Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na Pro verziji mi baguje deo gde su "subscribed" teme iz svih foruma... Odjednom je prestao da osvezava taj deo. Ako udjem u recimo bench forum deo tu osvezava...

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Do tvog fona je predpostavljam meni savrseno radi.
Koji pro je u pitanju?

@mrmilos i kod mene je isto, probao i na VIP sa 4pda i na zvaničnoj aplikaciji. Google Pixel 3

Verzija je 8.8.0

Kod mene 8.8.4
Od pre neki dan do danas stižu notifikacije, ali ne sortira teme sa novim porukama i piše da je najnovija od pre xx sat/dana. Ali kada otvorim temu, pošalje me na prvu unread poruku I radi OK.
Od jutros, nema više ni notofikacija.

Kod mene 8.8.4
Od pre neki dan do danas stižu notifikacije, ali ne sortira teme sa novim porukama i piše da je najnovija od pre xx sat/dana. Ali kada otvorim temu, pošalje me na prvu unread poruku I radi OK.
Od jutros, nema više ni notofikacija.
Ista verzija, isti slučaj, samo što kod mene još uvek (srećom) pristižu notifikacije na telefonu. Baš se nešto poremetilo, a bilo je sve super. Pih

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Meni sada pro verzija 8.8.0 radi super.

Sent from Samsung A71 using Tapatalk

Ista verzija, isti slučaj, samo što kod mene još uvek (srećom) pristižu notifikacije na telefonu. Baš se nešto poremetilo, a bilo je sve super. Pih

Počele su i meni večeras da stižu, ali uglavnom ne mogu da otvorim aplikaciju kroz notifikacije. A evo sad sam probao i otvorio je.

Ovo je opsti haos subscribed temama. Ne umem ni da opisem sta se tacno desava. Probao sam clear data/cache, podesio pokretanje na manual da ga ne gasi u pozadini.. haos ostaje

Upravo tako, ludnica. Prikazuje kao da ima od 15 pa navise sati poslednji post u mojim temeama. Sve zivo sam probao ali ne pomaze

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sad ponovo sve radi kako treba. Bar kod mene.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

I kod mene

Sa apple store koja je verzija, nemam nikakvu specijanu.

I kod mene proradilo samo od sebe

Ranije sam mogao u samoj aplikaciji da pustim klipove sa YouTube-a, sa nekim update-om je to ukinuto. Koristim Tapatalk pro na iPhone-u 11 pro. Jel neko podešavanje u pitanju ili više jednostavno ne postoji ta opcija?

Kod mene evo cetvrti dan nema notifikacija verzija 8.8.2.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Ima li sta poboljsano na 8.8.3 pro u odnosu na 8.5.0 koju imam, cisto pitam jer da skidam il da ostanem na ovoj.

Kod mene uvek najnoviji pro i već godinu dana ne dobijam obaveštenja.

Ja sam imao 8.6.0 pro na Samsungu, radio je kao treba . Kada sam prešao na Xiaomi, nisam imao notifikacije, tačnije stizale su ali neprimetno ... bez paljenja ekrana i zvučnog signala.... Bez ikakvih izmena instalirao sam 8.8.3 pro i sada sve radi kao što treba....

from komsa's Mi 9T

Azurirao sam se na 4pda update, udavise ove reklame, ne bi mi ni smetale toliko da ne usporavaju drasticno aplikaciju...

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Kasne mi notifikacije i pp. Da li je do verzije tapatalka, skinuo sam ovu vip sa slike? Stavio sam tapatalk na auto start, ali ne pomaze. Imam mi9t, MIUI 11.0.3.0.
a4d9e6c1e3fd0ca3e486400c0d15522d.jpg

Ма зеза Тапаталк, тотално су га уке.али, мени некад и не стижу обавештења, тек кад уђем онда почне звоњава. Мислим да су проблеми почели са Андроид 10.

Nema veze sa verzijom androida. Meni već godinu dana ne stižu obaveštenja, digao sam ruke...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno