Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rade ove nove verzije super, odavno. Ja osim notifikacija, koje ocigledno nisu problem do aplikacije (i ovako ih ugasim, jer me nerviraju), trenutno rade, nemam nikakvih prolema vec duze vreme.

Poslednja izmena:
Ovo neću ni da isprobavam sve dok još 15 drugih članova ne bude zadovoljno kao i ti (ne zbog tebe i tvog mišljenja sam skeptičan, već zbog TT) :)

Probaj pa se vrati - neće 4.9.5 da pobegne :)
Vi što vam kasne notifikacije testirajte da li je ista situacija sa podacima kao i na wifi-ju ?
Mnogo ljudi koji su na SBB-u kukaju na kašnjenje, tako da to verovatno i nije do TT-a :)

Probaj pa se vrati - neće 4.9.5 da pobegne :)
Znam :)
Probao desetine puta do sada pa popizdio, ako su oni izgubili kompas što da se ja nerviram zbog njih.
Kad steknem utisak da je kritična masa korisnika zadovoljna sa nekom od ovih novih verzija tada ću je i probati.

Ili to, ili ako 4.9.5 prestane da zadovoljavajuće funkcioniše, šta se prvo desi od ta dva scenarija.

Hmmm, ne vidi se lajk na sopstvenom postu, tj tamo gde kažete da moj post ima lajk meni stoji samo quote dugme.

Ako je neko pisao u subscribed temama uopste ne poslaze lepo listu kao recent. Nego stoji par tema u kojima nije pisano, pa onda neka u kojoj ima promena pa opet neka koja nema itd. Jel se desava jos nekome? Ova poslednja verzija 15.15

Ako je neko pisao u subscribed temama uopste ne poslaze lepo listu kao recent. Nego stoji par tema u kojima nije pisano, pa onda neka u kojoj ima promena pa opet neka koja nema itd. Jel se desava jos nekome? Ova poslednja verzija 15.15
Kod mene isto tako, nisam našao kako to da promenim pa sam na kraju štriklirao opciju show only unread.

Izašao i 5.0.1 FC kada kliknem na bilo koji forum iz liste foruma. Vratio sam se na 5.0.0.

Isti je kao prethodni samo sto sada mozes da koristis opciju view author's profile. U 4.15.15 to nisam mogao

Takođe u 5.0 možete pratiti korisnike i videti sve što oni rade... To je opcija koju su dugo najavljivali

WHAT'S NEW

- System font / Roboto font is now back!
- Ability to change font size in discussion view
- Ability to "Follow" any forum users - their activity will appear in your feed
- Improve Push Notifications support
- New settings - group notifications per subscription or per forum
- PM and Convo UI rewrite
- Better cache management

5.0.2 izbacili (uskoro apk i ovde - http://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/) - sve radi ok :)

Poslednja izmena:
Da ,to je za sada jedina mana. Ali nekako se covek navikne.

Teško :-D i skroz je nepotreban logo foruma koji zauzima pola prostora

Nisam još probao, ali i na 4.9.5 vidim 3 teme na ekranu. Jedna gore dole.

Pazi ovo...smešno
0075ef566c8612ac4f0a50d9a3cde364.jpg

I meni je font bas bezveze, ostalo sve radi ok.

Ja nosim naočare, meni extra :-D :p Pregledno za sve pare :-D

P. S. Jeste malo veliko, ali ako moram da biram, bolje mi ovako :)

Isključio si content preview :) Mada i sa time nisam zadovoljan koliko se vidi. No ok, nije drama, najavili su da će to da isprave.

To da, ali i sa njim je 3 teme - meni to nije problem, svakako ću da skrolujem na dole :)

Pokušavaju da izvedu da liči na Google now kartice ali bez smanjenja fonta ovo izgleda baš nepregledno.

Мени се свиђа овај нови тт, ал што нису оставили да наслови тема буду лепо подебљани као у пре? Сада су скоро као и остала слова.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno