Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel taj 8.7 prikazuje fore na pocetnom ekranu kao tiles, i moze li da se prebaci da prikazuje listu? ka sa. na 8.0.x pro izmedju ostalog i zbog ovoga, kasnije verzije koja sam probao nisam mogao da namestim da prikazuju listu.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
 
Ima tiles, ali koliko vidim ne može lista...?
3aecc2fe13ce5a0af7a2365cd7f33e60.jpg
 
reko ja nisam znao da namestim .. ne znam sta su im liste smetale .. meni u principu ni jedan od tih modernih stvari ne treba, nego sam skoro radio factory pa nisam siguran da sam vratio pravi apk jer na nekim forumima zabada ako stranica ima puno slika, tj ne ucitava slike dok se ne restartuje app, a znam da pre to nije bio slucaj. sreca pa moze pro na tim starim verzijama, i svima dobro.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
 
Ja jos uvek koristim staru verziju 736,na njoj stizu notif, nekad zabaguje ali se vrati brzo u normalu..
 
Šta je ovo sa TT? Imam verziju 8.8.9 i od jutros nijedan forum ne otvara kao pre. "Vrti" i po 30 sekundi pre nego što otvori neku temu.
 
Ma da, serverski problemi verovatno, dešava se...8.8.6 kod mene...
 
Tapatalk pro, poslednja verzija, ceo dan ne radi kako treba.
 
Добро је - није само до мене :d
Убих се цели дан скидајући нове и старе везије. Што бесплатне, што ВИП, и нити једна неће да се улогује на форуме на којима сам пријављен.
 
Neverovatno je da se svelo na jednu aplikaciju poput ove, a ona je u sustini odron.. Kako to da programeri ne rade na ovakvim aplikacijama i da imamo izbor na Playu kao sto je slucaj za sve druge Apk..
 
Meni i dalje neki forumi u totalnom outu. Uopšte ih ne učitava.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Meni već mesec i više ne stižu obaveštenja. Probao sa više verzija , isti rezultat. Nova obaveštenja vidim posle osvežavanja ali sama notifikacija ne radi.

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока
 
Ja promenio mob i mislio da ne otvara zbog toga. :D
 
Meni već mesec i više ne stižu obaveštenja. Probao sa više verzija , isti rezultat. Nova obaveštenja vidim posle osvežavanja ali sama notifikacija ne radi.

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока
Kod mene je tako nekih godinu i po dana ako ne i duže, navikao sam se da ova aplikacija nema obaveštenja.
Pro verzija je u pitanju.
 
Meni stizu redovno obaveštenja (ne bas za svaki post), ali mi nikada ne stizu za PM. Obicna verzija.
 
Nadam se da je zbog hijack-ovanja linkova i da ce ih naterati da izbace to.
 
Šteta. Ja bi banovao sve te što menjaju planove plaćanja. Kupiš jednom kao lifetime, oni gospoda promene na godišnju pretplatu i ponište tvoju kupovinu s obrazloženjem da je to bio support da budu još bolji... Evo vam sad srednji prst

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
 
Ima li neko onu staru proverenu verziju za android (potpisanu)?

Sent from my Poco X3 using Tapatalk
 
Da li je neko instalirao poslednju verziju koja se pojavila posle nestanka tapatalka sa Pleya, da li su ubacili u postavke povecanje fonta texta?
 
Nisu

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока
 
Guram verziju 8.3.6 vec neko vreme, mozda najvise zbog kasnije izbacene opcije skidanja slika ako tipa nemam pro verziju ili tako nesto...

Jel to i dalje slucaj sa najnovijim verzijama da znam dal da azuriram ili da ostajem na ovoj? Smara me da svaki put kad kliknem update all, skrolujem kroz listu da iskljucim tapatalk.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno