Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vratio se na 6.5.6, dosta je bilo mucenja sa 7.x.x verzijama :)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kod mene se često dešava da neće da osveži listu poruka na prvom otvaranju... Tj skine TT 10-15 poruka i kad dođem do zadnje neće da učita dalje, nego moram refresh.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

@yooyo identičan problem. Gotovo sam siguran da mi se ovo samo na pixelu 2 dešava, pre toga na mate 10p i s8 je radilo uvek.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

To mi je radio i na nexusu 6p.

Primetio sam da mi se telefon zagrejao lepo dok sam čitao tapatalk malo pre, proverim CPU zauzeće i imam šta da vidim..
846ae8bf4f2fa6aeb211b3c2cdae2588.jpg

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Kod mene se često dešava da neće da osveži listu poruka na prvom otvaranju... Tj skine TT 10-15 poruka i kad dođem do zadnje neće da učita dalje, nego moram refresh.

Isti slučaj kod mene na Z3 trenutno na 7.3.3 verziji a i ranije pre apdejta.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Shadow koja verzija?

To radi i kod mene odavno. I ono da je stranica nekad nedostupna, vratim pa opet otvorim, ali to se rijetko desava.

Zadnjih par verzija (mozda i od ranije), drama neoptimizovana app. Trosi bateriju, za 1.5h koriscenja je potrosila 500mAh, pa Screen potrosi kod mene 1000mAh za 4 sata *mjau**mjau**mjau*.

@nightshadow, dakle nije kod tebe nista cudno...

Od ovih 50ak app sto imam ubjedljivo najgora TT, ali ne mogu bez nje.

AccuBattery je isto losa app, Simple System Monitor itd...sve sam to izbrisao...

Jos kad bi sredili TT baterija bi trajala vise od dana kod mene sa 4-5h SoTa, a stara 3 godine. Sve ostalo je upeglano sto se tice battery-je.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa TT postao gori žderač baterije od FBi app :D

Ja apsolutno nemam problema sa potrošnjom tt...daleko mi je iza fb, insta, pa čak i kamere, shealtha itd.
fd17f39e3402c22c3f965cf2dbb0c644.jpg
4e39ba4b2586bb162f17a012a2d3eb5f.jpg

Isto i kod mene ...
Vidi zameni taj Samsung health :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Stavio sam :D aman ljudi :smash::p
Što da sklanja Samsung health? Svestan je i sam da se vraća na Samsung kad se stvore uslovi, nema telefona bez Samsunga :d Pikselika mu je na oglasu. I ja preferiram da korisnim neku unoiverzalnu app koja ima na svim platformama, a ne različite, on je odabrao Samsung health, koji je po meni dobar, plus ima i Samsung sat spojen.

Isto i kod mene ...
Vidi zameni taj Samsung health :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Pre bi sve ostalo obrisao i zamenio. Godinama sam u treningu, probao sve i svašta, za sada mi jedino s-health radi posao kompletno. Ogroman spektar mogućnosti i praćenja...još samo da se integriše speedo on aplikacija, uzmem bt vagu za merenje i završe ovaj merač za pritisak na nekom narednom gf modelu i ja skroz pokriven (i sretan). Gomilu ljudi imam u fr, međusobno se takmičimo, motivišemo, napredujemo. Mogu esej da pišem o svakoj fit aplikaciji.
Vratio se na samsung ili ne, ista provereno dobro radi i na huawei, pixel a verovatno i svim ostalim telefonima. Napredovaće jednom i ta baterija u telefonima valjda.

Jeste off ali sam morao ;)

Meni sad tt neće da prikazuje slike koje su hostovane kod njih, kopiram link slike i pogledam je normalno..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ja se iskreno nadam da će sale i ekipa što pre da porade na alternativi, ovo baš postaje annoying...svaki dan nešto novo otkazuje! Samo još čekam da ubace stories i pozive kao na instagramu i wa i da se roknem!

Vidim imas Pro verziju Crapatalka. Uzeo bih je ako je 'bolja'. Mada koristio si app 16min. Kod mene je 'active use' po 2h najmanje.

Ne mogu da vjerujem da vise trosi od Chrome-a za isti 'active use', malo manje od Youtube-a...

Poslednja izmena:
Svaka ver je OK ako imaš sreće da ti radi sve što čekiraš u app. Podrška im je kriminalna. Nekoliko puta sam im ukazao na neke stvari i tu se stvar završila. Hbga, kad nema alternative ne žuri im se.

Sta je ovo bre...

Radio clear data nista. Ovako na oko sve je OK, nema drainova nikakvih, ali drama trosi. Nije ovako ranije i nije normalno da trosi ovoliko. Jos je tek pocetak.

Viber je mila majka ato se tice optimizovanosti i baterije danas. Bas su upeglali, a nekad je bila...

[emoji44]Screenshot_Settings_20180503-204900.jpegScreenshot_Settings_20180503-204847.jpegScreenshot_Settings_20180503-204824.jpeg

Đilke kakvo je stanje na Pro verziji posle malo duzeg koriscenja, da ne uzimam dzaba...

Poslednja izmena:
Imaš Pro za test na 4pda. Probao sam je, ista stvar i na njoj kao i na VIP/Free.

Ću podignem temu za vikend ako već nema, nije problem ;)

Srče CPU kao lud, ne mogu da verujem

Morel se sta disable-ovati od servisa (i tome sl.) tapatalka (ima ona dobra app my android tools), da ne drlja CPU, ako je to problem...

Definitivno vuce mnogo CPU-a, u standby-u ne trosi bateriju, niti ima Alarma, zato i ne primjecuje narod, ali bug postoji. 7.4.0. Evo instalirao i VIP verziju zadnju, ista stvar. Evo ga izbio prvi na listu, trosi dosta vise od Chromea (surfanje) Sunce ti kalajisano...

Tapatalk moze na pola jezgra da radi uredno, Sunce im...

Poslednja izmena:
Pojma nemam, zeza samo dok se koristi, tako da ne verujem da može bilo šta da se disable-uje..

jel samo meni danas ne radi forum na tapatalk? ne radi ni ios ni android telefon...

Meni je proradilo posle brisanja keša.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

^+1 Brisanje cache-a nije pomoglo, i dalje ne radi Benchmark.

Pozdrav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno