Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel se zasive teme koje si pročitao kao u 4.9.5?

Dobro si se setio.. [emoji4]

Hvala

Sve nekako izgleda uvecano iako sam stavio mali font..

Pogotovu ovaj feed kada skrolujes po temama. Stanu mi samo 2 teme na ekran. Kada bi to moglo da se smanji bio bi ovo najbolji tt do sada

Poslednja izmena:
Da si tražio ranije bih postavio apk :)

Menjali su font pa dok se malo navikneš...
Realno ovo sada dobro radi - notifikacije, font, razna podešavanja, broj pregleda i komentara za temu :)

Samo da stave da može da se menja veličina fonta tamo gde su izlistane teme. Ono je užasno. Ovo ostalo sam svario nekako tj ukapirao sam da je to u stvari moj font na telefonu :D Samo mi nekako drugačije izgleda...

Na ostalo nemam zamerki, sve pa i notifikacije mi već duže vreme radi kako treba.

To je istina. Samo da ubace da se smanji font i sam izgled pri listanju tema i perfektna apk ponovo. Ali mozda cu se i ovako navici

Бољи је овај фонт, лакши за читање поготову код уређаја са малом резолуцијом, а и ћирилица није скнава и подебљана као код прошлог :)

Hmmm čekaj, na šta tačno misliš pod "bolji je ovaj font"? Zar sad ne koristi font koji je na telefonu tj svako od nas ima drugačiji font u app zar ne?

Па то, пре је био онај заобљен и фенси који је правио више проблема ...
Заборавих му име :)

Ne diraj mi Roboto :D U teoriji sad ako stavim njega kao font na telefonu biće opet isto. Ali da, super što je ovo sa ćirilicom rešeno i sad se normalno vidi.

Ова верзија ми се свиђа. Остаћу на њој, ваљда неће ништа зезнути касније.

Pogledaj kako ćirilica izgleda na ovoj poslednjoj verziji sa tim fontom:

98c1aa61b025d53900bce93093c524d4.jpg

Au šta ti je to :D
Kod mene je sve normalno ...

Poslednja izmena:
Pa ovaj Bariol font sam stavio za default na telefonu, da vidim kako izgleda. Vratio sam Hexo temu, ipak je odvratna ova ćirilica ovako :)

Edit:

Ovako mi je sa normalnim fontom:

27d0214e1d45d4ece6472d350552e7b3.jpg

Poslednja izmena:
Jel može neko da okači jedan screenshot sa pregledom tema, ako mu nije mrsko?

uploadfromtaptalk1436822047202.png
Izvol'te :)

Dve teme stanu na ekran :)
Bolesno lose odradjeno

Hvala. Baš bez veze, ostajem ja još na 4.9.5[emoji4]

Poslednja izmena:
2.5 ovde :D
Ne vidim da je to problem - skroluje se u svakom slučaju...

Kul update :)
Dobio si lajk, samo se ne vidi preko browsera ;)
Notifikacije zivnule iako mi nisu potrebne. I malo je krupno sve, ali nije lose.

To sam ja hteo da pitam, da li se vide lajCi? :D

Npr komentar od Darka ima 2 lajka...

Poslednja izmena:
Zato sto mora i forum da podrzava te lajkove. Bilo bi super da to uvedu,pa u zavisnosti od broja lajkova dobijes neki naziv/cin na forumu itd :)

Zato što ga nije omogućio Bench forum, lajkove je omogućio Tapatalk u ovim poslednjim verzijama (na 4.9.5 se ne vide niti se ima mogućnost lajkovanja).

Sve u svemu Tapatalk konačno radi kako treba posle 15 verzija...

Ovo neću ni da isprobavam sve dok još 15 drugih članova ne bude zadovoljno kao i ti (ne zbog tebe i tvog mišljenja sam skeptičan, već zbog TT) :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno