Poštovani,
Što se radova tiče. Mogu trajati do tri dana. Nakon završetka radova se sa Predsednikom skupštine stanara organizuje obilazak zgrade. Instalacije do stanova će se srovoditi kada budemo krenuli sa pružanjem signala korisnicima, početkom leta. Mesec dana pre puštanja servisa javnost će biti obaveštena o cenama svih naših usluga. Hvala na razumevanju i strpljenju, a mi se nadamo da ćemo opravdati Vaše poverenje.
S poštovanjem,
Vaš TARGO Telekom
Jedna osoba iz Targa (pomenuti ekonomista) vodi ekipu, i jedini je koji komunicira sa stanarima.
Druga osoba iz Targa radi isključivo nadzor, kontroliše urađeno, do njega nisam uspeo da dođem. Ali ovo što sam pomenuo - prihvatio je kao dobro urađeno, nije stavio primedbu.
Nikakav projekat nemaju, čak mi grubu skicu.
Jel sve u redu?@MIB i @markomix: Znam da ima i na 6 meseci, ali je daleko nepovoljnije od 2 godišnjeg Ugovora.
Bilo bi lepo kada bi barem rekli kada će da objave cene i listu kanala. Zato što je uskoro jako širok pojam. Pošto je odgovor Uskoro ćemo objaviti cenovnik, kada je neko na njihovoj
A zasto bi ti sprecio nekog drugog da koristi njihove usluge? Mozda neko zeli veliki upload bez obzira na cenu? Ako je tebi skupo, ti nemoj da potpises ugovor, ali nemoj druge da sprecavas.Zato i treba da znamo cene i ponude pre njihovog ulaska u zgradu, a ne da budemo dovedeni pred svrsen cin. Takva postavka je u interesu svakog korisnika.
Moze ko sta hoce da prica, ali ovi iz Targo telekoma su ga stvarno preterali. Sve kao nesto kriju navodno zbog konkurencije. Bas me zanima da li bi ta prica prosla negde na Zapadu...pa koliko su samo puta odlagali pocetak rada?! Bar 2 ili 3 puta na razlicitim lokacijama. Vrlo neozbiljno i neprofesionalno.
A zasto bi ti sprecio nekog drugog da koristi njihove usluge? Mozda neko zeli veliki upload bez obzira na cenu? Ako je tebi skupo, ti nemoj da potpises ugovor, ali nemoj druge da sprecavas.
A ko kaze da bih sprecio nekog drugog? Gde sam to napisao? Ja sam pisao iskljucivo o sebi, kako cu se ja postaviti. Drugi nek' rade sta im je volja, ali ja necu potpisati dozvolu za njihov ulazak u zgradu dok ne vidim ponudu! To je nesto najprirodnije, sto je potpuno u skladu sa zdravim razumom!
Ako potpisujem bice to iskljucivo zbog konkurentnosti usluga, a da bih znao jesu li konkurentni moram prvo da vidim ponudu. Zasto bih potpisivao nesto na slepo? Ako hoces pristup, izvoli pa kazi sta nudis...tako je to u civilizovanom svetu!
Totalno ti je pogresna logika. Ulaze u zgradu bez obzira da li ce neko da potpise ugovor ili nece. Bez ikakvih preuzetih obaveza.
Mozda je pametnije da ne udju u zgradu, pa onda za par godina ako pozelis da predjes kod njih... Krenes po ulazu da skupljas potpise da li ce stanari da daju po xx evra za uvođenje. Sva sreća pa su kod mene u ulazu normalni, lepo sam zamolio komsije da potpisu kako bih ja mogao da predjem i ljudi potpisali.
A da li si ti vlasnik stana u kome živiš i kako je proteklo uvodjenje kablovske? Misli da ce operater kasnije da ti dovodi instalaciju free? Iz mog ne dečijeg iskustva to bas nije tako.Hahahah, ma kako da ne! Targo je jedini internet provajder, bez njih necu moci da zivim!Uradicu hara-kiri ako ih za par godina budem trazio, a oni tad nece da dodju...:d
Ajde ne zanosite se, molim vas! Ne kapiram sta toliko ocekujete od njih, kad ih ovako zeljno iscekujete i hvalite, a da ni ne znate sta ce tacno ponuditi. Ponasate se kao deca.
O cemu ti to pises, ko kaze da ce uci tek tako?! Uvek kada je ranije trazena dozvola za tako nesto, domar zgrade ili predsednik Kucnog saveta su isli OD STANA DO STANA da traze potpise vlasnika stanova. Takva je procedura bila bar pet-sest puta do sada (ne samo kada je net i kablovska u pitanju, vec i postavljanje antena na krov zgrade). I nije to bilo tako samo kod nas, vec i na vecini drugih mesta.
Pa sta ti mislis, ovo je divlji Zapad, pa svako moze da ulazi gde mu se cefne?
Procedura je takva da ulazak u zgradu odobrava ili Izvrsni odbor zgrade ili se sakupljaju potpisi stanara. Treba sakupiti popise vlasnika vise od 50% povrsine zgrade. Tada ne bih imao pravo da se bunim, jer je to odluka vecine...ali, ja mogu da se kladim da ce penzosi biti svi redom protiv jos jednog, treceg po redu, busenja u zgradi i provlacenja kablova...bice protiv ako Targo ne ponudi nesto konkretno sto ce stariji ljudi prepoznati kao svoju korist i korist za zgradu u ovoj prici!
Tako da, molim te drugi put se elementarno informisi pre nego sto nesto napises.
I da: ja tvrdim da je ovo princip u svakoj uredjenoj zemlji, ali s obzirom da Srbija to nije, ovde se moze svasta desiti. Videcemo...
Pa sta ti mislis, ovo je divlji Zapad, pa svako moze da ulazi gde mu se cefne?
...ali, ja mogu da se kladim da ce penzosi biti svi redom protiv jos jednog, treceg po redu, busenja u zgradi i provlacenja kablova...bice protiv ako Targo ne ponudi nesto konkretno sto ce stariji ljudi prepoznati kao svoju korist i korist za zgradu u ovoj prici!
U ovom slucaju ja cak i ne verujem da bi se bilo ko iz zgrade cimao zbog nekog Targo telekoma. Sto bi to cinio zarad tudjeg interesa? Ako Targo ne ponudi nista zgradi, sami ce skupljati potpise, ali ne verujem da ce ih imati dovoljno. Kad ih je skupljao neko iz uprave, stanari su imali vise poverenja i lakse prihvatali da potpisu, jer im je objasnjen konretan interes. Bez takve ponude mislim da ce penzioneri masovno odbijati da daju saglasnost...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari