Šta je novo?

Targo Telekom

Sada sam bio do mts-a. Optiku ce pustati po blokivima, ma sta im to znacilo, nece biti uslov fixni telefon, moguc bezbolan prelazak sa adsl tj vdsla na optiku, cene nemaju pojma, imam uslova i port slobodan za 50mb/s. Izuzetno ljubazni. Telenor e oni su puni sebe, arogantni cak sta vise neljubazni. Za home internet nema nikakvih popusta uzmi ili ostavi. Posle podne idem do sbb-a i ptt net. Inace i dalje blinka internet lampica.

Dobio sam odgovor od targa "Zbog havarije na delu opreme, imamo prekid internet saobraćaja ka većem broju korisnika. Iz istog razloga nije dostupan ni naš sajt., pa nismo u mogućnosti da javno objavimo obaveštenje za korisnike."
Bio i do sbb-a i ispostavi se da imam optiku uvedenu u zgradu i prijavio se za trio gold optiku (200/20 +tv + fixni) i sada cekam majstore. Ispade odlicna ponuda za 3689 dinara, 5 ili 6 meseci 1 dinar (to nisam shvatio ustvari nusam ni slusao sta prica kada je rekla da ima optika). Jeate super ponuda a meni zao sto ode targo, jedan ONT pa razvuces kablove gde hoces , pa imas jedan daljinac. Pa imamo Becks-a za pomoc. E vala nije mi zao ni jednog trenutka koriscenja Targa cak i kada se raspadne internet pa cekam adresu.

Sada sam bio do mts-a. Optiku ce pustati po blokivima, ma sta im to znacilo, nece biti uslov fixni telefon, moguc bezbolan prelazak sa adsl tj vdsla na optiku, cene nemaju pojma, imam uslova i port slobodan za 50mb/s. Izuzetno ljubazni. Telenor e oni su puni sebe, arogantni cak sta vise neljubazni. Za home internet nema nikakvih popusta uzmi ili ostavi. Posle podne idem do sbb-a i ptt net. Inace i dalje blinka internet lampica.

Jesi li razmatrao VIP kucni net?

Ne vredi, čim ne objavljuju šta se dešava to je frustrirajuće. Ranije sam išao do njih da se informišem. Trenutno sam bez kola, pa je teško izaći sa posla do njih i nazad. Ako imaju toliko problema, a mi smo još tu mogao bi neko od njih da se malo više iscima da obavesti korisnike. Imaju fejs pa nek napišu, "sry ljudi, imamo taj i taj problem ne znamo kako da rešimo". Najgore je biti ovako u neznanju šta se dešava. Ni na telefon se niko ne javlja.

Pošto smo i moji roditalji i ja prikačeni na Targo (dva domaćinstva), usled neinforisanosti, sam poslao njih u mts, a odmah potom otišao i ja. Telekom optika obećava, samo da je puste. Ovo su informacije koje su mene zanimale, da li sa priključkom Net 20 mogu da pređem na box paket bez da kršim ugovor, i da li kad puste optiku mogu sa vdsl da pređem na tu optiku bez da kršim ugovor. Na oba pitanja sam dobio potvrdan odgovor. Tako da će to biti bezbolno. Inače ne znam ko je kako upućen, Telekom je pre par meseci izbacio cene za optiku nakon čeka su te informacije ubrzo i uklonjene. Koliko me sećanje služi prvo je bilo da je paket od 100/20 negde oko 1700din., a posle je promenjena cena na oko 3000din. nakon čega su cene skinute.

Meni proradio Targo!

Bio danas da vidim, hocce li iti nesto ili da se pozdravljamo. Momak koji je bio tamo mi rece, da su svi izgledi da cemo "da se pozdravimo".
Pokazao mi je gomilu od preko 150 zahteva za raskidom ugovora, ali mi je i rekao da ako mi nije bas frka sacekam jos koji dan jer ce se onda znati.
Kad ja dodjoh kuci ono radi... ajd sad srecno do sledece "havarije".

Danas vratio opremu i raskinuo ugovor. Sve mi se cini da je def kraj, bas je dosta ljudi doslo da vrati opremu. Inace vec me zvali iz sbb-a i sutra montiranje ili vec sta ide. A ja se nerviram jer se cene na sajtu i ono sto su mi ponudili u radnji razlikuje. Sve u svemu ako neko hoce da predje u sbb put pod noge i u radnju.

Objasni.
Razlika je u cemu i gde je manje?
Dal' je u radnji povoljnije radi nekih dodatnih popusta?

