Ne vredi, čim ne objavljuju šta se dešava to je frustrirajuće. Ranije sam išao do njih da se informišem. Trenutno sam bez kola, pa je teško izaći sa posla do njih i nazad. Ako imaju toliko problema, a mi smo još tu mogao bi neko od njih da se malo više iscima da obavesti korisnike. Imaju fejs pa nek napišu, "sry ljudi, imamo taj i taj problem ne znamo kako da rešimo". Najgore je biti ovako u neznanju šta se dešava. Ni na telefon se niko ne javlja.
Pošto smo i moji roditalji i ja prikačeni na Targo (dva domaćinstva), usled neinforisanosti, sam poslao njih u mts, a odmah potom otišao i ja. Telekom optika obećava, samo da je puste. Ovo su informacije koje su mene zanimale, da li sa priključkom Net 20 mogu da pređem na box paket bez da kršim ugovor, i da li kad puste optiku mogu sa vdsl da pređem na tu optiku bez da kršim ugovor. Na oba pitanja sam dobio potvrdan odgovor. Tako da će to biti bezbolno. Inače ne znam ko je kako upućen, Telekom je pre par meseci izbacio cene za optiku nakon čeka su te informacije ubrzo i uklonjene. Koliko me sećanje služi prvo je bilo da je paket od 100/20 negde oko 1700din., a posle je promenjena cena na oko 3000din. nakon čega su cene skinute.