Šta je novo?

Targo Telekom

Nadam se i da ce signal pustati sukcesivno,kako koga budu prikljucivali.
16jun.hm.:trust:

Da li je moguce da krecu sa radom za 20-ak dana a jos nisu izbacili cene?! Toliko o njihovoj ozbiljnosti...

Meni su u nekom mejlu koji su mi poslali napisali da će javnost obavestiti o paketima i cenama mesec dana pre početka rada.

Poštovani,

Što se radova tiče. Mogu trajati do tri dana. Nakon završetka radova se sa Predsednikom skupštine stanara organizuje obilazak zgrade. Instalacije do stanova će se srovoditi kada budemo krenuli sa pružanjem signala korisnicima, početkom leta. Mesec dana pre puštanja servisa javnost će biti obaveštena o cenama svih naših usluga. Hvala na razumevanju i strpljenju, a mi se nadamo da ćemo opravdati Vaše poverenje.

S poštovanjem,
Vaš TARGO Telekom

Ja ne znam sto su neki toliko zapeli za cene. Realno ne pravi nikakvu razliku i ako ih daju sada ili onog dana kada zvanicno budu krenuli sa radom. Jer se i onako za sada samo ubacuju kablovi u zgrade, a radovi u stanovima idu tek kada budu sve zavrsili. Tako da u ovom trenutku uopste nemaju potrebu da stave cene. Naravno, svi smo ovde radoznali da vidimo cene, ali sta bi ovde bilo kome (ali stvarno) promenilo i da ih sada sazna. S obzirom da nisu jos poceli s radom i da u narednih par dana sigurno nece poceti, kao i da je najmanje 1 mesec promo(besplatno), zasto dizati neku frku oko cena. Kad postave, postave. Tada cemo naravno i da ih prokomentarisemo. Mene licno vise zanima sta je od programa ukljuceno u KTV i internet paketi(mada ovaj info vec imamo). Naravno, zanima me i da li ce da prave ponudu kao IKOM(tj da li ce im stvarno biti konkurenti) ili ce kao i drugi da rasceprkaju ponudu na 100 stvari. Takodje mi je vaznija informacija kad krecu sa radom nego kolike su cene. Ako budu preskupi necu preci kod njih, bez obzira da li su sada objavili cene ili onda kada zvanicno krenu, a ako budu jeftiniji.... Ajde da su krenuli sa instalacijom u stanovima pa da se onda neko buni sto nema cena, to bi imalo smisla, ali ovako...

Rekli su da ce najmanji paket verovatno biti jeftiniji od 1400 ili tako nesto(neko je spominjao i manju cifru), bar koliko se ja secam.

Jedna osoba iz Targa (pomenuti ekonomista) vodi ekipu, i jedini je koji komunicira sa stanarima.
Druga osoba iz Targa radi isključivo nadzor, kontroliše urađeno, do njega nisam uspeo da dođem. Ali ovo što sam pomenuo - prihvatio je kao dobro urađeno, nije stavio primedbu.
Nikakav projekat nemaju, čak mi grubu skicu.

Ja bih u svakom slucaju zvao i zalio se da sam na tvom mestu.

Poslednja izmena:
Meni je recimo cena jako bitna, jer hoću da uzmem Box paket kod Telekoma, ali čekam prvo da vidim kakve su cene kod Targa...Neću da uzimam Box i vežem se Ugovorom, a posle ispadne da je Targo daleko isplativiji. A opet, s druge strane, pitanje je koliko će još trajati Box promocija u Telekomu. Što se tiče TV kanala koje će da nude, za to su realno već mogli da izbace spisak. Ne mora cena, barem lista.

TT je zašao na teritorije na kojima su zastupljeni različiti provajderi sa različitim cenama, ponudom i kvalitetom usluga. Ako hoće da pridobije njihove korisnike, mora nekako da ih privuče. Možda će da ima bolji kvalitet i ponudu usluga, ali primaran razlog za promenu provajdera će svakako da bude niža cena, za veliku većinu postojećih korisnika (svi znamo koliko su delotvorne reklame "ADSL za 1 din." i sl.). Pošto nemaju svi provajderi u paru iste cene, TT mora da smisli cenu koja je niža od cene a) svih provajdera ili b)trenutnog provajdera na datoj teritoriji (što znači raznolike cene zavisno od dela teritorije - malo verovatno, ali ne i nemoguće, Radijus-vektor to već radi ili je, bar ranije, radio, doduše na nivou opština), a koja je opet dovoljno isplativa za poslovanje TT. U svakom slučaju im nije svejedno, jer već nude optiku, što je samo po sebi skuplje, jer se smatra za bolje tehničko rešenje.

@mimago, box paket daju i na 6 meseci :)

@MIB upravo sam procitao mimagov komentar i hteo sam da napisem istu stvar

@mimago Svima je cena jako bitna. I ja sam rekao da necu da uzimam ako budu skuplji(mada bi po svakoj logici trebalo da budu jeftiniji). Naravno, nadam se da ce da ponude nesto kao IKOM, mada prvo cekam da vidim listu kanala pa cu onda da vidim da li me zanima i KTV ili samo internet.

Pitanje je da li ce sada cekati da se odrade i ovi blokovi gde je TKB planirao da krene sa optikom. Jer ako bude tako....

Izgleda da nece imati 100Mbps paket, tj izgleda da je TKB planirao da ponudi dosta bolje pakete od Targa, ali na kraju nista od njih.

@MIB i @markomix: Znam da ima i na 6 meseci, ali je daleko nepovoljnije od 2 godišnjeg Ugovora.
Bilo bi lepo kada bi barem rekli kada će da objave cene i listu kanala. Zato što je uskoro jako širok pojam. Pošto je odgovor Uskoro ćemo objaviti cenovnik, kada je neko na njihovoj

@MIB i @markomix: Znam da ima i na 6 meseci, ali je daleko nepovoljnije od 2 godišnjeg Ugovora.
Bilo bi lepo kada bi barem rekli kada će da objave cene i listu kanala. Zato što je uskoro jako širok pojam. Pošto je odgovor Uskoro ćemo objaviti cenovnik, kada je neko na njihovoj
Jel sve u redu?

Za mene je cena takodje bitna, jer od toga zavisi u velikoj meri da li cu potpisati dozvolu za njihov ulazak u moju zdragu.
Ako su preskupi i ne nude nista novo i povoljnije od ostalih provajdera, jednostavno ne vidim zasto bih potpisivao. Oni tada nisu nikakva konkurencija, a meni u zgradi treba konkurencija koja ce da poboljsa kvalitet i snizi cene Interneta. Vrlo jednostavno.

Zato i treba da znamo cene i ponude pre njihovog ulaska u zgradu, a ne da budemo dovedeni pred svrsen cin. Takva postavka je u interesu svakog korisnika.
Moze ko sta hoce da prica, ali ovi iz Targo telekoma su ga stvarno preterali. Sve kao nesto kriju navodno zbog konkurencije. Bas me zanima da li bi ta prica prosla negde na Zapadu...pa koliko su samo puta odlagali pocetak rada?! Bar 2 ili 3 puta na razlicitim lokacijama. Vrlo neozbiljno i neprofesionalno.

Citam sta se pise, pratim temu jer me zanima sta ce da bude sa optikom i razmisljam o tome sto vidim ovde u temi...

Sta vi ocekujete da bi mogla bit cena?
Sta mislite KOLIKO ce to ici ili moci ici dole cena intrneta i tv-a , da bi bili "konkurentni"?
Jel to neko ocekuje da ce cena interneta 10/1 (10/5) biti 10e pa da "osetite" pojeftinjenje?

Ja licno ne ocekujem bilo kakvo "znacajno" pojeftinjenje, kako interneta tako ni televizije, jedino ocekujem vremenom bolji kvalitet usluge, kvalitetniji radni kadar sposoban da brzno resava proble, od same optike ocekujem bolji i kvalitetniji signal zbog manjeg uticaja okoline na sam opticki kabal i signal u njemu i ocekujem da ne kodiraju sav digitalni signal, da imaju jedan znacajan deo digitalnog tv signala nekodiran, recimo sve ili skoro sve sto je i u analognoj ponudi, a da kodiraju samo manji deo "probranih" programa... Ocekujem i da imaju svoje cam module (ne samo stb jer su meni odvratni) koje ce deliti besplatno korisnicima tako da mozemo ko "gospoda" gledati i kodirane programe, ocekujem besplatne kablovske wifi modeme/rutere... Ocekujem vise "besplatnih" a kvalitetnih tv programa, ocekujem nesto nizu cenu paketa placenih kanala... Ocekujem da mi ne naplacuju uvodjenje digitalne tv ili interneta... To i takve stvari ocekujem od TT ili bilo koga drugog sto dolazi na trziste i krece od nule.
Da je takav "moj" Vektor ja ne bih prelazio kod nekog drugog operatera, ali nije i nema nameru da se menja sve dok nije prisiljen.
E sad ce biti prisiljeni konkurencijom i ocekujem od svih koji se bave ovim poslom da se menjaju na bolje u skladu sa konkurencijom...

Meni 100 ili 200 dinara za internet ne znaci nista, verujem da nikome ko ima platu i ima para da plati 1500 nece nista znaciti ako bude placao samo 1300 ili 1200 dinara internet (od 10/5 recimo), platicu im pre 1500 samo da UVEK imam signal, da imam svojih 10/5, da ne puca veza (izuzev kad se desi havarija i tad ocekujem da expresno rese problem...) da je ping dobar (nizak) ... dakle da imam kvalitetnu uslugu.

Smoriste vise pricom "jeftinije, jeftinije, pa jeftinije" a necete da shvatite da i ne moze znacajno jeftinije, koji dinar ili u najboljem slucaju nekoliko desetina dinara manje, a zbog pada kursa dinara moglo bi nam se desiti veoma brzo da dodje i do poskupljenja usluge interneta pa mozda cak i tv pretplate (odrzavanja) i digitalne tv ...

Probudite se ljudi iz snova i ostavite lepe zelje po strani, pa pogledajte malo oko sebe i realno sagledajte situaciju.
Pogledajte sta se moze kupiti za 1€ ili za 10€ pa ce vam se samo kazati ako "imate pameti u glavi"...

Poslednja izmena:
Zato i treba da znamo cene i ponude pre njihovog ulaska u zgradu, a ne da budemo dovedeni pred svrsen cin. Takva postavka je u interesu svakog korisnika.
Moze ko sta hoce da prica, ali ovi iz Targo telekoma su ga stvarno preterali. Sve kao nesto kriju navodno zbog konkurencije. Bas me zanima da li bi ta prica prosla negde na Zapadu...pa koliko su samo puta odlagali pocetak rada?! Bar 2 ili 3 puta na razlicitim lokacijama. Vrlo neozbiljno i neprofesionalno.
A zasto bi ti sprecio nekog drugog da koristi njihove usluge? Mozda neko zeli veliki upload bez obzira na cenu? Ako je tebi skupo, ti nemoj da potpises ugovor, ali nemoj druge da sprecavas.

A zasto bi ti sprecio nekog drugog da koristi njihove usluge? Mozda neko zeli veliki upload bez obzira na cenu? Ako je tebi skupo, ti nemoj da potpises ugovor, ali nemoj druge da sprecavas.

A ko kaze da bih sprecio nekog drugog? Gde sam to napisao? Ja sam pisao iskljucivo o sebi, kako cu se ja postaviti. Drugi nek' rade sta im je volja, ali ja necu potpisati dozvolu za njihov ulazak u zgradu dok ne vidim ponudu! To je nesto najprirodnije, sto je potpuno u skladu sa zdravim razumom!
Ako potpisujem bice to iskljucivo zbog konkurentnosti usluga, a da bih znao jesu li konkurentni moram prvo da vidim ponudu. Zasto bih potpisivao nesto na slepo? Ako hoces pristup, izvoli pa kazi sta nudis...tako je to u civilizovanom svetu!

Mozda je pametnije da ne udju u zgradu, pa onda za par godina ako pozelis da predjes kod njih... Krenes po ulazu da skupljas potpise da li ce stanari da daju po xx evra za uvođenje. Sva sreća pa su kod mene u ulazu normalni, lepo sam zamolio komsije da potpisu kako bih ja mogao da predjem i ljudi potpisali.

A ko kaze da bih sprecio nekog drugog? Gde sam to napisao? Ja sam pisao iskljucivo o sebi, kako cu se ja postaviti. Drugi nek' rade sta im je volja, ali ja necu potpisati dozvolu za njihov ulazak u zgradu dok ne vidim ponudu! To je nesto najprirodnije, sto je potpuno u skladu sa zdravim razumom!
Ako potpisujem bice to iskljucivo zbog konkurentnosti usluga, a da bih znao jesu li konkurentni moram prvo da vidim ponudu. Zasto bih potpisivao nesto na slepo? Ako hoces pristup, izvoli pa kazi sta nudis...tako je to u civilizovanom svetu!

Totalno ti je pogresna logika. Ulaze u zgradu bez obzira da li ce neko da potpise ugovor ili nece. Bez ikakvih preuzetih obaveza. Zasto bi sebi uskracivao mogucnost izbora u nekom trenutku u buducnosti zato sto te sad u ovom trenutku silno intresuje kakva ce im biti cena. To o civilizovanom svetu si nesto povrkao. Uz postovanje nekih osnovnih tehnickih pravila i uz postovanje kucnog reda, ja bi najvise voleo da svi provajderi do zadnjeg budu prisutni u mom ulazu. To dal' bi nekog sprecio ili ne...nemoras eksplicitno da napises al' ako ne potpises saglasnost, upravo to cinis.

I jos nesto: u moju zgradu je najpre uveden KDS PTT (kablovska tv i internet). Posle vise godina su se pojavili ljudi iz Radijus Vektora sa zeljom da i oni pokriju zgradu jer su znali sta znaci soliter sa ogromnim brojem stanova. Jos tada su u svakom pogledu su bili kvalitetniji od budjavog KDS PTT-a, ali su znali da se bez obzira na to u zgradu ne ulazi tako lako. Ljudi iz RV su ponudili besplatno instaliranje i ogrzavanje celokupnog video nadzora zgrade i instalirali preko 5 kamera, kako bismo im odgobrili da postave svoju infrastrukturu! PTT za istu stvar i njeno drzavanje trazi dobre pare, a ovi i danas sve BESPLATNO odrzavaju.
To je po meni sasvim OK, pa ne vidim zasto o necemu slicnom ne bi razmisljali i kada je Targo telekom u pitanju?! Ako mogu drugi, mogu i oni.
OK je konkurencija, ali konkurencije ne znacu automatski prihvatati svaku novinu kakva god da je! Ajmo da vidimo prvo koliko je to zaista konkurentno.

Totalno ti je pogresna logika. Ulaze u zgradu bez obzira da li ce neko da potpise ugovor ili nece. Bez ikakvih preuzetih obaveza.

