Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde nestade "Gray-out read discussions" v7.4.1?

Ne mogu da provalim koja verzija provjereno dobro radi na Oreu bez cuclanja baterije. Probao 2-3 zadnje isto. Necu se vracati valjda u 2017-tu .

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Kako da nekome pošaljem pp?
Kada kliknem na nečiji profil nema opcije nigde.

Poslednja izmena:
Kako nema, kad kliknem na tvoj profil pojavi mu se narandžasto +Message i onda opcija da li hoću Chat ili Forum PM...

Ako nista barem sam disable-ovao razne Activity-e od Tapatalka. Gdje god ima Adsa i Facebooka ne moze na dobro izaci. More bit bidne samo bolje...[emoji16]

Natovarili su masu toga u pozadini, mozda cak sada i ne bude one VIP reklame, za sada nema da ne ureknem.[emoji44]

Poslednja izmena:
@Martin Mystere hm sad je ima.. Ili je taptalk pobrljavio ili sam ja xd hvala

Ne mogu ni ja da se naviknem. Stalno se zalijecem na bold font kao ko fol neprocitan, sad moze samo da se uprati sa strane (plava linija je neprocitano).

Ovu ne znaju đe gone, ne znam sta im je smetalo pa izbacise mnogo korisnu opciju...[emoji23]

Umjesto da stave kvacicu za 'procitano' odmah pored teme, da ide brze i lakse jer de ta opcija najvise i koristi, da se ne mora ici na tri tacke pa...

Vidim da to ustvari ima na nekim forumima, ali ne i na ovom...

Puca li jos nekome app nekad kad pise odgovor, uglavnom kad se smajliji ubacuju sa tastature. Izludi me, otkucam nekad text, pa se sve ponisti...

Poslednja izmena:
Pojavila se plava crta pored nepročitanih poruka sa leve strane. Ne znam da li je bilo pre, pa nisam primetio.

Nije ni meni to radilo posle apdejta. Deinstalirao TT pa instalirao ponovo i pojavilo se opet u opcijama. I radi. Mada imam pro verziju.

14a3d09532f752eda74e3a5f3928cab2.jpg
bb470d903d3ea07287ea6a428a1d5dd8.jpg

Danas na Pro stigla verzija 7.4.0. Cudna su slova u feed-u velika su suvise pa prikazuje najvise dve teme po strani.... ne bi oni bili oni kad ne bi nesto uprskali.

Huawei P10

Danas na Pro stigla verzija 7.4.0. Cudna su slova u feed-u velika su suvise pa prikazuje najvise dve teme po strani....

+1
I, naravno, nestade opcija "Grey Out Read Discussions" [emoji16]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

To nisam ni primetio, uh bre...

Huawei P10

Odustao sam od čekanja, vratih se na 6.5.6 - godinu dana stara aplikacija (verzija) ako ne i 5x bolja od poslednje verzije....

Ja sa iste od kad je izasla nisam ni menjao, sve pre i posle nje su losije, ova je skoro savrsena verzija.

Ali jel moguće sa ovo izbace!? Dobro pročitah da ne radim update.

Jedino ako brisanje, pa instalacija, volšebno ne vrate jednu od najkorisnijih opcija. Zaista mi nije jasno zašto bi bilo kome palo na pamet da tu bilo šta menja.

Baš uđoh u temu da proverim ovo (gray out).
Stvarno nisu normalni, ulazim po pet puta u temu dok se ne setim da neće da skine bold slova.

Meni bez te opcije ova app postaje neupotrebljiva. Da li ima neka alternativa za tt a da radi kako treba?

Ne treba alternativa, ima prethodne verzije tt, meni 6.5.6 radi bez problema

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Iskoristih opciju "Contact us" [emoji38]

Ja sad nešto gledam, pa izgleda ni na 7.3.3 nisam imao tu opciju, već samo ove plave štrafte sa leve strane koje se ugase ako sam već posećivao temu. Neka neko koači ss ako ga ne mrzi da se podsetim koja je tačno opcija u pitanju?!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Davno prošlo vreme, kada je ovde stajalo i "Grey Out Read Discussions".
cd5d518956a07f68a17e30b723cd0b0b.jpg

@pop pa dobro, sad ima plava štrafta pored koja nestane kada se pročita tema.

Koji sam ja pi pi pi...tek sad skontah da mi nije ni upaljena bila ta opcija; bitno da sam kukao gore :) Bar mogu da radim novi update!
40ac2aba9ab26061886d6acaa6004631.jpg

Jel se suočava neko sa večnošću
od momenta klika na link
do
otvaranja istog u browser-u?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno