Šta je novo?

Targo Telekom

^ A aj mi samo molim te objasni zasto tebi kao krajnjem korisniku net-a i tv-a je bitno, da li je Targo dobio prvi dozvolu i da li je Dulic uzimao mito ili nije??? Ne kapiram kakve to veze ima sa tobom? Tebe bi valjda trebalo da interesuje da imas sto bolju uslugu za sto normalnije novce, i da imas izbor (izmedju provajdera)
Да ли би ти било ОК да неко из садашње власти искористи положај и отвори продавницу у којој би се продавали рецимо телевизори по много нижим ценама него код осталих пошто је јелте прескочио плаћање пореза и царина а и набавна цена је била добра? Па још купио од кума неку фабрику за евро и ту као производи. Или да дозволимо рођацима ових на власти да опет продају шверцован бензин у кантицама, а цена може да буде много нижа јер су цариници имали паузу кад су ови пролазили а порезници нису видели ништа?

Ваљда је нама као крајњим корисницима битно да буде јефтиније.

И да, данас постоји понуда оптике од разних провајдера, само што није покривен сваки део земље али у сваком случају јесте много већи него што је имао ТТ. Овде имамо бар 3-4 таква који само шире мрежу а да то нису мтс и сбб који такође раде. И то по прописима ... ваљда. Наравно, опште је познато да и ја користим оптику и то по приступачној цени.

Да ли би ти било ОК да неко из садашње власти искористи положај и отвори продавницу у којој би се продавали рецимо телевизори по много нижим ценама него код осталих пошто је јелте прескочио плаћање пореза и царина а и набавна цена је била добра? Па још купио од кума неку фабрику за евро и ту као производи. Или да дозволимо рођацима ових на власти да опет продају шверцован бензин у кантицама, а цена може да буде много нижа јер су цариници имали паузу кад су ови пролазили а порезници нису видели ништа?

Ovo mi nekako zvuci poznato. :\ Svaka slicnost sa stvarnim stvarima je slucajna, zar ne?

Eh, da je nacin na koji je Targo krenuo da posluje najveci problem u zemlji...

Mnogi krecu i mutnije od toga pa posle kada se razvije biznis, plate kome treba i svima super i mi kao korisnici/potrosaci ne mozemo tu nista da uradimo.

Jos ste kod Targa?! I jos ih "branite",pa to je skolski primer Stokholmskog sindroma! :D

Evo vec vise od godinu dana nisam kod tih smradova i "progledao" sam. Koga briga ko je tu sta i zbog cega,politika bla bla.Poenta je sta ko nudi i za koje pare.
Evo kod drugog provajdera,za iste pare (kad se obracuna popust) brzi net koji nikad ne puca,gomila HD kanala,dodatni paketi (SK,HBO itd.)..a kod ovih sam bio srecan
ako u mesec dana 20 dana imam net,a o TV usluzi da ne pricamo...nemaju je! I taj famozni "upload" argument hahaaaa :smoke:

Blago tebi kad imaš stabilan net kod tog SK HBO provajdera!

Sent from mTalk

E, sad je gotov :)
Od uvođenja kod nas ga imam, do sada svega par kraćih prekida po nekoliko minuta, ali od popodne ga nema nikako. Ili je neki kvar na uređaju ili negde na liniji, a možda su se i ugasili, ko to zna? U svakom slučaju, nema koga da zovem i nema ko da popravi. Sutra je radni dan pa da tražimo alternativu :)

Stara pazova izgleda niko nema targo od 17:03. Sija samo power lampica i to je to...

Blok 45 od jutros u 6 nema neta.

Živ je Targo umro nije :p

Danas na parkingu u novom Merkatoru, parkirano Targo vozilo. Čim im i to nisu oduzeli, znači radiće još :)

^Ma nisu ih ni skidali xD

Jel ima neki pozitivni info? Ili opet ništa

Sent from my P00C using Tapatalk

Neko ima problem? Od jutros Blok 1/fontana - nema neta.. Svetli link lampica.

Radi li im uopste sajt ?

Ne radi im sajt ali sam uredno danas dobio racun. A sto se tice neta otkad sam ukinuo wifi radi net za sve novce.

Kako sam napisao da je internet ok, zaglupeo se modem i uradim reset i nema neta naravno. Sace adresa za koji dan khkh.

Meni je stajao duugo da se nisam logovao u njega u bridge modu.
Svetli neka lampica za link, ali se vise ni ne secam kako da mu pristupim. Pokusao sam 192.168.1.1, 192.168.0.1 i 10.0.0.1 sa statickom konfiguracijom.. Zna neko ili je meni crkao uredjaj?
Ponasa se u sustini kao da nema dhcp servera... @ceva tebi isto? resio?

Poslednja izmena:
Ma klasika. Blinka internet i ceka dhcp. Ima tv signal sto je dobro znaci nije neko presekao kabl. 192.168.1.1 root:admin

Ma jok. Blink blink blink. Po ko zna koji put razmisljam sta je alternativaa. Mts ako ima slobodnih portova 50mbs, sbb, ptt.net ili da uzmem telenor home. I taman odlucim a targo proradi. Sada opet blejim u ponude i racunam.

Sad bio tamo.

Bata me je sa vrata pitao da li sam dosao da raskinem ugovor.

Ja rekoh - za pocetak da vidim sta se desava. Kaze crkla im je neka "ploca", i sad gledaju sta ce i kako. Nada se da ce sutra biti popravljeno.. Ali onda se malo povukao - kaze nije siguran ni da znaju sta je a ni kako da poprave.

Sto se prodaje tice - bilo je pitanja. Ni na drugoj ponudi niko (nije smeo) da se pojavi. Valjda je bizmismenu koji se nameracio da kupi silnu optiku puno, pa ceka jos malo da padne, cena, a ovima koji bi zapravo mogli/hteli da kupe, ne pada napamet da im mafija dodje na vrata...

PS Ako neko ima da mu jos radi - mozda je samo dhcp crkao - da probam da konfigurisem svoju (staticku) ip adresu - da mi kaze sta treba da bude default gw?

Legendarna ploca. Izgleda da ce Targo da nadje novog gazdu kada i mts optika proradi tj nikad.

Pre ce TS optika nego sto ce TT da "proradi"...

Ma znam Zeho. Svi znamo da od targa nema nista. I opet mi tutnji u glavi "Should I stay or should I go now? If I go, there will be trouble And if I stay it will be double". Da li da sacekam ponudu optike mts-a i da uzmem telenor home da premostim ili da uzmem ptt net kao najjeftinije ili da uletim u igranku zvanu sbb. Ajd da ostanem samo na kvalitetu interneta koji od ovih je najstabilniji? Svaki ima +i jos vise - u odnosu na targo kada radi. E sta mi je ciniti?

Za MTS optiku ces da popricekas... Ja na zalost nemam toliki izbor... imao sam samo ADSL i to ne vise od 20M, i Radijus Vektor. Izabrao sam ovo drugo i SVAKI DAN zalim sto mi Targo vise ne radi :( Toliko je dobro radilo... i bolje je radio cak i kada smo imali probleme sa Targom... u odnosu na Radijus Vektor. Ja bih pokusao sa SBB da imam tehnickih uslova.... al *mjau**mjau**mjau*.

Vrh Dno