko 2 sata :)

Danas sam bukvalno naleteo na kola Targo Telekoma a u njima 3 devojke ne zna se koja je sladja. A ja kao i svaki muskarac poceo da trubim. Devojke izasle mahnule, nasmejale se i otisle. Ali ajde sto su devojke nego sto su ih uniformisali, doslo mi oma da potpisem ugovor sa njima:whip: :d

Pa da mora k'o ovaj mucenik:

Mužu je rođendan i žena ga pita šta bi želeo kao poklon.
Muž će:
• Pušku.
• Ne, puška nikako!
• Ali, ja bih pušku...
• Rekla sam ti, puška NE!
• Ali, ali... ja bih pušku.
• Poslušaj me i odaberi nešto drugo!
• Ipak, ja želim pušku.
• Rekla sam ti, puška nikako! Pa, jeb*te - ko ovde odlučuje, a?!
• Ti. Ali, kad bih imao pušku...

Nije lud...

Zakačili u prvomajskoj u Zemunu, u zgradi, reklamu, ubacivali u sandučiće reklamni materijal, neki komšija napisao odgovor na pitanje tipa> ,da li želite naš kabl u zgradi' <NE>, ja mu prepravio na <DA>, a treći komša bacio letak u kantu :)) živela konkurencija uz LOJALNE mušterije :(

@iceAge: Jel u tom reklamnom materijalu ima više informacija nego na sajtu?

P.S. Zbog čega je nemoguće prijaviti se na vesti na Targo sajtu sa hotmail nalogom, a može sa gmail nalogom?

Nazad
Vrh Dno