Za sbb optiku na sajtu pise 12 meseci po 1.999 din i ostatak full cena a u radnji 5 (ili 6 ne secam se) meseci po 1 dinar. To je tu negde nego mislim da je sbb ozbiljna firma pa im i sajt azuran. I mreza pokrivenosti optikom nema veze sa realnim stanjem.

E vala svaka im cast. Tih par ljudi sro jos uvek rade stvarno daju sve os sebe da rese probleme.

Trk nazad po opremu... :d

:):):):):)
Jel ima neko visak ont-a samo da probam da li su me iskljucili ili ne.

Sve je bilo super do ove godine, kraj januara par dana, kraj februara par dana, sredina marta par dana i onda od 30.03. bez ičega (još i kablovska nestala, koja do tada nije nestala).
Prvi put posle 30.03. se vratio u maju čitava 3 dana. Sećam se da je neki dan jednom došao na minut i nestao, pa posle pola sata došao na 15 minuta i nestao. Evo ga danas posle dve nedelje sigurno i ta tri dana kada je radio kao nekada.
Juče, prekjuče se vratila kablovska a malopre i net.
Svima nama koji smo ostali verni budući gazda da da neke doživotne ugovore.

Mozda neko zna. ONT je u bridge modu, a posle njega je edimax ruter. Hocu da ga zamenim sa Asus RT-AC53. Koliko ce da traje prihvatanje nove mac adrese, ili je bolje da kloniram mac adresu od edimaxa?

Net radi već 3 dan. Dva restarta dnevno, ali kad se restartuje treba mu 5 minuta da se vrati, nešto duže nego kada se to dešavalo pre velikog kvara i nefunkcionisanja 2 meseca :D
Sinoć je doduše nestao oko ponoći, a u toku noći se vratio.

Kako se raskida ugovor? Niko se ne javlja na call service vec mesecima. Gde nosim opremu?

Sta u slucaju kad je optika od Targa dovucena u zgradu a firma je u stecaju? Dali se jednostavno ceka dok neko ne kupi firmu da se moze prikljuciti?

U izveštaju o trećem pokušaju prodaje Targa stoji:
У поступку који је спроведен на основу објаве о јавној продаји, један потенцијални купац је откупио документацију, чиме је исказао
озбиљну заинтересованост за овај правни посао, али је након тога одбору поверилаца, стечајном управнику и стечајном судији
доставио Молбу за додатно време, како би могао прибавити потребна одобрења и сагласности својих органа управљања. Овај захтев
образложили су чињеницом да се ради о мултинационалној компанији, за коју је неопходно испуњење строго прописаних процедура и
услова у вези одобрења ове врсте куповине.
Одбор поверилаца дао је своју сагласност на Молбу потенцијалног купца за додатно време.
Имајући у виду све наведно, сматрам да је оправдано без одлагања наставити процес продаје И нову јавну продају заказати по хитном
поступку, поштујући минималне рокове предвиђене Законом.
Предлажем да се оглас за продају стечајног дужника објави дана 18.07.2018. у два високотиражна дневна листа, “Политика” И “ Данас”,
а да се као датум продаје утврди и објави 17.08.2018. у 12 часова.

Znači, imamo kupca??????????

Potencijalnog. Nadam se da ce prodaja biti uspesna, i jos da nije neki od nasih igraca, pa da imamo pravu konkurenciju.

Sent from my SM-A7100 using Tapatalk

:-D pitanje za one koji su raskinuli ugovor sa Targom - koliko ste dugo sedeli u holu i zvonili na vrata

Pre dve godine oko 15 minuta, tada su radile samo dve žene tamo, ali su bile u kancelariji pozadi pa sam morao da ih ulovim kad prolaze hodnikom :)

Sajt ne radi duze vreme. Neko je ranije napisao da su mu odgovorili mailom da nakon neke havarije sajt im vise nije dostupan.

I mene zanima da li cekamo neki novi pokusaj prodaje. Cini mi se da je bio rok ovih dana?!

Sent from my SM-A7100 using Tapatalk

Zakazana četvrta prodaja Targa za 8.oktobar, po istoj ceni kao i u trećoj (20 400 000 evra). Izgleda da se neimenovani kupac iz treće prodaje povukao.

Hvala za info... Ja sam negde bio procitao da je taj neimenovani kupac trazio neko produzenje roka i nije mu odobreno... od sta ja znam koga... Iskreno bih voleo da ih neko kupi, ali da ne bude nekao od nasih postojecih firmi/provajdera nego da dodje neko kao sto su bili oni na pocetku - prava konkurencija, pa da drugi podignu kvalitet usluge i brzine.

P.S. Gde si procitao tu informaciju? Vise im ni sajt ne radi pa tamo tesko... :) A na nabavke.com ne mogu da pronadjem ili ne znam da pronadjem :)

Vrh Dno