O cemu ti to pises, ko kaze da ce uci tek tako?! Uvek kada je ranije trazena dozvola za tako nesto, domar zgrade ili predsednik Kucnog saveta su isli OD STANA DO STANA da traze potpise vlasnika stanova. Takva je procedura bila bar pet-sest puta do sada (ne samo kada je net i kablovska u pitanju, vec i postavljanje antena na krov zgrade). I nije to bilo tako samo kod nas, vec i na vecini drugih mesta.
Pa sta ti mislis, ovo je divlji Zapad, pa svako moze da ulazi gde mu se cefne?
Procedura je takva da ulazak u zgradu odobrava ili Izvrsni odbor zgrade ili se sakupljaju potpisi stanara. Treba sakupiti popise vlasnika vise od 50% povrsine zgrade. Tada ne bih imao pravo da se bunim, jer je to odluka vecine...ali, ja mogu da se kladim da ce penzosi biti svi redom protiv jos jednog, treceg po redu, busenja u zgradi i provlacenja kablova...bice protiv ako Targo ne ponudi nesto konkretno sto ce stariji ljudi prepoznati kao svoju korist i korist za zgradu u ovoj prici!
Tako da, molim te drugi put se elementarno informisi pre nego sto nesto napises.
I da: ja tvrdim da je ovo princip u svakoj uredjenoj zemlji, ali s obzirom da Srbija to nije, ovde se moze svasta desiti. Videcemo...

Poslednja izmena:
Ja da se pitam tim istim penzionerima bih uskratio pravo bilo kakvog glasa (pa i politickog). Star covek ne razmislja logicno, zato smo tu gde jesmo. Da ne offtopicujem, kod mene u ulazu sam jedva izasao na kraj sa gerantologijom. Ali bar sam i to resio jednom za svagda i sad sam najsrecniji covek na svetu ;)

Mozda je pametnije da ne udju u zgradu, pa onda za par godina ako pozelis da predjes kod njih... Krenes po ulazu da skupljas potpise da li ce stanari da daju po xx evra za uvođenje. Sva sreća pa su kod mene u ulazu normalni, lepo sam zamolio komsije da potpisu kako bih ja mogao da predjem i ljudi potpisali.

Hahahah, ma kako da ne! Targo je jedini internet provajder, bez njih necu moci da zivim! :D Uradicu hara-kiri ako ih za par godina budem trazio, a oni tad nece da dodju...:d
Ajde ne zanosite se, molim vas! Ne kapiram sta toliko ocekujete od njih, kad ih ovako zeljno iscekujete i hvalite, a da ni ne znate sta ce tacno ponuditi. Ponasate se kao deca.

Princip u svakoj uređenoj zemlji je i da se obavezno plaća održavanje zgrade, da se redovno obnavlja fasada, da onaj na prvom spratu plaća održavanje i krova i liftova... S obzirom da Srbija to nije, ovde svako može da radi šta mu je volja i da sprečava svoje komšije da uživaju u kvalitetnijoj IT usluzi tražeći mito da bi se potpisao na pišljivi papir!

Poslednja izmena:
Hahahah, ma kako da ne! Targo je jedini internet provajder, bez njih necu moci da zivim! :D Uradicu hara-kiri ako ih za par godina budem trazio, a oni tad nece da dodju...:d
Ajde ne zanosite se, molim vas! Ne kapiram sta toliko ocekujete od njih, kad ih ovako zeljno iscekujete i hvalite, a da ni ne znate sta ce tacno ponuditi. Ponasate se kao deca.
A da li si ti vlasnik stana u kome živiš i kako je proteklo uvodjenje kablovske? Misli da ce operater kasnije da ti dovodi instalaciju free? Iz mog ne dečijeg iskustva to bas nije tako.

O cemu ti to pises, ko kaze da ce uci tek tako?! Uvek kada je ranije trazena dozvola za tako nesto, domar zgrade ili predsednik Kucnog saveta su isli OD STANA DO STANA da traze potpise vlasnika stanova. Takva je procedura bila bar pet-sest puta do sada (ne samo kada je net i kablovska u pitanju, vec i postavljanje antena na krov zgrade). I nije to bilo tako samo kod nas, vec i na vecini drugih mesta.
Procedura je takva da ulazak u zgradu odobrava ili Izvrsni odbor zgrade ili se sakupljaju potpisi stanara. Treba sakupiti popise vlasnika vise od 50% povrsine zgrade. Tada ne bih imao pravo da se bunim, jer je to odluka vecine...ali, ja mogu da se kladim da ce penzosi biti svi redom protiv jos jednog, treceg po redu, busenja u zgradi i provlacenja kablova...bice protiv ako Targo ne ponudi nesto konkretno sto ce stariji ljudi prepoznati kao svoju korist i korist za zgradu u ovoj prici!
Tako da, molim te drugi put se elementarno informisi pre nego sto nesto napises.
I da: ja tvrdim da je ovo princip u svakoj uredjenoj zemlji, ali s obzirom da Srbija to nije, ovde se moze svasta desiti. Videcemo...

Ti brate popi nesto za smirenje pre nego sto krenes da peniš. Dati saglasnost za ulazak u zgradu i potpisati ugovor o koriscenju su dve razlicite stvari. Ova akcija nema nikakve veze sa dosadasnjom praksom provajdera da polovina stanara mora potpisati ugovor o pruzanju usluga pre negoli se odluce da uvedu svoju infrastrukturu u neku zgradu. To sto imas iracionalan strah ili trolujes u korist nekog od postojecih provajdera to nisu stavovi koje bi srcano trebao da branis na forumu

Ne ide nikakav domar niti predsednik nego ce njihovi ljudi imati standove ispred zgrade i ici od vrata do vrata i traziti potpise...

Ma to je njihova stvar ko ce obilaziti stanare, bitan je princip - da moraju da skupe potpise!
Kod mene u zgradi su to radili par puta predsednik ili domar. Ali, uvodjenje Radijus vektora i postavljanje antena na krov je bilo u interesu zgrade, pa se i uprava malo iscimala u kolektivnom interesu. Tada je RV instalirao i omogucio da besplatno koristimo video nadzor. Na krov su postavljane antene za bezicni internet (sto provajderi placaju zgradi).
U ovom slucaju ja cak i ne verujem da bi se bilo ko iz zgrade cimao zbog nekog Targo telekoma. Sto bi to cinio zarad tudjeg interesa? Ako Targo ne ponudi nista zgradi, sami ce skupljati potpise, ali ne verujem da ce ih imati dovoljno. Kad ih je skupljao neko iz uprave, stanari su imali vise poverenja i lakse prihvatali da potpisu, jer im je objasnjen konretan interes. Bez takve ponude mislim da ce penzioneri masovno odbijati da daju saglasnost...

Poslednja izmena:
Sve zavisi od dogovora. Kod mene u ulazu su lepo pitali savet skupstine stanara: "Hocete li vi da skupljate potpise ili nasi ljudi". Prvi dogovor je bio da predsednik skupstine skupi potpise, ali posto je zaboravio, onda su dosli iz Targa da ga podsete. Nakon toga je odrzana skupstina stanara kako bi svi zauzeli zajednicki stav, i u tom pregovaranju je dogovoreno da se Targo pusti u zgradu, odnosno da stanari potpisu saglasnost.
Ne vidim nista lose u tome, ja sam insistirao da se Targo pusti, da hoce SBB ili IKOM, i njih bi pustili.
To ti je kao da neko pita da li bi jos jednog operatera mobilne, fiksne, da li bi jos neki TV program.... DA, ako me u startu nista ne kosta DA, a onda cu da vidim da li mi ponuda kasnije odgovara.

...ali, ja mogu da se kladim da ce penzosi biti svi redom protiv jos jednog, treceg po redu, busenja u zgradi i provlacenja kablova...bice protiv ako Targo ne ponudi nesto konkretno sto ce stariji ljudi prepoznati kao svoju korist i korist za zgradu u ovoj prici!

U ovom slucaju ja cak i ne verujem da bi se bilo ko iz zgrade cimao zbog nekog Targo telekoma. Sto bi to cinio zarad tudjeg interesa? Ako Targo ne ponudi nista zgradi, sami ce skupljati potpise, ali ne verujem da ce ih imati dovoljno. Kad ih je skupljao neko iz uprave, stanari su imali vise poverenja i lakse prihvatali da potpisu, jer im je objasnjen konretan interes. Bez takve ponude mislim da ce penzioneri masovno odbijati da daju saglasnost...

"Tudjeg interesa"? "Ponude nesto konkretno zgradi"?

Iskreno, vrlo pazljivo citam sve postove, pa i tvoje, i bas ne mogu da skapiram tvoj rezon. Hajmo ovako, sta "zgrada" gubi ako dobije konkurentnog ISP, KDS i TV provajdera??? Imacete jos jednu vertikalu u hodnicima, i treba pretrpeti busenje... ne znam koliko dan-dva. Sa druge strane, dobicete MOGUCNOST da sutra bilo ko od vas BIRA od koga ce uzimati internet, TV ili telefoniju (videces i ovo ce biti vrlo bitno ubrzo). A dobijate direktnu opticku infrastrukturu!

Cene, ponuda, i sl., mislim da je u vise navrata objasnjeno zasto ih nema, i meni je logicno - jer ako bi oni SADA objavili cenovnik - recimo za 10/5 1200 din (SAMO PRIMER), a oni krecu tek za mesec, dva, tri jer je ovo Srbija pa Telekom moze da potegne nege drzavne veze i ne izda im neku dozvolu za pocetak.... I bas pred njihov pocetak, Telekom objavi MEGA PONUDU da uzmete internet 16/1 za 1 dinar prvih godinu dana! Jeste da ce oni da vas obavezu na ugovor od 5 godina, jeste da je to opet samo 1 Mbps u uploadu, i sto ce malo ko moci da izvuce realnih 16Mpbs u DL, sta nas neobrazovani penzionerski narod zna? To je 1 din! I oni sad sledecih godinu-dve, treba da ulazu novac (ipak sva ta optika sigurno nije dzabe) i da cekaju ihihiiiii dok im se ulozena sredstva ne vrate (da nepricam o nekoj zaradi)... i tako UNISTAVAJU KONKURENCIJU i ostajemo i dalje sa monopolistom!!!

A sa druge strane, svi koji znaju sta mogu da dobiju, nece imati mogucnost IZBORA koja je normalna u svim zemljama osim u Srbiji! Tebe fakticki ucenjuje jedan KDS operater koji je usao u tvoju zgradu, i sad neka podignu odrzavanje KDS-a 50%, sta ces da radis? Da kacis antenu na prozor?! Jednostavno morac da cutis i placas. Ovako, kad imas IZBOR, onda BIRAJ onog ko tebi najvise odgovara.

Izvini, ali bas takvim razmisljanjem pravis Srbiju koju opisujes kao "Divlji zapad". Cim si ovde, znas sta je internet, dovoljno si tehnicki obrazovan, i cudi me da nisi shvatio da mnostvo ISP-ova i ozbiljna konkurencija je oborila cene interneta na sadasnje.... inace bi mi za ove pare imali bar 50% sporiji net, ili vece cene...... ZIVELA KONKURENCIJA!

Ponovicu - kad bi u moju zgradu hteli da dodju SVI provajderi i da besplatno uvedu svoje vertikale, toplo ih pozivam!!!! SVE :)

Ja ne znam sto se mucis da objasnis coveku koji ocigledno troluje protiv Targa, mos mislite bori se protiv zle optike hehe.

Aj sto troluje nego da vidis kad napuni 70 godina sto ce taj da dr.a stanare svoje zgrade ima mast da im vadi :d

Nazad
Vrh Dno